Canım gayet iyiyim bir hiç bir sıkıntım yok ne akıntım ne ağrım sızım. Hiçbirşeyim yok.
Ama şu kafamdaki soru işaretlerini de bir atabilsem daha iyi olucam. Benim göbeğim daha çıkmadı ya onuda çok takıyorum kafamaklava:
Sen nasılsın canım? İyi bir hafta dilerim.
rüyamda eşimi görüyorum bide eski sevgilisi sandığım 18 yaşında bir kız adıda ebru ebruda eşimin eski sevgilisinin adı neyse... kız benimle küstahça konuşuyor eşimi sevdiğini söylüyor msn konuşmalarını mesajları çıktı almış bir dosya veriyor bana bakıyorum eşimde neler yazmış ona hele eşimi sevdiğini söylüyor boğasım geliyor kızı yıkılıyorum çok üzülüyorum eşimde bana 18 yaşında kız idare ediyorum demezmi onu paylaşamıyorummm...
şuan rüya olmasına rağmen eşimle konuşmuyorum napayım gerçek gibiydi ağlamk istiyorum boğulcak gibi oluyorum kızı düşünüce küçükte kız çirkinde naısl olur diyorum...
Şimdi bile rüyada dese bile eşimi sevmesini kabul edemiyorum Ağlamk geliyo içimden
Sıkma tatlım kendini herşey rüyalarda kalsın inşallah. Bir ara bende çok görüyordum hemen hemen her gece aldatılıyordum aynı sizler gibi ama son 1 haftadır yorgunluktan rüya görmüşsem bile hiç hatırlamıyorum. Benim aldatılma rüyalarımın zaten hamilelikle de ilgisi yok. Eşimle yeni çıkmaya başladığımız zamanlarda da görür fazlasıyla etkilenirdim. Sabah sanki yataktan herşey gerçekten olmuş gibi kalkar , telefonumu bile kapatırdım:))))
O kadar deliydim yani , sonra eşim meraktan ölür bir şekilde bana ulaşmaya çalışırdı yazık neler çekti ahhh o rüyalarımdan:1no2:
Beni sorarsan aslında iyiyim ama acaba ona birşey olmuşmudur diye bir kurt boyuna beynimi kemiriyor. Göbeğimde yok denecek kadar az. O iyice canımı sıkıyor. Gece saaat 3:20'de bir uyandım düşünmekten sabah ezanı okundu ben hala uyuyamamıştım.Şöyle göbeğim olsa ohhh bebeğim içinde büyüyor diyeceğim. Mide bulantılarımda kalmadı. Bazen ahh keşke bulansa da içmde olduğunu hissetsem dediğim zamanlarda bulanıyor muhtemelen psikolojik.Sen neler yapıyorsun? Nasıl geçti haftasonun?
canım benim böyle şeyler hep duydugumuz sacmalıklar yuzunden. yok en çok hamıleyken aldatırmıs vs vs sacmalıklar var bılıyorsun. bebeklerını özlemle bekleyen bu tazecik babaların gözleri yavrularının anasından başkasını gormez merak etme.
dilak Allah sakınsın ona bişey olmuş olsa belirtilerini verirdi. boşuna kendini üzme. minik yavrun iyidir. bir kaç gun dınlen bırak kalanlar sonra yerleşir
Gerçekten belirti verir miydi?Acaba ne gibi belirtileri olurdu hiç biliyor musun? Zaten cuma gecesine kadar artık hiçbirşey yapmayı düşünmüyorum biz kullanım alanlarımızı elimizden geldiğince düzenledik bu kadarı da yeterli.Önümüzdeki haftasonu da yaparız biraz sonra biter zaten.
bizim 11+4 iken 51 mm idi. kilo bilmiyorum.Hanımlar kaÇ haftalıksnız bebeklerİnİzİn baŞ-popo mesafesİ kaÇ? Gramlarını bİlİyormusunuz?
canım aman bişeyin olmasın belki iç karnın geniştir onun için karnın çıkmıyordur
tatlım benim de sabahları görsen hiç göbeğim yok bişiyler yeyince fırlıyo hemen sebebide iç karnım darmış sanırım seninki geniş lütfen düşünme kötü şeyler aklına getirme.... bende 3 ten beri uyuyamadım...
cumartesi biraz temizlik yaptım dinlendim. pazar günü 5 saat çarşıdaydım çok yoruldum bende bebeğim iyimidir di,ye merak edyorum bebeğime ve kendime cicler aldım koyarım resimlerini. Bende bebeğimi çok merak ediyorum bu merak doğuncaya kadar geçmiyecek sanırım.
Kıyamam ben sana :)))) Ama seni çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı şeyleri hissederdim onu paylaşamak istemez, sanki gerçekmiş gibi yıkılır sonrada eşime karşı bütün gün soğukluk hissederdim... Bunlar çok normal tatlım. Akşama birşeyin kalmaz...
Ama seninkide gerçek gibiymiş valla. kaydirigubbakcemile3
İnşallah öyledir canım yaaa. Kendimi zaten bu şekilde avutuyorum.
Eminim çok tatlı şeyler almışsındır. Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin bebeşinin cicilerini. İnşallah söylediğn gibidir canım. Benim iç karnım geniştir. Ama birşey olsa herhalde bir şekilde belirti de verirdi diye düşünüyorum
evet isminin ebru olması hele....
bide kız küçük çirkin
bencede kötü bişiy olsa belirti verirdi merak etme tatlım benim ya kızın yazıcaktım içimemi doğdu ki
tatlım benim de sabahları görsen hiç göbeğim yok bişiyler yeyince fırlıyo hemen sebebide iç karnım darmış sanırım seninki geniş lütfen düşünme kötü şeyler aklına getirme.... bende 3 ten beri uyuyamadım...
cumartesi biraz temizlik yaptım dinlendim. pazar günü 5 saat çarşıdaydım çok yoruldum bende bebeğim iyimidir di,ye merak edyorum bebeğime ve kendime cicler aldım koyarım resimlerini. Bende bebeğimi çok merak ediyorum bu merak doğuncaya kadar geçmiyecek sanırım.
dilekçim cnm bnm emin ol göbeğin çıksa başka dertlerin başlıcak tadını çıkar bence bu zamanın ben 2 haftadır bunalımdayım kıyafet konusunda gece elim karnımda uyuyorum dönmüyorumbişi olucak diye kalçalarım tutuluyo falan daha tadını çıkar,,bebişin gelişimi güzelse belki sen kilo verdin bebiş alıyoo ...demi ama
herkese gunaydın hanımlar,
dılek endıselenme allahın ıznıyle bısıycık olmamaıstır bebişine.ama sen yıne de kendını yorma daha fazla.ayrıca gobegının gec cıkmasının avantaj oldugunu sonra daha ıyı anlıcaksın.hıc takma kafaya bebişin yer acmıstr ıcerde kendıne.gamyoncuiremsu
kızlar sıze bısıy danışcam ben.
9 mayısta kuzenımın dugunu var.gusel hamıle kıyafetı resmı varsa koyarmısınız fıkır olsun bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?