2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden canim bende baslayim mi yaslilar gibi belin kalinsa kiz gobegin dikse erkek diyesırnaşık şeysırnaşık şey tabiki canim buyuyecek 5.ayina gireceksin nerdeyse normal.:CüvCüv:

Kız erkek hiç farketmez tatlım , sağlıklı olsun da. Hepimiz için önemli olan bu.
Ama ne yalan söyleyeyim bende başından beri hep kız hissettim içime hep kız doğdu..

selam kızlar ben de ikiz annesi olacağım allah nasip ederse. Normal doğarlarsa eylül gibi bekliyoruz. ama ikizler erken davranabilirler.

Hoşgeldin aramıza canım. İkizlerin hayırlı olsun. Allah sağlıklı doğumla birlikte sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin.

herkese merhabalar, sevilcim iyi olmana çok sevindim,
arkadaşlar,3lü testi doktor önermedenmi yaptıracaksınız, anlayamadım??
canım çok teşekkür ederim,
3 lü test 4. ayın sonunda yaptırılmoyumu? Gerçi ben geçen hamileliğimde yaptırmadım onun yerine detaylı ultrasona girdim çok meşhur bi adam vardı bebekteki herşeyi sölüyo adını hatıtlamıyorum (Atılmıydı acaba???) ama eşim hatırlar garanti, herkese öneririm ama adama 2 ay önceden randevu alıyosun 20 21 hftalıkken gidiyosun, bütün organlarına bakıyo.
Kızlar sabah kalktığımda karnımın sağ tarafı kabarmıştı havfif çadır gibi, sanki miniğim oraya kıvrılmış yatıyo gibiydi çok şekerdi.

selam kızlar ben de ikiz annesi olacağım allah nasip ederse. Normal doğarlarsa eylül gibi bekliyoruz. ama ikizler erken davranabilirler.
hayırlı olsun canım hoşgeldin
doktorun tecrubelı ve prensıpsızse solerler belkı.ben 16.haftadayım hala kesın solemedıler

ya benım tekırdagda komşumda hamış oda 20 haftalık 19 haftada dr erkek gibi demiş ama kesin bişey yokya ben en geç 16.haftada ögrenırım diyodum ama...... ufff daha cok var

kızlar ben karnımda bır haftadır falan ufak ufak hareketler hıssedıyorum. varmı aranızda boyle hısseden

tatlım onlar damarlayın genişlediği için olan serimeler ve hareketler vücut kendini genişlemeye hazıladığındna oluyormuş benimde snein kadarken oluyordu 2 haftadır olmuyor

Canım bende 14+5 günlük hamileyim ve bu konuda benimde tereddütlerim vardı karnımın yeterince büyüyüp büyümediği ile ilgili ama sanırım normal bir durum bu. Karnım az büyüdü ama bel çevrem eskiye göre daha kalınlaştı. Ayrıca ben 13 haftanın bitimine kadar çok şiddetli mide bulantıları yaşadım. Belki de bu topic'te en ağır bulantı geçiren bendim. Ama şimdi nerdeyse kalmadı denecek kadar az , bazen o da artık çok nadir bulanıyor.
Karnımızdaki batmalar herkesde oluyor sonuçta orda büyümeye çalışan birşey var ve vücudumuz bu duruma hiç alışık değil. Hepsi normaldir tatlım boşu boşuna evham yapma.

tatlım onlar damarlayın genişlediği için olan serimeler ve hareketler vücut kendini genişlemeye hazıladığındna oluyormuş benimde snein kadarken oluyordu 2 haftadır olmuyor
canım bende acaba bebekmı dıye düşünüyordum valla çok sağol:) dün eşime soyledım sakın gulme ama ben bebegı hıssedıyorum galıba dedım:)

yaaa benim aslinda normalde o kadar görünmüyo biliyormusunuz bende sasirdim resimde görünce :) baya büyük cikti ama biliyorsunuz kizlar kameralar daima kilolu gösterir
ikiz degil canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…