2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

fusilet kardeş ama senin yaptığın yöntem daha zor biliyor musun. bunda gelişmiş cevap/eklenti/ dosya yükle/ yallah. ama sen bilirsin sen0i mi kıracağım. :)

ay öldüm gülmekten kızzzzz saol beni tolere ettiğin için canım bennniiimmmmm..içime sokasım geldi seni ama bebişim var doğsun sonaaadelikafadulden

kizlar ben cikiyorum yemek yapmam lazim.benimki isten gelince beni yiycek yoksa:)
sonra görüsürüz kizlaarrr..

kızlaar göbeklerinizi kıskandım ben de ekliyorum :) bakın bakalım 13+2'yiz şu anda

amiin hepimizin bebeişi sağlıklı sıhhatli olsun hayırlısıyla doğsun inşallah
bizde bende babamızda çok merak ediyoruz valla

Canım çok tatlı bebişinin cicileri allah güle güle iyi günlerde giymeye nasip etsin. Nedense içime erkek gibi doğdu bir anda. Bak bakalım doğru çıkacak mı hissettiğim.

teşekkür ederim dilekcim, hayırlısıyla giyer inşallah
bakalım dediğin çıkacakmı :)) kız mı erkek mi diye merak ediyorum çok demek
rüyamda birgün kız çocum olduğunu , ertesi gün erkek olduğunu görüyorum ve genelde bebeğimi emzirirken görüyorum, Allahım hayretsin inşallah

karanfill canım kolay gele
bende az önce bulgur pilavı koydum ocağa
sormayın midem hep kazınıyor yaa, biraz yemeyi geciktireyim, bulantıdan duramıyorum

kızlar isimlere karar verdiniz mi kız olursa ne erkek olursa ne olucak diye

ben başlatıyım

Erkek : Oğuzhan / Kız : Nisa koyucaz

ben 16 haftalık olmama rağmen benim göbeğim sizinki kadar değil yaaa.siz hamile kalmadan önce göbeklimiydiniz benim hiç yoktu kemiklerimin arasında kalıyord o yüzdne olabilirmi

kızlar doktor erkek gibi duruyor dedi ama kesin degil tabi erkekse
aras kızsa henüz belli degil
ela eylül eyşan sesil düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…