2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

azbycv canım dualarımız sizlerle.kilolar gerçekten iyi gitmiş. maşallah

emsal bilmiyorum inan. doğunca anlayacağız. şimdilik içeride tepişmekteler.:)

bol bol tepişsin kuzucuklar hiç durmasınlar :))))
ben kızım durmadan oynasın tepişsin istiyorum yaa ondan öyle diyom eminim hepiniz öylesinizde :)))

zeynep cimmmm gözün aydın tebrik ederim Allah ım analı babalı büyütsün inşallahh Allah ım sağlık sıhhat ve uzun ömürler versin kuzuna inşallahh

bu arada kızlar eylül anneleri diye toplandık ama henüz eylül annesi çıkmadı :)))
kuzular hep erken geldi eylül ün ilk bebekleri yarından sonra gelmeye başlayacak
eylül gelmeden bir sürü meleğimiz var maşallahh hepsinee

yafff net gidip geliyo bi bağlanamadım
bugün öğleden sonra bende nst için hastaneye gidicem
bakalım sancımız varmı yokmu???

tulaycim dun aksam yazdiklarinizi okudum
sen bu nst isini aksatma mutlaka git
orda sanci kasilma felan cikarsa doktorun ona gore birseyler isteyebilir
kasilmalar cok siddetliyse bebege giden oksijn miktari az olabililiyor

bu arada bahar gece yarısına kadar burdaymış bak saat kaç oldu hala yok
hadi gamze yola çıkacak bu gün izmir e gelecek o gelmez topiğe ama baharım hala uyuyor

evet tulaycim gezdik dun temiz hava iyi geldi
biz esimle bu ara gezip duruyoruz zaten aksamda arkadaslarla buluscaz
alis gelince bir sure evde olcaz diye gezelim diyoruz
biraz gec geldi aklimiz basimiza ama neyse

ya sorma sayfalarım açılmıyo kırcam pc yi o olcek
yaaa emsal bişiler çıksın artık kuzum gelsin sağlıcakla
her çalan tel.den sinir geldi...akşam ablam arıyo babam,diğer ablam merak etmiş ama birine aratıyolar hihi tavrımı biliyolar oldumu bebiş diyeee
yani dedim oldu ama söylemiyos sizeee..milletin olmadımı daha bebek sorularından gak geldiyaaaa

neyse kızlar ben kaçtım bakayım işlere azcık nasıl gidiyor
hepinizi öptüm kocaman sonra görüşürüz

tulaycim dun aksam yazdiklarinizi okudum
sen bu nst isini aksatma mutlaka git
orda sanci kasilma felan cikarsa doktorun ona gore birseyler isteyebilir
kasilmalar cok siddetliyse bebege giden oksijn miktari az olabililiyor

ya zaten o yüzden gidicem yoksa ben gitmeme taraftarıydım ama....arkadaşlarımı dinlicem

Günaydın herkese biz de bugün nst ye gidiyoruz.Bana sanki kasılmalarım var gibi geliyor.Belki de bir an önce doğsun istiyorum ya psikolojiktir.Bakalım öğrenicez.

kızlar ya ben dün artık resmen hiç uyuyamadım o kadar çok kaburgama tepiyo ki, gecenin ortasında ağrıdan uyanmışım, baktım bizimkinin ayakları sağ tarafımda kıpır kıpır resmen kaburgamın hemen altını ayaklarının değidiği yeri ateş gibi yapmış, bir de nasıl ağrıyodu, ayağa kaltım biraz durdum bebek aşağı inince tekrar yattım, acıdan sızmışım valla, sabah da yine acıyla uynadım

iyide hayatım günün geçmediki daha doğumuna var normal oldugu için
niye arayıp soruyorlar bilmiyorlarmı öyle zırt diye doğmuyor bebekler :)))

tulaycim benim ailemde beni arayip sormuyor diye canim sikiliyor
yani evdeyim 38. haftami ortaladim insan merak eder napiyosunuz iyimisiniz diye arar di mi
nerdeeee bu hamilelikte ustume hic dusmediler. saolsun kayinvalidem her isimi halletti, yemekte dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…