Canım bende 14+5 günlük hamileyim ve bu konuda benimde tereddütlerim vardı karnımın yeterince büyüyüp büyümediği ile ilgili ama sanırım normal bir durum bu. Karnım az büyüdü ama bel çevrem eskiye göre daha kalınlaştı. Ayrıca ben 13 haftanın bitimine kadar çok şiddetli mide bulantıları yaşadım. Belki de bu topic'te en ağır bulantı geçiren bendim. Ama şimdi nerdeyse kalmadı denecek kadar az , bazen o da artık çok nadir bulanıyor.
Karnımızdaki batmalar herkesde oluyor sonuçta orda büyümeye çalışan birşey var ve vücudumuz bu duruma hiç alışık değil. Hepsi normaldir tatlım boşu boşuna evham yapma.
:1shok:maaaasallah.anacım sen 13 haftalık dııl 18-19 haftalık falansın bence.:1shok: yaw ne tatlı olmus gobek oyleee
ben 13 haftaligim canim
yorumlariniz icin tesekkürler :)
teşekkür edrim rahatlattın beni benim bundan önce bir kürtajım var belkide ondan bu sıtresim arkadaşım sagol
karanfil bende bebek buyumuyormöu dıye korkuyordum ama sukur o çok ıyı buyumus haftasından onde maşallah.
benımde karnım cıktı anlıyo herkez dısardan cekınce koyarım.kuzumun resmını koyuyorum cok hosuma gıtttı eller ensede dırseklerını yerız senın dıyo babası
canim bende öyle diodum ama cok sükür benimkide 1 hafta önden gidio en basindan beri.hep acaba diodum.ama neyseki büyüyo bebislerimiz:)
bide bizim bebeler nazli oldugu icin ha diyincede gelmiyolar,insan daha cok korkuyo dimi?
benımde karnım cıktı anlıyo herkez dısardan cekınce koyarım.kuzumun resmını koyuyorum cok hosuma gıtttı eller ensede dırseklerını yerız senın dıyo babası
tesekkür ederim kizlar hepimize masallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?