2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sevıl ben en cok nılda ısmını begendım hem soylenısı ok kıbar hem de anlamı guselmışşkaydirigubbakcemile5.neyse ben kactım.ıyı geceler canlarım

neyse kızlar bende kaçtım hepinize iyi geceler kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

Bende kızımı uyutcam yukardaki isimlerden biride büyük kızımın ismi, bakalım en çok onumu beyeniceksiniz diye sordum, bitanesinide Allah kısmet ederse karnımdaki bıcıra koyucam, öptüm kızlar sizi, iyi geceler hepinize

Merhaba hanımlar uzun süredir yoktum evimi taşıdım hamile kalınca dha büyük bir eve taşınmak istedik eşimle Allah huzur ve sağlık versin inşallah hepimize
şimdi biraz geçmişe bakayım dedim bu hafat perşembe günü kontrolüm var hem cinsiyetinide öğreneceğim inşallah birde bakalım çatlak önleyici krem verecek mi
sizlerde ne var ne yok cinsiyeti öğrenenler var sanırım nasıl durumlar kız mı çok erkek bebek mi çok nufüsa nasıl katkıda bulunacağız birde çatlak kremi kullanan yada dr önerdiği krmi kullanan var mı cevap bekliyorum özledim burayı valla

Selam kızlar, ya akşam erkenden tavuk gibi uyuyorum giremedim portala uzun süredir. Geçmişi de okuyamadım çok fazlaydı umarım herkes iyidir.

melike canım bana doktorum erbaorganics'in çatlak kremini verdi. Hergün 2 kere süre dedi ben ilk gün sürdüm sonra ihmal ettim bir de 55 tl yani her ay için biraz fazla geldi bana... bir de phitolastil önerdi ama ilk yazdığım daha doğalmış...

kızlar güzel pazarlar, çatlak kremleri bahsi için kimi diyor ki kalıtsal bir şey çatlayacaksa ne yapsan çatlar kimi de bu yüksek fiyatlı ürünleri söylüyor. ama badem yağı da en sık adı geçen, ekonomik doğal yöntem. acaba aslı var mı bir de kimisi de acıbadem yağı diyor. bilginiz var mı?

ayyy benım ismimde gülcan
şükür öle büyük bi derdim yok ama cok hassas biriyim herşeye aglarım gözyaşım akmaya hep hazırdır

canım benım eylül ayı sizin battıgınız aydır

ben kayra ismini önceden cok begenırdım unısex isim ama kızda bence biraz kaba
duruyo erkege daha cok yakışıyo bende anlamını allahtan gelen yardım olarak biliyorum gerçi aynı sayılır anlamı
ceylin ismide cok güzel ama bi arkadasımdan kazık yedim o yüzden kaka isim

oof diyorum of. o neymiş öyle ben de acaba birilerine sipariş versem mi diye düşündüm bir an ama o kadar erken saatte o kadar yol gidecek herkesten önce sıraya geçip kayda değer birşeyler kapışacak kimseyi bulamaz insan.

neyse, ben bugün ikinci bir hamle yaptım birşeyler alayım diye bebeklere ama bu hafta da becermedim. ne makuldü fiyatlar, ne de yeni doğan alternatifi vardı doğru dürüst.

11+3 te randevum var. msms e felan bakıyorum oncağız öğrendi bana da söyleyebilirmi doktorum bilmem...

kardeş çok özendim. maşallah. ah ben de senin gibi erkenden öğrenebilsem keşke. :)

canım bende duydugumu söyleyim bademyagı tüylenme yapıyomuş ama acıbadem yagında tüylenme sorunu olmuyomuş.öle duydum.ya catlayacagı varsa catlıyo bence ablam ılk dogumunda 12 kılo aldı catlak falan olmadı ama 2. dogumda 20 kılo aldı cok catladı.iç karına ve aldıgı kıloya baglı catlaklar tabi birazda ırsi

sevil yüzdeli müzdeli ne güzel konuşmuşsun ya :) heyecanlandım ben. ya 11+3 ya da 11+5 gideceğim doktora. o zaman kukular pipiler belli olur diyosun ha. bir de bende iki tane ya meraktan çatlıyorum... şimdi arkadaşların ilk bebek ya ne tuttururlarsa tuttursunlar bir dahaki gebeliklerinde karşı cinsi umut edebilirler. benimki bir hamlede olup bitecek. :) ne çıkarsa bahtımıza...

ya anneciğim 4 çocuk doğurdu zayıf bir kadındı. aldığı kiloları bilmem ama çok aldığını da sanmam. hiç çatlağı yoktur güzelimin. ona umudumu bağlayayım bari. ama acı bademi söylediğin iyi oldu çok teşekkür ederim :)

mozijuku kardeş dün canın ne çekti şu an buralarda yoksun gerçi ama çok merak ettim ben de. yavru kardeş bir an dedim vaktinde okusaydım bir çare bulurdum belki hem de yakınmış ya evlerimiz... söylemesi ayıp elimden de pek çok yemek gelir.

ankara'da yaşarken ben de hastaydım bir kere. eşim şehir dışındaydı. bir ilaç alıp gelecek kimsem yoktu. o yalnzlık hastalıktan çok koymuştu çok ağlamıştım ben de. çok iyi anladım seni.

dün dr gittik vee OĞLUMUZUN olacağını sağlıklı hereseyin yolunda olduğunu öğrendik.. gözlemlerimce ağustos eylül bebeklerinin geneli ekek oluyor.. ultrason görüntülerini dvd ye kaydetti dr m. 4 boyutta yüz resmini çekti tabletti verdi hemen saolsun. bir an önce hayırlısıyla alsak şu bebekleri kucağımıza.

çok sevindim canım hayırlısı olsun oglusun oluyoooo busene erkek senesi galıba
canım özeline msj attım bakarmısın

caniim hayirli olsun..allah saglikla kucagina almayi nasip eder insallah.
evet yaa bu sene erkek senesi galiba..bizimde oglumuz olcakmis allahin izniyle

çok tşke derim canım benim allah yavrularımıza kader güzelliği nasip eder umarım sağlıkla zekayla birlikte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…