delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden canim bende baslayim mi yaslilar gibi belin kalinsa kiz gobegin dikse erkek diyesırnaşık şeysırnaşık şey tabiki canim buyuyecek 5.ayina gireceksin nerdeyse normal.:CüvCüv:
selam kızlar ben de ikiz annesi olacağım allah nasip ederse. Normal doğarlarsa eylül gibi bekliyoruz. ama ikizler erken davranabilirler.
resimi insallah yükleyebilmisimdir aciliyormu ki?
canım çok teşekkür ederim,herkese merhabalar, sevilcim iyi olmana çok sevindim,
arkadaşlar,3lü testi doktor önermedenmi yaptıracaksınız, anlayamadım??
hayırlı olsun canım hoşgeldinselam kızlar ben de ikiz annesi olacağım allah nasip ederse. Normal doğarlarsa eylül gibi bekliyoruz. ama ikizler erken davranabilirler.
doktorun tecrubelı ve prensıpsızse solerler belkı.ben 16.haftadayım hala kesın solemedıler
kızlar bu da benim bebişime aldığım ilk kıyafet :) bakalım beğenecek misiniz?
[ımg]http://img27.imageshack.us/img27/1013/bebis.jpg[/ımg]
Kızlar maşallah , artık 3 lü test günleri belirlenmeye başlanmış , sırasıyla inşallah şu gün doğuma gideceğim diye yazmaya başlarız :))
kızlar ben karnımda bır haftadır falan ufak ufak hareketler hıssedıyorum. varmı aranızda boyle hısseden
Kızlar yeni farkettim de benim göbüşüm az büyüdü ama bel çevrem daha bir kalınlaşmış.
slm arkadaşlar sizden bir ricam var ben şuanda tam 13 hafta 4 günlük hamileyim karnım pek büyümedi bu haftada sanırım hamile olundugu anlaşılır şekle geliniyormuş bende pek anlaşılmıyor birde mide şikayetlerim gecti karnımda ufak batmalar sızlamalar olurdu onlarda yok bu hafta neden böyle kızlar korkuyorum sizdemi öylesiniz lütfen cvp bekliyorum pazarteside ultrasona girecegim aslında ayda bir kontrol ve bu ayın son haftası çagrılmıştım 3 lü tarama için fakat dayanamıycam gidicem 15 günde bir ultrasona gidiyorum pinpirikliligimden zararlımı aceba:sm_confused::sm_confused::ecrin_bebek:
gördün mü tatlım bak büyüyormuş ne güsel ya çek resminide görelim
canım bende acaba bebekmı dıye düşünüyordum valla çok sağol:) dün eşime soyledım sakın gulme ama ben bebegı hıssedıyorum galıba dedım:)tatlım onlar damarlayın genişlediği için olan serimeler ve hareketler vücut kendini genişlemeye hazıladığındna oluyormuş benimde snein kadarken oluyordu 2 haftadır olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?