2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Fussiletcim foto çekilirken dar birşeyler giymemene rağmen acayip belli. Seninki de bayağı büyümüş. Maşallah.

ya evet ama pijamamı ben yandan çektim dar olup tam göbiş görünsün diyee ama evet ben etli butluydum zaten normal 1 kilo vermeme rağmen bu ay böle oldiiidelikafaduldendelikafadulden

Bebiş iyi canım, çok sağol, cumartesi tekrar gidicem kısmetse, canım seninki yukarda gerildikçe sızlıyo anlaşılan, doğumundanda çok geçmemiş sen oraya sürekli bepanthene yada bephantol sür emi ihmal etme şimdiden başla günde en az iki kere bolca sür.

aman ben tahminlere inanmıyorum benim kız gibi geniş gidiyodedi herkes karnıma ama dr erkek gibi dedi....hayırlısını versin rabbim cümlemize inş.

kiiiizzzz bende seninkini istiyooommmm:))hadi sende koyyy...merak ediyorum arkadasim benim..yigenim nasil?

Allah a şükür iyi canım :)) siz nasılsınız nasıl gidiyor ?? ben hiç koymayayım canım benimki 5 aylık gibi ben baya kilo aldım Ama sen harikasın maşallah çok zarifsiniz oğluşunla :))

işte göbişimmmmm

fussiletçim benimkide senin ikinci resmin gibi canım, Maşallah kremini sürüyomusun bayağı büyük olacak seninkide, küçük olan arkadaşlar daha şanslı tabi ne çatlıycak ne buruşucak, şimdiden sür canım aman ha duştada bebeyağın olsun çıkmadan boca ediver, bebişler sağlıklı, kaderleri güzel olsunda göbüşler bahane.

sevilcim vazelin sürüyorum ben önümüzdeki ay kremlere başlıcam nasipse benm göbiş vardı zatennn bölee oldukkkk::::))))))

Allah a şükür iyi canım :)) siz nasılsınız nasıl gidiyor ?? ben hiç koymayayım canım benimki 5 aylık gibi ben baya kilo aldım Ama sen harikasın maşallah çok zarifsiniz oğluşunla :))

canim benim cok sagol..bizimde iyi gidiyo allahima sükürler olsun.
olsun yaa yerim ben onu:)
yaa bende yemek yapcam ama ayrilamiyorum burdan.zaten ne yapicamida bilmiyorum ama neyse:))
bak merak etmeye devam ediyorum seni hbrin olsun:CüvCüv:

ayy benimkide aynı babaya benziyor. Bebişler babalarını çok seviyolar galiba. Nerdeyse hepimiz babaya benzetmişiz.
mozijiku güzel bi noktaya değindin doğanın kanunu olarak bebeklerin yüzde sekseni babaya benzer, nedenmi, eski çağlarda babanın o olduğunu kanıtlamak içinmiş, insan vücudu işte herşeyi yapan beyin canım ama tavsiye bol bol aynada kendinşze bakın emi,

Karanfıl ıyı cıkmıs gobıs ya masallah. Kızlar hepınıze masallah ıyı buyutmussunuz gobıslerı.

olsun benim kadar olamazsınn:teytey:

ikinci resmine çok yakınım :)) hem göbek hem popo büyüdü maşallah benim :)) . canım kilo almışız göbek çok büyümüş vs. hiç önemli değil Rabbim hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize. bunlar en güzel kilolar sanırım bir daha ne bu kadar çok yemek yiyebiliriz nede bu kadar kilo alabiliriz hamileliğin tadını çıkartmak lazım.

merhaba kızlar, şöööle bir gözgezdirdim geçmişe göbişlere ve de minişlere, herkese koca bir MAŞALLAH.

işim vardı bu sabah canım çıktı. şöyle ki bir süredir haftada bir gün mesai yapıyorum.(oooh kebap). ama var ya hamilelikten mi doktorun istirahat deyip beni eve, koltuklara, yataklara mecbur bırakmsından mı bilmem kondisyonum rezalet. 2 kuruşluk bir şey yapsam pilim bitiyor. hamileleri eskiden çok nazlı-şımarık bulurdum. :)

demek ki neymiiiş, büyük lokma ye büyük konuşma :)))

sevilcim vazelin sürüyorum ben önümüzdeki ay kremlere başlıcam nasipse benm göbiş vardı zatennn bölee oldukkkk::::))))))
canım benim yoktuda hemde hiiiç ilkindede devanası gibiydim görn ikiz diyodu canım valla vazelinde sür, ciddi çatlak kremide al ,ortadan yavaşça başlar çatlamaya geç kalırsan, en azından göbek deliğinin etrafına sür canm.çatladıktan sonra dönüşü yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…