Canım benim, inan çok sevindim çok doğru bir karar vermişsin bence, istersen 10 doktor değiştirebilirsin neticede senin içine sinmesi en önemlisi, hele bizim gibi zor hamilelik geçiren birisi tesadüfe bırakamaz bunu. Allah en hayırlısını versin.
Kızlar yeni farkettim de benim göbüşüm az büyüdü ama bel çevrem daha bir kalınlaşmış.
...
canim sen asmissin ya olaylari bari dogumlarin kolay oluyormuydudelikafaduldendelikafadulden canim hayirlisi olsun oyle tahmin edenlerede kendini kaptirma bak gecen gun basima ne geldi.ekmek almak icin markete gittim yaasli komsumuz geldi sanki cocuk seviyor yanagimi sikdi hanimis benim gebe kizim oglunuzmu olacak yerim onun pipisini dedi simdi sen buna ne dersin bir tarafda elma gibi kizarmis yanagim bir tarafda teyyze olur olmadik soz soyluyor ve ellinide gobegime koyduuuuuuu offffffffffffffffffffffffffklava: klava:sinir oluyorum bu tiplere yaaaaa o nedenle allah ne verirse hayirlisini versin sonucda ilk bebegimiz.
bende aldıklarımı buraya bir türlü yükleyemedim resimler bölümüne koydum kızlar.bakmak isterseniz beklerim:):):):)):):
teyzedir, büyüktür falan ama tam sopalıkmış heeklava: klava: klava: klava:
canım annem ilk söylediğim anda oğlan dedi :roflol: içime doğuyor dedi ve içine doğan da olur onun :roflol: bi de halam a.s
ben zaten kız isterdim hep, baktım öyle diyorlar bi de çin takviminde erkek çıktı, öyle alıştım ki oğluşum diye seviyorum hep :roflol:
aman sağlıklı olsunlar da hepsi melek :asigim: :asigim:
bişey sorucam, 12. haftanın sonuna doğru 2li için gidicem, cinsiyet öğrenme ihtimalim nedir _?
alışveriş yapmak istiyorum yaaa :roflol:
selam kızlar ben de ikiz annesi olacağım allah nasip ederse. Normal doğarlarsa eylül gibi bekliyoruz. ama ikizler erken davranabilirler.
canim o senin doktoruna kalmis birsey cunku 11haftalikken herseyleri belli oluyor ama bircok dr soylemiyor eger bebisinin bacaklari acik olursa sende dr kaldirabilirsen %60 ogrenebilirsin.:CüvCüv::CüvCüv: yavrucugunun cinsiyetini.
hadi hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bana benzerse ve inat çıkarsa öğrenemeyiz gerçi :roflol:
dilekcim benimde öle eşim dedi akşam belin kalınlaşmış diye çok sevindim delikafaduldenöle diyince benimde hiç göbişim yok :1no2:dün akşam resim çektim öğleden sonra koycam buraya akşamları biraz çıkıyo ama sabah eser yok bende akşam yatmadan önce çekim bakalım
ben baktım canım.masallh sımdıden oda susunu bıle almıssınız.gule gule kullansın ınsallah bebişin.
benım de ıncecık belım vardı.gobegım cıkmadan belım kalınlastı.sonra gobek buyumeye basladı.senın ıc karnın genıstr ondan gobek cıkmamstr fazla.daha ıyı catlagın az olur.ama bundan sonra atak yapar.bebişin ben burdayım der artık annesii:)
hadi hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bana benzerse ve inat çıkarsa öğrenemeyiz gerçi :roflol:
doktorun tecrubelı ve prensıpsızse solerler belkı.ben 16.haftadayım hala kesın solemedıler
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: hayirlisi insallah ogrenirsin yaa benimkida bacak bacak ustune attigi icin ogrenememisdim 8nisana kaldi.ya birde bebek esyalarini gorunce insan dahada bir fena oluyor herseyi almak istiyor ama cinsiyet bellirsiz isin garip yani ben turkuaz rengi cok seviyorum gecenlerde bir tulum alacakdik kaynanam hemen cinsiyetini biliyorsunuzda bizemi soylemiyosunuz deyince birakdimmmmmofffffffffffffffffffff cabucak ogrenseydik hayirlisiyla yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?