2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım Allah bana bu yüzden çok yardım etti işte... Benim bebeğim rahat bi bebek oldu şimdiye kadar. Şimdiden sonra yaramazlaşırsa da epey bi toparlandım artık.. Ama ilk iki gece kalkıyorum ya emzirmeye böyle ben ne yapıcam Allahım bundan sonra böyle mi olacak diye panikledim hep uykusuz falan ama sonra düzene girdi yavaş yavaş :)

tubacim niye ksutu ki annen yaaaw, bizimde bi kusmesi eksik yani
anacim biz mi hamileyiz duygusalis yoksa onlar mi annamadim ben
annemde gecen gun acmis telefon iste babamla kavga etmis aglaya aglaya bana telefonda anlatiyor
tamam biliyorum paylasmasi lazim anlatcak kimsesi yok beni aramis ama bende artik dogurmak uzereyim boyle uzuntulere strese gelemiyorum nooldu bende onunla agladim telefonda
sonra bi surede kapattiktan sonra agladim iyi mi oldu, poooof valla dert cok

burkocum hakketen bize bile daha dogurmadin mi diyorlarsa sana neler diyorlardir dusunmek bile istemiyorum, isin zor insallah minik kuzun daha fazla bekletmezde gelir annesi

tubacım ne güzel mevlidini sen ne zaman uygun hissedersen yaparsın tatlım... ne güzeldir kıyafetleri bıdık bıdık, kız kıyafetleri ayrı bi güzel ya... süslü süslü, kokoş şeyler...

tulaycim afiyet olsun iyi haberlerle gel insallah

gulaycim sanirim bende bu sefer jilet yapcam gozumde buyuyor cunku agdaya gitmek yolu da uzak arabayla 40 dk git 40 dk gel soole evime yakin bi yer bulamadim gitti
ama dogurayim lazere devam

tubacim iste allah yardim ediyor bir sekilde
basimizdan eksik olmasin ailelerimiz ama allah kendi kendimize bakacak yetecek gucude verir insallah kimseye muhtac olmayiz

Benim hamileliğim boyunca annemle babamın derdi bitmedi zaten yani zaten hayatım boyunca bitmediki hamilelikte bitsin gerçi benimki de laf. Hep biz ebeveyn onlar çocuk oldu sanki...

Niye küstü mevlüt havlusu alacaktık çarşıda çok sıcak dükkan dükkan geziyoruz işte buna soruyorum şu güzel mi bu güzel mi umru değil teyzemde yanımızda teyzemle yarın giedcekleri piknikte kaç kilo et gider onun muhabbetini yapıyo bana geldiler tabi yedi aylık hamileyim ayakta zor duruyorum sesimi yükselttim bu zaten koptu.. bi buçuk ay konuşmadık bide annemler bursada ben izmitteyim düşün yani küs ayrıldık ben izmite döndüm bu olay bursada oluyo.. Tuhaf yani o kadar inatçı ki ablam kız hamile anne biraz anlayış göster demiş oda demiş ki ne alakası var hamilelikle o hep sinirliydi.. Bide sinirli bi insan olsam gam yemicem..

Ay yerim ben onu yaaa.Gerçekten şanslısın o zaman .Benim bebeğim umarım bana çekmez.Annem çok fena bi bebek olduğumu anlatır durur.Gözüm korkmuyor değil yani

Baharcım hoşgeldin kan sayımı mı yaptırdın

burkocum hakketen bize bile daha dogurmadin mi diyorlarsa sana neler diyorlardir dusunmek bile istemiyorum, isin zor insallah minik kuzun daha fazla bekletmezde gelir annesi

Sağol canım, inşallah. Bütün bebişler zamanında, sağ salim gelirler inşallah:Saruboceq:

Valla çekebilir çünkü bende eşimde emzir yatır bebeklerdenmişiz ehehe moralini bozmak gibi olmasın ama kih kih...:kedi:

ayyy insallah bizim oglanda bana ya da babaya ceker
ikimizde butun gun uyurmusuz annelerimiz bizi sevmek icin zorla uyandirirlarmis o derece yani
ama bize degilde dedelere felan cekerlerse fena o zaman yandik

hoşgeldin baharcım....

ebrucum ya annem de bana derdini asla anlatmaz üzülürüm diye ama getir götür işlerinden bunaldım onalrın evinin erkeği benim :) bazen diyorum niye bu kadar anlayışlı davrandık diye, herşeyi alttan aldık diye, abimden asla bişey istemez çünkü abim uygun değilse yapmak için kendini sıkıntıya sokmaz, ama ben illa istediler diye bi şekilde hallederim işlerini... o gün gitmedim anneme otobüs bileti almaya babam yürüyerek gitmiş almış, yarım saatte. ama ben gitseydim kan ter içinde kalacaktım... annem hep beni çok güçlü bi insan olarak bilir, daha doğrusu ben her işlerine koşturduğumdan kendimi böyle gösterdim ama halbuki ne zorluklarla işlerini hallediyorum asla onlara yansıtmadan. bigün benim de şalterlerim atacak sanırım, ağlamam kolay kolat atarım içime, ama ben artık tavrımı koymaya başladım, anneme arken gel antalyadan ilk torunun olacak, ütüler de ellerinden öper geldiğinde dedim telefonda... annem sağlıklı maşallahı var, yapar da herşeyimi ama nerden çıktı bu vakit abimin yanına antalyaya gitmek anlamış değilim...

Valla çekebilir çünkü bende eşimde emzir yatır bebeklerdenmişiz ehehe moralini bozmak gibi olmasın ama kih kih...:kedi:

Ay öyle deme yaaa.Belki babasına çeker o çok usluymuş.Zaten bebek bana benziyormuş.Sürekli bari huyu babasına çeksin diye dua ediyorum.Umarım hiçbir huyu bana çekmez.

gulaycim bende iste oyleyim kiyamiyorum onlara
para kalmiyor bazen yetistiremiyoruz yine de onlarin bi ihtiyaci olunca harc borc aliyorum goturuorum
diyorum biz bu paralarla maaslarla gecinemiyoruz onlar emekli maasiyla nasil gecinsin ama olmuyor iste
bazen siniri cizmek lazim. ben cok duygusalim cok etkileniyorum acayip aglarim dert ederim kendime, o bana anlattikca ben daha cok uzuluyorum. en son telefonda dedim anne simdi bana anlattin iyi mi oldu bende uzuldum diye
belkide o yuzden aramiyordur beni kustu mu acep

yumurta ye ebrucum he he :) bana hergün verseler 10 tane yumurta yerim valla, özellikle yumurta salatası olsun her öğün yerim :)

ebrucum zaten arkamı dönüyom bir dedikodu bir dedikodu topiği kapatmaya gelmiyor :))) sabah gttim kan aldırdım tatlım soona peynir aldık babaneyle geldik kahvaltı ettim maillerimi attım vs gelemedim o yüzden. bu arada ben de ayferi bir kere aradım açmayınca mesaj attım. bi hafta falan geçsin diyorum öle arıyım şimdi uyku düzeni falan nasıldır bilemiyorum ki...
hilalcim saol tatlım. kan sayımı için kan verdim yarın sonuçlar gelirse doktora gitcez bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…