Ayynen ayynen sabancı olayı bendede var ahahahaahkızlar isimler çok güzel. ama ben niyeyse alisa ismine ısınamıyorum. kadir kadriye kıvamında bir isim gibi geliyor. birde ali-sa diye düşününce sanki sakıp sabancının şirketi:)
Merhaba hanımlar uzun süredir yoktum evimi taşıdım hamile kalınca dha büyük bir eve taşınmak istedik eşimle Allah huzur ve sağlık versin inşallah hepimize
şimdi biraz geçmişe bakayım dedim bu hafat perşembe günü kontrolüm var hem cinsiyetinide öğreneceğim inşallah birde bakalım çatlak önleyici krem verecek mi
sizlerde ne var ne yok cinsiyeti öğrenenler var sanırım nasıl durumlar kız mı çok erkek bebek mi çok nufüsa nasıl katkıda bulunacağızbirde çatlak kremi kullanan yada dr önerdiği krmi kullanan var mı cevap bekliyorum özledim burayı valla
umut ısmı,ece ısmı koyun,bahtları sansları acık olsun dedı.ayse ısmı mesela koymayın dedı.cocugun ustunde agırlık yapar hep hanım olmak zorundadır dedi.sonraaaaafisfisfis gül ıle baslayan ısımler koymayın sakın onlar hayatları boyunca uzulurler aglarlar dedi.hakkaten benım halamın adı sengül kadın sureklı sıkıntı cekıp agladı haa.valla sımdılık bu kadar.arkası yarındelikafadulden
canım benım eylül ayı sizin battıgınız aydırben pek inanmıyorum bölee şeylere ancaak çocuğumuza verdiğimz ismin anlamı güzel olmalı ki bu sünnettir.bununda hesabını verecğiz ahırette...evet başak olucak nasipse çocuklarımız bende bir başakımkaydirigubbakcemile5eşimdee biz ailecek başak olucazzzdelikafadulden
Canım, Allah yardımcın olsun, sabır versin, acını evlatlarının sevinçleriyle hafifletsin İnşallah.
Canım ben sana söliyim Kız isimleri
Karyaağların ülkesi, Dağların prensesi, Bodrum yöresinin Prensesi,Mitolijide güzel bir kız
Kayra:Allahın lütfu
Tayaadı(farsça) anlamı kötü
Alisa:Bilmiyorum
Alinnuda bilmiyom
Beliz:İz, işaret, akılda iz bırakan
Ceylin:Cennette melek
Erkek
Rüzgar, Meyir, Kuzey, Toprak
canım çok kalabalıktı.biz oraya vardığımızda saat 8:20 geçiyordu.9:00 da mağaza açılıyor.biz vardığımızda kapıda 70 kişilik filan kuyruk vardı.mağazanın açılma saatine doğru kuyruk otoparkı dolanmıştı.otoparkta baya geniş yani.neyse sonunda açıldı girdik.pusetti araba koltuğuydu o tarz şeyler daha biz mağazaya girerken bitmişti::::))))))))))
kıyafetler vardı böyle koliler içerisinde hepsi ay ay yada yaşyaş sınıflandırılmış.işte 20 parça kadar kıyafet aldık.body ler atletler penye hırkalar filan.hepsi 40 lira tuttu.fiyatlar ıygun ama şöyle tatlı bir alışveriş olmuyor izdiham.işte böyle canım durumlar.sen nasılsın bu arada.bebekler nasıl.kontrolün ne zaman.bakalım cinsiyetler belli olacakmı bu sefer?
sevilcim benimde oğlum olacak ilerde kızına talip oluruz:)
kızlar kesin gibi. pipisini gösterdi:) dr siz yinede solemeyin hemen herkese dedi ama ben tutamamki kendimi:) sükürler olsun ense ölçümlerimiz falan iyi. salı günü farklı bir yerde daha detaylı bir ultrasonagircez ve ıkılı testımız yapılacak. çok keyifliydi oğlum:) onları izlemek harika bişey yaa
kızlar güzel pazarlar, çatlak kremleri bahsi için kimi diyor ki kalıtsal bir şey çatlayacaksa ne yapsan çatlar kimi de bu yüksek fiyatlı ürünleri söylüyor. ama badem yağı da en sık adı geçen, ekonomik doğal yöntem. acaba aslı var mı bir de kimisi de acıbadem yağı diyor. bilginiz var mı?
Canım sıkıştırdım , kız bu yaa dimi hadi söyleyin filan diyince güldüüü,
söylememe nedenleri bildiğim için ben geçen efer hele 11 inci haftanın iindeydik bi saat dil döküp yine söletmiştim(doktorum bizim akrabamız bu arada)
en yakın arkadaşımın kuzeni kadın doktoru, o söylemiş, bizim ırkın hayvanları (her ırkta var onlardan ama bazı ülkelerde kürtaj yasak bu demek oluyoki hayvan az) 12. haftada eğer cinsiyeti beğenmiyolarsa (genellikle kızsa tabiii) aldırıyolarmış, etik olarak söylemiyorlar bu yüzden, yoksa 12. haftada yanılma yüzde payı 10/15., 13. haftada genital organlar şiş oluyo o yüzden bu yanılma payı daha çok, acemi bi doktor karıştırabiliyo, 14. hafta artık kesin gibi bişey, ancabacaklarıyla kapatcaktaa. Tabi yüzde 10 bile ols yiğitliği elden bırakmamak içinde sölemiyo bizim cingözler, benimkide yüzde 90 dedi zaten
canım bende duydugumu söyleyim bademyagı tüylenme yapıyomuş ama acıbadem yagında tüylenme sorunu olmuyomuş.öle duydum.ya catlayacagı varsa catlıyo bence ablam ılk dogumunda 12 kılo aldı catlak falan olmadı ama 2. dogumda 20 kılo aldı cok catladı.iç karına ve aldıgı kıloya baglı catlaklar tabi birazda ırsi
dün dr gittik vee OĞLUMUZUN olacağını sağlıklı hereseyin yolunda olduğunu öğrendik.. gözlemlerimce ağustos eylül bebeklerinin geneli ekek oluyor.. ultrason görüntülerini dvd ye kaydetti dr m. 4 boyutta yüz resmini çekti tabletti verdi hemen saolsun. bir an önce hayırlısıyla alsak şu bebekleri kucağımıza.
dün dr gittik vee OĞLUMUZUN olacağını sağlıklı hereseyin yolunda olduğunu öğrendik.. gözlemlerimce ağustos eylül bebeklerinin geneli ekek oluyor.. ultrason görüntülerini dvd ye kaydetti dr m. 4 boyutta yüz resmini çekti tabletti verdi hemen saolsun. bir an önce hayırlısıyla alsak şu bebekleri kucağımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?