mozijuku kardeş dün canın ne çekti şu an buralarda yoksun gerçi ama çok merak ettim ben de. yavru kardeş bir an dedim vaktinde okusaydım bir çare bulurdum belki hem de yakınmış ya evlerimiz... söylemesi ayıp elimden de pek çok yemek gelir.
ankara'da yaşarken ben de hastaydım bir kere. eşim şehir dışındaydı. bir ilaç alıp gelecek kimsem yoktu. o yalnzlık hastalıktan çok koymuştu çok ağlamıştım ben de. çok iyi anladım seni.
dün dr gittik vee OĞLUMUZUN olacağını sağlıklı hereseyin yolunda olduğunu öğrendik.. gözlemlerimce ağustos eylül bebeklerinin geneli ekek oluyor.. ultrason görüntülerini dvd ye kaydetti dr m. 4 boyutta yüz resmini çekti tabletti verdi hemen saolsun. bir an önce hayırlısıyla alsak şu bebekleri kucağımıza.
benım normaldede zaten göbek vardı biraz bide ben en şişman halımde hamıle kaldım
senın nekadarlık canım benım salı günü 2 li testim var bakalım ınş. cinsiyet tahmını yapar
ben 16.haftamdayım canım.2li testimi yaptrmıştım şükür güzel çıktı.şimdi sıra 4lü testte bir ara gidip yaptırcam 2 hafta sonra dr mde randevum var yine..
maşallhahcanım yaa kocaman olmuş senin göbiş ben 15 haftalığım daha hiç yook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?