2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sıze bısıy sorcam.hanı karnımıza yag suruoruz ya onun daha etkılı olması ıcın surdukten sonra strec fılm koysam karnımın ustune atletım emmez daha faydalı olur dıorum.zararı olur muuuu

yağlı güreş mi yapıyosun da o kadar yağlanıyorsun. normal sür daaa. :) streçleme kendini bence.plastik teması rahatsız eder. hava alsın ki rahat emsin tenin.

tamam canım oyle yaparım.ben surunce atletı ındırıoz ya sankı o hepsını emıo gıbı geliidi bağa.ondan ole dıdıydım.sen nıe sıkılıon kı.ruyadır bu takma kafaya sacma sapan seyler goruom ben de bazen.rahat ol cancazım

bu gece kendi kendime ultrasonda ense ölçümü yapıyordum. :) devamını anlatmaım sıkıcı

bugün yine alışveriş yapamadım. aslında çok erken değil mi ama herkes alıyor ben de özeniyorum. bir de bilemiyorum ne alacağımı. zaten yenidoğan giyecekler de yoktu ceylan ve sobeeye baktım.

ben gördüm 2 gün önce galiba ve linki buraya da yapıştırdım ama kaynadı arada. gören az oldu galiba.

size bir link vereyim uzun zamandır takip ettiğim. siz de biliyosunuzdur belki:
Babyrazzi - Celebrity Baby Blog & Pregnancy News

hollywood ünlüleri gebelik ve çocuklarıyla ilgili magazin var burda. bazn her gün güncelleniyor. sağ tarafta da ünlü haberleri kategorik olarak ayrılmış. tıklarsan istediğiniz ünlünün bebek-çocuk-gebelik haberlerini görürsünüz.

canım hayra yor ahyr olsun ınsallah.aslında erken ben de dune kadar hıcbısıy almamıstım.sırf dun kendımı bıraz tatmın etmek ıcın 2 pappa bı atlet aldım ıste.normalde bızım orda 7.ayda almaya baslarlar.ama bız zor sabredıoz.yenıdogan gıyecekler genelde mothercare da cok var.ceylanda cok gusel tulumlar oluo.denk gelırse onlardan bak.boyle kuyruklu falan cok sırın.ama almaya baslıcaksan en cok gereklı olacaklardan basla bence.cıtcıtlı bodyler penye battanıyeler,hastane cıkısı,..gıbı.

slm kızlar nasılsınız.bu arada cinsiyetleri herkesin belli oldumu...ben bu hafta ikili test yaptırcam hayırlısıyla inşallah...bide mide bulantılarım ve kusmalarım son sürat devam ediyor napmalıyım...artı olarak geniz akıntımda bulantımı tetikliyor bu konuda yardımcı olabilecek varmı?

bence kustum midem bulanıo akıntı vs deyip benimkinide kaldırma eylüldemi doğum yapçaksın? bu haftalarda ne kusması :S

Son düzenleme:
Kızlar dün doktorunda gazıyla tüm gün gezdim, gece bayağı sorunlu geçti.Canım çok sıkkın, ne olur ,koyu bi akıntı yada kanamanız olursa en az bi hafta yatak istirahatı yapın, internette heryerde okudum ama geç oldu, ben hemen kalktığım için kanamam tekrarladı. Umarım hayırlısıyla bebeğime birşey olmaz, yarın başka bi doktora gidicem. Canınızı sıkmak istemiyorum detaya girmiycem, öptüm hepinizi yatağa gidiyorum.

canım aslına bakarsan bende alışveriş konusunun erken olduğunu düşünüyorum cinsiyetlerden önce.şu chicco meselesi olmasaydı daha bende birşeye başlamayacaktım.ordanda aldıklarımın çoğu atlet tarzı zaten.inşallah şu cinsiyetler bir belli olsa o zaman başlarız yavaş yavaş artık

benimde bulantı ve kusmalarım devam ediyo... ne yapcaz bakalım. kimilerinin 9 ay boyunca süüyoormuş inşallah o kadar olmaz. ben su bile içemiyorum. yarın dr.a gidiyorum konuşucam bakalım neler olacak.

ıyi geceler annişler.
Sevilciğim geçmiş olsun canım. 9 ayınıda kanamalı geçirenler var umarım sorun olmaz.
Ben cuma günü doktora gittim ağrılarım için. Endol fitil verdi. Bulması zor bir ilaç üretimi yapılmıyormuş artık. Karın ağrılarına ve rahim kasılmalarına iyi geliyormuş. Aydında bulabildik. Burda bulamadık. Senin de ağrıların vardı bir sor doktoruna istersen. Ablamın ardaşı ilk gebeliği sezaryan 2. düşük tehtidi ve bizim gibi ağrıları varmış 6. aya kadar falan kullanmış çok iyi gelmiş. Buğün kısmetse kargo ilacı teslim edecek. Umarım bana da iyi gelir. Bu arada bir oğlum var 7. yaşında doktor %90 erkek dedi. ama daha küçük belli de olmaz dedi ben inanmadım. Çünkü ilk gebeliğimdede başka bir doktor 8. aya kadar hep kızın olacak dedi ama oğlum var. Pek inanamadım açıkcası. Hayırlısı diyeklim benimki erkek seninki kız olursa beşek kertmesi yaparız:)) Malüm ikiside bizi çok yoruyor.:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…