Canım ya üzüldüm bu işler annesiz zor olur heralde.Benim annem şehir dışında her gün telefonla 1 saat konuşuruz.Doğumdan hemen önce kardeşlerimle gelecekler okul açılana kadar bende kalacak ben başka türlü başaramam gibi geliyor.
Tek başına bebek bakmakta zorlanmadın mı sen??????
tubacim niye ksutu ki annen yaaaw, bizimde bi kusmesi eksik yani
anacim biz mi hamileyiz duygusalis yoksa onlar mi annamadim ben
annemde gecen gun acmis telefon iste babamla kavga etmis aglaya aglaya bana telefonda anlatiyor
tamam biliyorum paylasmasi lazim anlatcak kimsesi yok beni aramis ama bende artik dogurmak uzereyim boyle uzuntulere strese gelemiyorum nooldu bende onunla agladim telefonda
sonra bi surede kapattiktan sonra agladim iyi mi oldu, poooof valla dert cok
burkocum hakketen bize bile daha dogurmadin mi diyorlarsa sana neler diyorlardir dusunmek bile istemiyorum, isin zor insallah minik kuzun daha fazla bekletmezde gelir annesi
Tatlım Allah bana bu yüzden çok yardım etti işte... Benim bebeğim rahat bi bebek oldu şimdiye kadar. Şimdiden sonra yaramazlaşırsa da epey bi toparlandım artık.. Ama ilk iki gece kalkıyorum ya emzirmeye böyle ben ne yapıcam Allahım bundan sonra böyle mi olacak diye panikledim hep uykusuz falan ama sonra düzene girdi yavaş yavaş :)
burkocum hakketen bize bile daha dogurmadin mi diyorlarsa sana neler diyorlardir dusunmek bile istemiyorum, isin zor insallah minik kuzun daha fazla bekletmezde gelir annesi
Ay yerim ben onu yaaa.Gerçekten şanslısın o zaman .Benim bebeğim umarım bana çekmez.Annem çok fena bi bebek olduğumu anlatır durur.Gözüm korkmuyor değil yani
Baharcım hoşgeldin kan sayımı mı yaptırdın
Valla çekebilir çünkü bende eşimde emzir yatır bebeklerdenmişizehehe moralini bozmak gibi olmasın ama kih kih...:kedi:
yaaa ben hala bisey yemedim
kalkamiyorum bilgisayarin basindan
ne yesem
bahar ne yiyon sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?