2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın canım. Sadece şuan beni düşündüren onunla rapor içinde olsa görüşmek zorunda kalmam. Ne yaparsın bunada katlanacağız.

merabalar:))
şimdi sizi okurken gözlerim doldu,o günler geldi aklıma...
telaşlarım,korkularım,heyecanım,9 ay süren bulantım..
ay ağlamaya başladım yahu,kötü oldum.Allah hepinize tattırsın bu duyguyu,hiç kimseyi yarı yolda bırakmasın.
hamilelik uzun gibi görülsede hemen bitio aslında,hiç bişeyi dert etmeyin ve karnınız daha çıkmasada,bebeğinizin hareketlerini hissedemesenizde o içinizde sakın yormayın..
çok yazdım kusura bakmayın,bi anda çook duygusallaştım,merak ettiğiniz şeyler olursa ben 2009 ocak annelerindeyim:))

Kızlar yeni farkettim de benim göbüşüm az büyüdü ama bel çevrem daha bir kalınlaşmış.

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden canim bende baslayim mi yaslilar gibi belin kalinsa kiz gobegin dikse erkek diyesırnaşık şeysırnaşık şey tabiki canim buyuyecek 5.ayina gireceksin nerdeyse normal.:CüvCüv:

teyzedir, büyüktür falan ama tam sopalıkmış hee klava: klava: klava: klava:
canım annem ilk söylediğim anda oğlan dedi :roflol: içime doğuyor dedi ve içine doğan da olur onun :roflol: bi de halam a.s
ben zaten kız isterdim hep, baktım öyle diyorlar bi de çin takviminde erkek çıktı, öyle alıştım ki oğluşum diye seviyorum hep :roflol:
aman sağlıklı olsunlar da hepsi melek :asigim: :asigim:

bişey sorucam, 12. haftanın sonuna doğru 2li için gidicem, cinsiyet öğrenme ihtimalim nedir _?
alışveriş yapmak istiyorum yaaa :roflol:

herkese merhabalar, sevilcim iyi olmana çok sevindim,
arkadaşlar,3lü testi doktor önermedenmi yaptıracaksınız, anlayamadım??

bende aldıklarımı buraya bir türlü yükleyemedim resimler bölümüne koydum kızlar.bakmak isterseniz beklerim:):):):)):):

canım benim hepsi çok güzel allah giydirmeyi nasip etsin
ne cok şey almışın be almaya korkuyorum
bide eşinin ailesinde ilk torun mu

selam kızlar ben de ikiz annesi olacağım allah nasip ederse. Normal doğarlarsa eylül gibi bekliyoruz. ama ikizler erken davranabilirler.

canim o senin doktoruna kalmis birsey cunku 11haftalikken herseyleri belli oluyor ama bircok dr soylemiyor eger bebisinin bacaklari acik olursa sende dr kaldirabilirsen %60 ogrenebilirsin.:CüvCüv::CüvCüv: yavrucugunun cinsiyetini.

canim o senin doktoruna kalmis birsey cunku 11haftalikken herseyleri belli oluyor ama bircok dr soylemiyor eger bebisinin bacaklari acik olursa sende dr kaldirabilirsen %60 ogrenebilirsin.:CüvCüv::CüvCüv: yavrucugunun cinsiyetini.

hadi hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bana benzerse ve inat çıkarsa öğrenemeyiz gerçi :roflol:

Canım benim zaten göbeğim azıcık hamile kalmadan öncede vardı geceleri daha bir belirgin oluyor ama kenarlar daha bir genişlemiş. Belkide iç karnımınz geniştir dedikleri gibi ya da kızlarımız olacaktır....

Söylediğin gibi olabilir canım önce kenarlar genişliyordur sonra göbek büyüyordur. Sizlerle paylaşmayı çok istiyorum aslında yorumlarınızı çok merak ediyorum şu ev taşıma işi bitse de ben de çekip koysam resmini.

hoşgeldın tuba. aramızdakı 3. ıkız annesısın. Allah bağışlasın yavruılarını

hadi hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bana benzerse ve inat çıkarsa öğrenemeyiz gerçi :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: hayirlisi insallah ogrenirsin yaa benimkida bacak bacak ustune attigi icin ogrenememisdim 8nisana kaldi.ya birde bebek esyalarini gorunce insan dahada bir fena oluyor herseyi almak istiyor ama cinsiyet bellirsiz isin garip yani ben turkuaz rengi cok seviyorum gecenlerde bir tulum alacakdik kaynanam hemen cinsiyetini biliyorsunuzda bizemi soylemiyosunuz deyince birakdimmmmmofffffffffffffffffffff cabucak ogrenseydik hayirlisiyla yaaa

doktorun tecrubelı ve prensıpsızse solerler belkı.ben 16.haftadayım hala kesın solemedıler

ne güzel söylemişsin canım "prensipsizse" :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bilgili ama prensipsiz olsun napalım :roflol:

slm arkadaşlar sizden bir ricam var ben şuanda tam 13 hafta 4 günlük hamileyim karnım pek büyümedi bu haftada sanırım hamile olundugu anlaşılır şekle geliniyormuş bende pek anlaşılmıyor birde mide şikayetlerim gecti karnımda ufak batmalar sızlamalar olurdu onlarda yok bu hafta neden böyle kızlar korkuyorum sizdemi öylesiniz lütfen cvp bekliyorum pazarteside ultrasona girecegim aslında ayda bir kontrol ve bu ayın son haftası çagrılmıştım 3 lü tarama için fakat dayanamıycam gidicem 15 günde bir ultrasona gidiyorum pinpirikliligimden zararlımı aceba:sm_confused::sm_confused::ecrin_bebek:

:roflol: :roflol: :roflol:
keyfe bak yaa :roflol: :roflol: :roflol: bacak bacak üstüne :roflol: :roflol:

evet alışveriş için istiyorum yoksa hiç önemi yok, dediğim gibi hepsi melek hepsi evlat :asigim:
aman o kaynanana da klava: klava: klava: söylerim söylemem sana ne klava:
alsaydın inadına kız sen de ne bırakıyorsun :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…