2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür edrim rahatlattın beni benim bundan önce bir kürtajım var belkide ondan bu sıtresim arkadaşım sagol

buket cok güzel görünüyor allah tamamına erdirsin bende 13 haftalıgım ama hiç karnım yokkkkk:1no2::a015:

valla masallah kzılar ben dun hamıle oldugumu bılmeyen bır yerde mısafırlıkteydım kımse anlamadı bile:) bıtkı cayı teklıf edınce soyledım aa dedıler. hiç kılo almadım bana gore karnım var bıraz ama bılmeyen anlamıyor.

kızlar benimde karnım artık belli oluyor ama resim koyamıyorum ve sizin resimlere bakamıyorum bu arada ben dikkatlı bakınca anlaşılıyor herkez soruyor bebek mi geliyor diye
artık cinsiyetleri belli olucak yavaş yavaş hepimizin

slm kısslar ay neler yazmışsınız yetiştiremedim okumayaa haa.....herkes formda yeni göbişler maaşallah hepsine tubacım seninde hayırlı olsun inş.bende koycam resimleri becerirsem bakalım

benimde karnim o kadar cikmadi.ve daha kilo almadim bende.disardan bakilinca daha pek anlasilmiyo hamis oldugum.4.aydan itibaren cikar heralde..

karanfil bende bebek buyumuyormöu dıye korkuyordum ama sukur o çok ıyı buyumus haftasından onde maşallah.

benımde karnım cıktı anlıyo herkez dısardan cekınce koyarım.kuzumun resmını koyuyorum cok hosuma gıtttı eller ensede dırseklerını yerız senın dıyo babası

karanfil bende bebek buyumuyormöu dıye korkuyordum ama sukur o çok ıyı buyumus haftasından onde maşallah.

canim bende öyle diodum ama cok sükür benimkide 1 hafta önden gidio en basindan beri.hep acaba diodum.ama neyseki büyüyo bebislerimiz:)
bide bizim bebeler nazli oldugu icin ha diyincede gelmiyolar,insan daha cok korkuyo dimi?

canim bende öyle diodum ama cok sükür benimkide 1 hafta önden gidio en basindan beri.hep acaba diodum.ama neyseki büyüyo bebislerimiz:)
bide bizim bebeler nazli oldugu icin ha diyincede gelmiyolar,insan daha cok korkuyo dimi?

valla oyle. tüp bebek olunca daha çok sakınıyorsun. ama hepimizinki Allaha emanet

tesekkür ederim kizlar hepimize masallah :)

buketcim kan grubun negatif senin esininde negatifmi yoksa uyusmazlikmi söz konusu?
bizim bi komsudada vardi aynisi sanirim hamileligin belli döneminde ignemi ne olmak gerekiyomus.1.cocugunda olmus,2.cocugunda ihmal etmis ve cocugu sorunlu dogdu.simdi cocuk 6 yasina kadar terapilere gitmek zorunda.
aman canim ihmale gelmez.yani yanlis anlama mutlaka biliyosundur da merak ve arkadaslik duygusu diyim ben:)a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…