2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya bizim bebişte kafası aynı babası beni bırak resmi başka görenlerde öle diyoo:jeyyar:

Canım arkadaşım benim aman iyi olun kendinize dikkat edin Allah a emanet olun. güzel haberlerinizi bekliyorum bende. kendini fazla yorma arkadaşım kolay bişeyler yap :)) teşekkür ederim canım gelişmelerden haber veririm sana sende aklımdasın sürekli. yigenime ve kendine iyi bak

İllaki bi tarafı benzicek babaya kaçış yok bacım kaydirigubbakcemile3

pembemavicim ikinci trimesterda yavaş yavaş vücudun mutluluk hormonu üretick hamileliğin balayı diyolar bu döneme canım, canlanıcaksın hatta yerinde duramıycaksın ve moralin süper olucak, en kötü günlerimizi atlattık çok şükür.:Saruboceq:

tamam canim.sende kendini yorma bak tamammi? canim sende kendine ve yigenime cok iyi bak..hbr vercem sana canim.sendende bekliyorum hbrleri..:1hug:

hay maşallah göbüşlere bak yaa, ayyy içinde mini mini yavrular var
Allahım sen ne büyüksün

selam herkese bu arada, hemen atladım naniknanik
ben henüz göbüşümü çekemedim çekince koyarım
kuzuma aldığım iki parça bişey var onları ekledim ve dün bitirdiğim süeteri

Eklentiler

• $DSC02001.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 29
  • $DSC02003.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 28
  • $DSC02004.webp
    39 KB · Görüntüleme: 19
  • $DSC02006.webp
    33 KB · Görüntüleme: 20
  • $DSC02007.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 24

Allaha şükürler olsun cnm dediğin gibi en kötü günler geçti hihoyyythihoyyyt

Tamam koycam resım mınık gÖbıŞımı:) yarın akŞam dr ada gıdıces orada guzel resımler alırsak onlarıda koyarım.
Pembe uyusuklugun performans dusuklugun normal. Bız bı tane ıle yere serılıcez sende ıkı yavru var

sevil kardeş öyle mi dersin. inşallah ya benim ikinci trimestre daha iki hafta var. heyecanla bekliyorum (yerimde oturarak) :))

ayy delirdim bunları görünce. Çok şekerler yaaaa. Eslemcim Allah giydirmek nasip etsin :)

kondisyon konusunda sana katılıyorum canım dr. dinlen dinlen dedi bizde dinlendik bu süreçte hem kilo aldık hem bittik :)) şimdi biraz yürüsem yada bişeyler yapmaya kalksam hemen yoruluyorum ve bel ağrısında deliriyorum.eşime alay konusu oldum :) dİger söylediklerinede katılıyorum hamileleri görünce kokuya duyarlılıkları falan bana yapmacık ve naz gibi geliyordu ama şimdi onları çok iyi anlıyorum :)) neler çektim bu süreçte Allah yardımcımız olsun canım

Eslem gule gule kullansın saglıkla ınsallah..
Ben yarın cınsıyetı kesınlestırırsem c.yesı chıccodayım kızlar. Bakıyım ucuzmus cok ne begenırsem alırım:)

ya kızlar aslında fotoları eklenti olarak koysak eslem'in yaptığı gibi ne güzel. fotolar büyük olunca sayfalara sığmıyor.

eslemkardeş zürafalıya bayıldım, güle gülle kusun üstüne pisletin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…