He vallah napalım, ikincisi biz benzr İnşallahh
ya kızlar aslında fotoları eklenti olarak koysak eslem'in yaptığı gibi ne güzel. fotolar büyük olunca sayfalara sığmıyor.
eslemkardeş zürafalıya bayıldım, güle gülle kusun üstüne pisletin :))
ya kızlar aslında fotoları eklenti olarak koysak eslem'in yaptığı gibi ne güzel. fotolar büyük olunca sayfalara sığmıyor.
eslemkardeş zürafalıya bayıldım, güle gülle kusun üstüne pisletin :))
kızlar cinsiyetle alakalı dr.um bize hiç yorum yapmadı, sadece 18 haftalıkken söylicem dedi
bakın burda kuzum tam 12 haftalık, 13 haftalık olan pek belli değil o yüzden bunu ekledim
hay maşallah göbüşlere bak yaa, ayyy içinde mini mini yavrular var
Allahım sen ne büyüksün
selam herkese bu arada, hemen atladım naniknanik
ben henüz göbüşümü çekemedim çekince koyarım
kuzuma aldığım iki parça bişey var onları ekledim ve dün bitirdiğim süeteri
ohh be bende benim göbüşüm niye erken diyodumm herkesinkii cıkmısss :) insan cook tuhaf oluyoo. evet cektim göbişimi birazdan aranızdaaaaaaaaa......................
canım bizde öğrenemedik cinsiyetini 3 hafta sonra kontrolümüz var o zaman inşallah öğreniriz. Maşallah bebişine Rabbim sağlıklı evlatlar nasip inşallah etsin benim için cinsiyeti önemli değil ama babamız merak ediyo :))
bizdede bennn merakk ediyorumm babamızz hayırlısı diyip duruyooooo.....hihoyyythihoyyyt
doğru söylüyor Rabbim hayırlısını versin canım. bu arada senin göbişte büyükmüş baya maşallahh :))
tabikii hayırlısı ve saglıksını versin rabbimm.... evet ya cıktı hemenn göbişim........:CüvCüv:
amanda aman maaşallah...aynı ben cins bellimi cnm senin??
aminn canım. olsun çıksın be boşver çıkacak tabii orda bebiş var ve gün geçtikçe büyüyor. Rabbim tamamına erdirsin ve kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. benimde o kadar ama ben baya kilo aldım yatmaktan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?