bu gece kendi kendime ultrasonda ense ölçümü yapıyordum. :) devamını anlatmaım sıkıcı
bugün yine alışveriş yapamadım. aslında çok erken değil mi ama herkes alıyor ben de özeniyorum. bir de bilemiyorum ne alacağımı. zaten yenidoğan giyecekler de yoktu ceylan ve sobeeye baktım.
oof diyorum of. O neymiş öyle ben de acaba birilerine sipariş versem mi diye düşündüm bir an ama o kadar erken saatte o kadar yol gidecek herkesten önce sıraya geçip kayda değer birşeyler kapışacak kimseyi bulamaz insan.
Neyse, ben bugün ikinci bir hamle yaptım birşeyler alayım diye bebeklere ama bu hafta da becermedim. Ne makuldü fiyatlar, ne de yeni doğan alternatifi vardı doğru dürüst.
11+3 te randevum var. Msms e felan bakıyorum oncağız öğrendi bana da söyleyebilirmi doktorum bilmem...
slm kızlar nasılsınız.bu arada cinsiyetleri herkesin belli oldumu...ben bu hafta ikili test yaptırcam hayırlısıyla inşallah...bide mide bulantılarım ve kusmalarım son sürat devam ediyor napmalıyım...artı olarak geniz akıntımda bulantımı tetikliyor bu konuda yardımcı olabilecek varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?