2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

offffffffffffffff
canim kim onla ugrasacak bir dugunde soyler birde bayramda en iyisi ondan gizli almakkaydirigubbakcemile3 yaaa burasi bende baya bir takinti yapti aksama misafirim gelecek evi temizlemeliyim cikamiyorum bir turlu.benneyaptımki dilekcim herseyin hayirlisi sen ne istiyorsan ole olsun.:CüvCüv: gibi tatli bir kizin olsun.

canım sezeryan yerim benim acayip aşağıda o yüzden olmuyor sende nasıl oluyor sızlamamı var, nerde? senin doğum benden daha yakın galiba beni kızım 2 yaş 4 aylık, seninki?

canım benım kızım 16 aylık daha sezeryan yerıde cokta asagıda degıl ınsallah bır sorun cıkmaz. bazen sezeryan yerı uyusuyo sızlanma olmuyo ama kasıntı falan korkutuyo benı ınsallah sorun cıkmaz sımdıde bunu kafaya taktım. sen nasılsın bebıs ıyımı

kızlar bende göbeğimi cektım allah nazarlardan korusun hepımızı buketcım senınkıde cok tatlı masallah.13+6olduk bız

Eklentiler

• $13+6.webp
    26 KB · Görüntüleme: 24
işte:::::))))))) benim bebişim vede göbişim

ya beceremedim çok büyük çıktı

Son düzenleme:
masaallah canim yaaa göbüse bak...biz ayniyiz senle ama benim o kadar göbegim cikmadi daha..

ılk hamılelıgınse bıraz daha gec cıkar canım onlar olcut degıl ınsanın hosuna gıdıyo ama ıcındekı saglıklı olsun.ben ılkını 5 aylık kaybettım.ıkıncı gebelıkte daha once cıkıyo derler.

zeynepcim göbüş süper ya göbüş resimlerini görünce heyecanlanıyorum vallla
sana cınsiyet tahmını yapmışmıydı dr
bugun okadar cok okudum kı geçmişi kafam karıştı kız-erkek ama senınkı kız gibi mi desemm

fussilet masallah sızede senınde cıkmıs göbüş bende ekledım.taza taze sımdı cektım.

sagol canım hepımızın süper masallah hepsıne.kız demıslerdı degısmezse demıstı.

evet canim ilk benimki.hmm demek ondan.iyi ozaman üzülmeme gerek yok:))
saglikla kucagina alirsin insallah bu sefer canim..

evet canim bizde kan uyusmazligi var babamiz pozitif doktoruma sordum bana hamileligin belli bir döneminde bir igne yapilacakmis daha sonra dogumda bebege bakilip onun kan grubuna göre tekrar bir igne daha olacakmisim. fark edilmezse olumsuz seyler yasaniyor bende cok duydum ama allahin izniyle önemimizi alicaz.
sagol canim arkadasligin icin :) tabiki burayi buyüzden seviyorum herkes ayni hassaslikta bizi bizden baska kim anlar.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…