karanfil göbiş harika benimki çokmu çıkmışşşş ama ben etli butluydum zatennn
Fussiletcim foto çekilirken dar birşeyler giymemene rağmen acayip belli. Seninki de bayağı büyümüş. Maşallah.
[/IMG]
buda benim göbisim kizlar..
seninki cikmis baya ama ne güzelll...
etli butlumu?hic öyle gözükmüyo..kac kilosun?
ben 53üm su an.
Bebiş iyi canım, çok sağol, cumartesi tekrar gidicem kısmetse, canım seninki yukarda gerildikçe sızlıyo anlaşılan, doğumundanda çok geçmemiş sen oraya sürekli bepanthene yada bephantol sür emi ihmal etme şimdiden başla günde en az iki kere bolca sür.canım benım kızım 16 aylık daha sezeryan yerıde cokta asagıda degıl ınsallah bır sorun cıkmaz. bazen sezeryan yerı uyusuyo sızlanma olmuyo ama kasıntı falan korkutuyo benı ınsallah sorun cıkmaz sımdıde bunu kafaya taktım. sen nasılsın bebıs ıyımı
arkadaşımın göbişinide görmek varmış :)) maşallah yiğenime ve sana canım
66 lıyla hamiş kaldım şimdi 65 im ama şu 2 gündür tartılmıyorum:CüvCüv:
aman ben tahminlere inanmıyorum benim kız gibi geniş gidiyodedi herkes karnıma ama dr erkek gibi dedi....hayırlısını versin rabbim cümlemize inş.
kiiiizzzz bende seninkini istiyooommmm:))hadi sende koyyy...merak ediyorum arkadasim benim..yigenim nasil?
fussiletçim benimkide senin ikinci resmin gibi canım, Maşallah kremini sürüyomusun bayağı büyük olacak seninkide, küçük olan arkadaşlar daha şanslı tabi ne çatlıycak ne buruşucak, şimdiden sür canım aman ha duştada bebeyağın olsun çıkmadan boca ediver, bebişler sağlıklı, kaderleri güzel olsunda göbüşler bahane.
Allah a şükür iyi canım :)) siz nasılsınız nasıl gidiyor ?? ben hiç koymayayım canım benimki 5 aylık gibi ben baya kilo aldımAma sen harikasın maşallah çok zarifsiniz oğluşunla :))
Allah a şükür iyi canım :)) siz nasılsınız nasıl gidiyor ?? ben hiç koymayayım canım benimki 5 aylık gibi ben baya kilo aldımAma sen harikasın maşallah çok zarifsiniz oğluşunla :))
mozijiku güzel bi noktaya değindin doğanın kanunu olarak bebeklerin yüzde sekseni babaya benzer, nedenmi, eski çağlarda babanın o olduğunu kanıtlamak içinmiş, insan vücudu işte herşeyi yapan beyin canım ama tavsiye bol bol aynada kendinşze bakın emi,ayy benimkide aynı babaya benziyor. Bebişler babalarını çok seviyolar galiba. Nerdeyse hepimiz babaya benzetmişiz.
Karanfıl ıyı cıkmıs gobıs ya masallah. Kızlar hepİnİze masallah ıyı buyutmussunuz gobıslerı.
olsun benim kadar olamazsınn:teytey:
canım benim yoktuda hemde hiiiç ilkindede devanası gibiydim görn ikiz diyodu canım valla vazelinde sür, ciddi çatlak kremide al ,ortadan yavaşça başlar çatlamaya geç kalırsan, en azından göbek deliğinin etrafına sür canm.çatladıktan sonra dönüşü yok çünkü.sevilcim vazelin sürüyorum ben önümüzdeki ay kremlere başlıcam nasipse benm göbiş vardı zatennn bölee oldukkkk::::))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?