2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dilak Allah sakınsın ona bişey olmuş olsa belirtilerini verirdi. boşuna kendini üzme. minik yavrun iyidir. bir kaç gun dınlen bırak kalanlar sonra yerleşir

canım aman bişeyin olmasın belki iç karnın geniştir onun için karnın çıkmıyordur

ay albendende o kadar brezilya filmi gibi karşık rüyalar gördüm bende saçma sapan neden böle oluyo yaa

tatlım benim de sabahları görsen hiç göbeğim yok bişiyler yeyince fırlıyo hemen sebebide iç karnım darmış sanırım seninki geniş lütfen düşünme kötü şeyler aklına getirme.... bende 3 ten beri uyuyamadım...
cumartesi biraz temizlik yaptım dinlendim. pazar günü 5 saat çarşıdaydım çok yoruldum bende bebeğim iyimidir di,ye merak edyorum bebeğime ve kendime cicler aldım koyarım resimlerini. Bende bebeğimi çok merak ediyorum bu merak doğuncaya kadar geçmiyecek sanırım.

evet canım ya haklısın eşimide sıkıyorum yazık onada yapmıcak olsa bile kafasına sokuyorum yazık ya

dilak Allah sakınsın ona bişey olmuş olsa belirtilerini verirdi. boşuna kendini üzme. minik yavrun iyidir. bir kaç gun dınlen bırak kalanlar sonra yerleşir

Gerçekten belirti verir miydi?Acaba ne gibi belirtileri olurdu hiç biliyor musun? Zaten cuma gecesine kadar artık hiçbirşey yapmayı düşünmüyorum biz kullanım alanlarımızı elimizden geldiğince düzenledik bu kadarı da yeterli.Önümüzdeki haftasonu da yaparız biraz sonra biter zaten.

Hanımlar kaÇ haftalıksnız bebeklerınızın baŞ-popo mesafesı kaÇ? Gramlarını bılıyormusunuz?

canım belirti vermez olurmu hiç. o huzursuz olunca yada ters bişey olunca bunu mutlaka anlarsın. en basit belirtisi kanama olurdu. yada çok yoğun ağrılar. karnının çıkmamasına hiç aldırma. bir arkadasımın 8 aylıktı biraz bol giyse anlamıyorduk bile hamıle oldsugunu. iç karnı genişmiş.

canım aman bişeyin olmasın belki iç karnın geniştir onun için karnın çıkmıyordur

İnşallah öyledir canım yaaa. Kendimi zaten bu şekilde avutuyorum.

Eminim çok tatlı şeyler almışsındır. Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin bebeşinin cicilerini. İnşallah söylediğn gibidir canım. Benim iç karnım geniştir. Ama birşey olsa herhalde bir şekilde belirti de verirdi diye düşünüyorum

evet isminin ebru olması hele....

bide kız küçük çirkin

bencede kötü bişiy olsa belirti verirdi merak etme tatlım benim ya kızın yazıcaktım içimemi doğdu ki

dilekçim cnm bnm emin ol göbeğin çıksa başka dertlerin başlıcak tadını çıkar bence bu zamanın ben 2 haftadır bunalımdayım kıyafet konusunda gece elim karnımda uyuyorum dönmüyorumbişi olucak diye kalçalarım tutuluyo falan daha tadını çıkar,,bebişin gelişimi güzelse belki sen kilo verdin bebiş alıyoo ...demi ama

valla benim için rutin hayat devam ediyo cinsellik hariç dünde çalıştım işteydim bişi olmaz bircancım takma o kadar Rabbim ona yicek ekmek nasip ettiyse unutma sakınan göze çöp batar...

herkese gunaydın hanımlar,
dılek endıselenme allahın ıznıyle bısıycık olmamaıstır bebişine.ama sen yıne de kendını yorma daha fazla.ayrıca gobegının gec cıkmasının avantaj oldugunu sonra daha ıyı anlıcaksın.hıc takma kafaya bebişin yer acmıstr ıcerde kendıne.gamyoncuiremsu

kızlar sıze bısıy danışcam ben.
9 mayısta kuzenımın dugunu var.gusel hamıle kıyafetı resmı varsa koyarmısınız fıkır olsun bana.

Ah canlarım benim inşallah söylediğiniz gibidir. Ben kendi kendime abartıyorumdur. Çok teşekkür ederim.

kızlar sıze bısıy danışcam ben.
9 mayısta kuzenımın dugunu var.gusel hamıle kıyafetı resmı varsa koyarmısınız fıkır olsun bana.

Canım ben bir keresinde hamile kalmadan önce Kotonda bir elbise görmüştüm tam bir hamile gece elbisesiydi. Koton varsa yakınlarında bakmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…