2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

catlaklar icin yazdiklarinizi okudum ben weleda adinda bir yag kullaniyorum icinde bikac cesit yag var ve onunla beraber masaj yapiyorum karnima 8. haftadan beri kullaniyorum cünkü annemde cok catlak vardi bendede olmasindan cok korkuyorum bu yüzden erken basladim. zeytin yagin cok iyi geldigini duydum onuda denemeyi düsünüyorum hem daha dogal.

iyiyim canim ya isleri bitirdim kostum pc basina ne var ne yok diye
iyiyiz bizde canım kk bagımlılık yapıyor girmediğim zaman bile geçmişi okuyorum bişey kacırmayım diye

kızlar göbiş resimlerinizi nasıl ekliyorsunuz bende göndermek istiyorum ama bilmiyorum nasıl olduğunu.

ImageShack® - Image Hosting adresine giriyorsun
orda gözata tıklayıp yükleyeceğin resmi bilgisayarından seçiyorsun
sonra aşağıda kutucuk var resıze image yazısı var 640*480 seçip
sonrada host it yazısını tıklıyon
hotlink forums 1 yazısı olan kutucuğun içini tıklayıp kopyala yapıyorsun.ve topiğe yazı yazdığın bölümde grafik ekleye tıklayıp yapıştır yapıyorsun
(alıntıdır)böyleymiş canım bende buna göre yaptım

canım nerden aldın weleda yağını. ben ilk hamileliğimde bebe yağı kullanmiştım hiç çatlağım yok.

ben almanyadayim burdan aldim ama internetten baktim türkiyede de var. burda hamileler icin baya yag var ama bunun iyi oldugunu duydum doktorumada sordum kullanabilirsiniz dedi.

tşk buket birde lierac tawsiye ediyorlar .benim samimi bi arkadasım kullandı cok ii geldi hiç çatlağı yok eczaneye sordum 110 tl.

kızlar sizinde bebeğiniz babası işten geldiğinde onun sesini duyduğunda karnınızı şişiriyormu?:)))

hiç dikkat etmedim bi dahakine dikkat edicem canım tigerboxser bu arada oğlun oluyomuş hayırlı sağlık lı allaha emanet olsunlar inşlh bende iki gün sonra öğrenicem kısmetse cinsiyetini.benim 1 kızım var bakalım .ikinci ne olucak.sağlıklı olsunlarda ne olursa olsun farketmez

teuto çok teşekkür ederim canım kaderleri güzel olsun sağlıkla zekayla inşallah.. benim ilk çocuğum o yüzden biraz değişik duygulardayım sen birazdaha rahatsındır kendine daha güzel bakabiliyorsundur ben yediklerimde lsun yaptıklarımda olayım panik halindeyim sakıncalımı yararlımı ne olur nasıldır vsvsvs:)) çevremdede görmedim hamile iyiki bu siteyi keşfettim sizler varsınız

canım aslında pekte rahat sayılmam çünkü bende birtane bebeğimi kaybettim karnımda öldü 10 haftalıktı şu anda panik halindeyim bende mesela bugün kasığımda bir ağrı var bir sürü sey kurdum kafamda allah korusun cok korkuyorum .

kızlar merhaba, 10günlük raporum bu hafta bitiyo. resmen ölü gibiydim yata yata kötü oldum. bu arada hala bulantıları devam edenler var mı ben ne yersem hatta su bile içsem lavaboda soluk alıyorum. bu arada herşey yolunda giderse yarın kontrole gidicem salı günüde ikli testim var. bu ikili test sonuçları kaç günde çıkıyo yazar mısınız. bu sefer çok ağır atlatıyorum gribi umarım herşey yolundadır. duaedin benim için :) yarın akşam güzel haberlerimi paylaşayım sizinle inşallah...

Allah korusun canım Allahım birdaha yaşatmasın inşallah kendini çok fazla yorma

ya kötü olmalı bulantı çıkarma çekmek vs. benim o konuda sansım var Allaha şükürler olsun hiç bilmedim bulantı kusma ağrı vs..inşallah hep devam ederim bu sekilde.2li test sonucunu ne zaman alırız demişin. bu yaptırdığın yere bağlı canım mesela ben ertesi gün almıştım.ssklılar çok geç alıyor die biliyorum. sonucu uzun sürede çıkan bir testtir bu diyorlar genelde

bende araya haftasonu girdiği için 4 günde almıştım ikli test sonucumu allaha sükür doktor hersey normal dedi ama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…