2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

amin canlarım, hepimize aldığımız alacağımız cicileri giydirmek nasip olur inşallah a.s.

bugün seminere gitcez kocişle, belki mağazaya girer bir kaç parça daha alırım

amin canım inşallah, zürafalı olanın gözleri oynuyor bende bayıldım

kızlar cinsiyetle alakalı dr.um bize hiç yorum yapmadı, sadece 18 haftalıkken söylicem dedi
bakın burda kuzum tam 12 haftalık, 13 haftalık olan pek belli değil o yüzden bunu ekledim

Son düzenleme:
ohh be bende benim göbüşüm niye erken diyodumm herkesinkii cıkmısss :) insan cook tuhaf oluyoo. evet cektim göbişimi birazdan aranızdaaaaaaaaa......................

yavrucum okadarını zor becerdim bennnn idare et gariiinaniknanik

kızlar cinsiyetle alakalı dr.um bize hiç yorum yapmadı, sadece 18 haftalıkken söylicem dedi
bakın burda kuzum tam 12 haftalık, 13 haftalık olan pek belli değil o yüzden bunu ekledim

canım bizde öğrenemedik cinsiyetini 3 hafta sonra kontrolümüz var o zaman inşallah öğreniriz. Maşallah bebişine Rabbim sağlıklı evlatlar nasip inşallah etsin benim için cinsiyeti önemli değil ama babamız merak ediyo :))

Canım çok tatlı bebişinin cicileri allah güle güle iyi günlerde giymeye nasip etsin. Nedense içime erkek gibi doğdu bir anda. Bak bakalım doğru çıkacak mı hissettiğim.

fusilet kardeş ama senin yaptığın yöntem daha zor biliyor musun. bunda gelişmiş cevap/eklenti/ dosya yükle/ yallah. ama sen bilirsin sen0i mi kıracağım. :)

bizdede bennn merakk ediyorumm babamızz hayırlısı diyip duruyooooo.....hihoyyythihoyyyt

tabikii hayırlısı ve saglıksını versin rabbimm.... evet ya cıktı hemenn göbişim........:CüvCüv:

aminn canım. olsun çıksın be boşver çıkacak tabii orda bebiş var ve gün geçtikçe büyüyor. Rabbim tamamına erdirsin ve kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. benimde o kadar ama ben baya kilo aldım yatmaktan :))

ben hamile kalmadan aldım kilo ama hala yerimde sayıyorumm.... bende cokk uyuyorum ama artık midem kazınıyoo uyanınca acıkıyoo bebişim heralde........:):ecrin_bebek:

kızlar bide ayak ayak ustune atıp oturan bi insanım devamlı alıskanlık yanii ama simdi bunu yapınca sankii bebişim durtukluyoo benii sizede oluyoomu yaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…