2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

12+4 canım akşam şişer sabah inerdi ama artık sabahlarıda pek ınmıyo
kahvaltıdan sonrakı halım

ooh maşallah 12 haftalıksın ama benimkinden büyük göbeğin var.normaldedemi sen göbekliydinki? dr me sordum küçükmü göbeğim die..daha iyi dedi çatlak oluşumu riski az olurmuş bir anda şişince çatlaklar olusur dedi

benım normaldede zaten göbek vardı biraz bide ben en şişman halımde hamıle kaldım
senın nekadarlık canım benım salı günü 2 li testim var bakalım ınş. cinsiyet tahmını yapar

arkadaslar benimde göbişim çok çıktı 14 hafta 5 günlüğüm ve 6 kilo aldım .ilk hamileliğimde hiç çatlağım olmamıştı bakalım bunda olacakmı.

Selam kızlar. İyi pazarlar. Nasılsınız bakalım?

Cnm bnm saolasın. Şimdi pazardan geldim yapıcam o dediğimi annemdende tarifini aldım delikafadulden

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin oğluşun canım.

Maşallah gülüncani göbüşüne :ecrin_bebek:

benım normaldede zaten göbek vardı biraz bide ben en şişman halımde hamıle kaldım
senın nekadarlık canım benım salı günü 2 li testim var bakalım ınş. cinsiyet tahmını yapar

ben 16.haftamdayım canım.2li testimi yaptrmıştım şükür güzel çıktı.şimdi sıra 4lü testte bir ara gidip yaptırcam 2 hafta sonra dr mde randevum var yine..

tşk.ler kızlar büyüdü valla ya gecen hafta pek bişey yoktu bu hafta şişti

teuto saol canım bi sen bi ben galıba zaten allahtan sen varsın beni yalnız bırakmadın

hoşgeldin canım amın hepimizin tek dilegi o saglıkla gelsin bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…