ebrucum ben doğum modundayım bugünü sayarsak 3 gündür sancılarım ve kasılmalarım devam ediyor valla, nst ye girmekten korkar oldum doğuma alırlar diye, hoplayıp zıplayıp geziyordum bir anda hastanede sancı çıktı, sonra da ben evde hissseder oldum... sanırım kızım aldı hastanede yeni bebeişlerin kokusunu ben de doğacam diye bastı sancıyı...
azbycz tatlım çok sevindim maşallah nerden nereye geldiler, 2 kilo olmuşlar, inşallah en yakın zamanda da oksijen olayları biter ve artık evinde olursun biran önce....
iyide hayatım günün geçmediki daha doğumuna var normal oldugu için
niye arayıp soruyorlar bilmiyorlarmı öyle zırt diye doğmuyor bebekler :)))
tulaycim benim ailemde beni arayip sormuyor diye canim sikiliyor
yani evdeyim 38. haftami ortaladim insan merak eder napiyosunuz iyimisiniz diye arar di mi
nerdeeee bu hamilelikte ustume hic dusmediler. saolsun kayinvalidem her isimi halletti, yemekte dahil
yani evdeyim 38. haftami ortaladim insan merak eder napiyosunuz iyimisiniz diye arar di mi
nerdeeee bu hamilelikte ustume hic dusmediler. saolsun kayinvalidem her isimi halletti, yemekte dahil
emsal cim ne işi canım? yorma kendini
Ebru cum evet biz şimdi çıkmıyos pek oğlumu bekliyos evden uzaklaşmıyos
valla ne güzelmiş her haftasonu eşimle bi yerlere gidiyoduk
şimdiden özledim bile ben
emsalcim kendin iyi bak yorma sakin
kadin temizlesin sen kontrol et yapilcaklari soyle yeter
bizede carsambalari geliyor temizlige birisi
gecen hafta onun icin ozel yemek yaptim hani yer oglen diye orucluymus
bu hafta artik biey hazirlamam
dusundum bi de oruclu oruclu bu sicakta butun gun nasil temizlik yapiyor yaaa ekmek parasi iste
allah yardimcilari olsun zor is
of kizlar yaaa simdi ben 2 hafta once agdaya gitmistim
bu cuma doktor kontrolumuz var ve cati muayenesi yapcak
ya simdi tekrar gitmem lazim ama 2 haftada tam alimlik kivama gelmediler
jilet mi yapsam yaaa
o nasil olcak bilemedim
ya tatlım ben de belki suç geçen bi konuştuğumda 38 den sonra gelebilir artık beklemedeyiz dedim hay nerden dedim .....9.aya girdiğimden beri herkes antenleri açmış hber bekliyo tel.açasım yok yaaa sinir geldi valla
ah Ebrucum arasalar daha çok sinir olcen inan yaa çok gıcık bişi sanki bnm elimde doğması...ya dışarı çıkasım yok bu sorulardan
Benim annem doğurduğum gün benimle konuştu ondan önce birbuçuk ay benimle küstü.. ben hatta gelmesin doğumuma bana bişey olursahele hiç hiç gelmesin demiştim babama bilmem söyledi mi doğurunca koşa koşa geldi tabi ik ignü durdu gitti.. Sonuçta hala lohusayım bi gideyim falan yok. offf sinir oluyorum yaaaa..
tubacım sancılarım çıktı nst de belki de yalancı sancılardır ama 5 dakikaya bir çıkınca inanamadılar, ben de hala tık yoktu hiçbirşey hissetmiyordum ama eve gelince ara ara hissediyorum artık.... beklemedeyim bakalım tatlım... doğacık nasıl ?
tülaycım ya eken değilmi zaten 40 a kadar yolu var, zaten 38 de arayıp bu kadar sorarlarsa artık 40 ıncı haftada evinin önüne çadır kurarlar heralde :) anneme dedim doktor 27 sinde gelecek dedi diye, kadın o yüzden hiçbişey sormuyo, hatta dedim 27 sinden sonrada 1 hafta uzayabilir... tabi beklemeyelim 39 da gelsinler en geç ama sonuçta 41 e kadar yolu var.... keşke sen de net şekilde desen tatlım, aramaları can sıkıcı oluyodur çünkü.... hatta 2 haftam var ne gelmesi daha falan de....
ebru ya ne biliyim uzun boylu olmasından mı acaba en son ölçümde 50 cm di, ama oylum oylum oydu kaburgalarımı ya, o kadar acıyo ki tahmin bile edemezsin....
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki:gitme: En gıcığı da "daha doğuramadın mı" diye soranlarÇok üzgünüm çoookŞeytan diyor, sık gırtlağını bırak. "yok ben beceriksizin tekiyim, 3 buçuk kiloluk bir bebeği çıkarmaktan acizim" Tövbe tövbeeeeklava:Zaten beklemek yeterince sinir bozucu; rahat hareket edememek, ağrılarla boğuşmak, ayakkabını bağlamaktan, hatta mesaneni tam olarak boşaltmaktan aciz olmak yeterince can sıkıcı; bir de gün boyu çalan telefonlar iyice zıvanadan çıkarıyor insanı. Bir gün birine fena patlayacağım ama hadi hayırlısı:umursamaz:
İyi tatlım doğa dün yarı kırk uçurduk teyzeleri :) kızıma bi sürü hediyeler geldi ay hiçbi kıyafet almayarak nasıl doğru bi hareket yapmışım yemin ediyorum gardolap hınca hınç kıyafet dolu ve daha henüz mevlüt bile yapmadım :)
ebrucum ben jiletliyorum ya, rahatım o yüzden suyum evde gelse bile sancılarım ağırlaşsa bile duşa girer hallederim iki dakikada.... zaten ben orayı hiç ağda yaptıramam denedim ama canım tatlı, hiç dayanamadım, ama keşke dayanabilseydim... hiç alınmayacak kadar mı, o zaman belki sorun olmaz hastanede.... tabi ben de utanırdım o ayrı da....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?