valla oyle. tüp bebek olunca daha çok sakınıyorsun. ama hepimizinki Allaha emanet
benımde karnım cıktı anlıyo herkez dısardan cekınce koyarım.kuzumun resmını koyuyorum cok hosuma gıtttı eller ensede dırseklerını yerız senın dıyo babası
valla oyle keyıf yapıyodu hıcte bozmadı
maşallah zeynepcim seninki baya keyfine düşkün olcak desene kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
keyfe bak yaa :roflol: :roflol: :roflol: bacak bacak üstüne :roflol: :roflol:
evet alışveriş için istiyorum yoksa hiç önemi yok, dediğim gibi hepsi melek hepsi evlat :asigim:
aman o kaynanana daklava: klava: klava: söylerim söylemem sana ne klava:
alsaydın inadına kız sen de ne bırakıyorsun :icecream:
canım sezeryan yerim benim acayip aşağıda o yüzden olmuyor sende nasıl oluyor sızlamamı var, nerde? senin doğum benden daha yakın galiba beni kızım 2 yaş 4 aylık, seninki?
kızlar bende göbeğimi cektım allah nazarlardan korusun hepımızı buketcım senınkıde cok tatlı masallah.13+6olduk bız
masaallah canim yaaa göbüse bak...biz ayniyiz senle ama benim o kadar göbegim cikmadi daha..
Buket göbeğine bayıldım çok tatlı ya maşallah
kızlar bende göbeğimi cektım allah nazarlardan korusun hepımızı buketcım senınkıde cok tatlı masallah.13+6olduk bız
zeynepcim göbüş süper ya göbüş resimlerini görünce heyecanlanıyorum vallla
sana cınsiyet tahmını yapmışmıydı dr
bugun okadar cok okudum kı geçmişi kafam karıştı kız-erkek ama senınkı kız gibi mi desemm
ılk hamılelıgınse bıraz daha gec cıkar canım onlar olcut degıl ınsanın hosuna gıdıyo ama ıcındekı saglıklı olsun.ben ılkını 5 aylık kaybettım.ıkıncı gebelıkte daha once cıkıyo derler.
buketcim kan grubun negatif senin esininde negatifmi yoksa uyusmazlikmi söz konusu?
bizim bi komsudada vardi aynisi sanirim hamileligin belli döneminde ignemi ne olmak gerekiyomus.1.cocugunda olmus,2.cocugunda ihmal etmis ve cocugu sorunlu dogdu.simdi cocuk 6 yasina kadar terapilere gitmek zorunda.
aman canim ihmale gelmez.yani yanlis anlama mutlaka biliyosundur da merak ve arkadaslik duygusu diyim ben:)a.s.
valla oyle keyıf yapıyodu hıcte bozmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?