mozijiku güzel bi noktaya değindin doğanın kanunu olarak bebeklerin yüzde sekseni babaya benzer, nedenmi, eski çağlarda babanın o olduğunu kanıtlamak içinmiş, insan vücudu işte herşeyi yapan beyin canım ama tavsiye bol bol aynada kendinşze bakın emi,
canim benim cok sagol..bizimde iyi gidiyo allahima sükürler olsun.
olsun yaa yerim ben onu:)
yaa bende yemek yapcam ama ayrilamiyorum burdan.zaten ne yapicamida bilmiyorum ama neyse:))
bak merak etmeye devam ediyorum seni hbrin olsun:CüvCüv:
mozijiku güzel bi noktaya değindin doğanın kanunu olarak bebeklerin yüzde sekseni babaya benzer, nedenmi, eski çağlarda babanın o olduğunu kanıtlamak içinmiş, insan vücudu işte herşeyi yapan beyin canım ama tavsiye bol bol aynada kendinşze bakın emi,
merhaba kızlar, şöööle bir gözgezdirdim geçmişe göbişlere ve de minişlere, herkese koca bir MAŞALLAH.
işim vardı bu sabah canım çıktı. şöyle ki bir süredir haftada bir gün mesai yapıyorum.(oooh kebap). ama var ya hamilelikten mi doktorun istirahat deyip beni eve, koltuklara, yataklara mecbur bırakmsından mı bilmem kondisyonum rezalet. 2 kuruşluk bir şey yapsam pilim bitiyor. hamileleri eskiden çok nazlı-şımarık bulurdum. :)
demek ki neymiiiş, büyük lokma ye büyük konuşma :)))
canım ıs yerınde pek mumkun değil:) evde cekerım eklerımsenin göbis ne durumda canim.foto eklemismiydin sen?
Canım arkadaşım benim aman iyi olun kendinize dikkat edin Allah a emanet olun. güzel haberlerinizi bekliyorum bende. kendini fazla yorma arkadaşım kolay bişeyler yap :)) teşekkür ederim canım gelişmelerden haber veririm sana sende aklımdasın sürekli. yigenime ve kendine iyi bak
He vallah napalım, ikincisi biz benzr İnşallahhİllaki bi tarafı benzicek babaya kaçış yok bacım kaydirigubbakcemile3
pembemavicim ikinci trimesterda yavaş yavaş vücudun mutluluk hormonu üretick hamileliğin balayı diyolar bu döneme canım, canlanıcaksın hatta yerinde duramıycaksın ve moralin süper olucak, en kötü günlerimizi atlattık çok şükür.:Saruboceq:
canım ıs yerınde pek mumkun değil:) evde cekerım eklerım
hay maşallah göbüşlere bak yaa, ayyy içinde mini mini yavrular var
Allahım sen ne büyüksün
selam herkese bu arada, hemen atladım naniknanik
ben henüz göbüşümü çekemedim çekince koyarım
kuzuma aldığım iki parça bişey var onları ekledim ve dün bitirdiğim süeteri
merhaba kızlar, şöööle bir gözgezdirdim geçmişe göbişlere ve de minişlere, herkese koca bir MAŞALLAH.
işim vardı bu sabah canım çıktı. şöyle ki bir süredir haftada bir gün mesai yapıyorum.(oooh kebap). ama var ya hamilelikten mi doktorun istirahat deyip beni eve, koltuklara, yataklara mecbur bırakmsından mı bilmem kondisyonum rezalet. 2 kuruşluk bir şey yapsam pilim bitiyor. hamileleri eskiden çok nazlı-şımarık bulurdum. :)
demek ki neymiiiş, büyük lokma ye büyük konuşma :)))
Canım mozijikunun da dediği gibi YESSS, en geç 4. aya zımba gibi olacaz, öpüldünüz.sevil kardeş öyle mi dersin. inşallah ya benim ikinci trimestre daha iki hafta var. heyecanla bekliyorum (yerimde oturarak) :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?