2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin kizlarrrrrrrrr nasilsiniz nasil gecdi hafda sonunuz bebisler nasil dilekcim yerlesebildinmi. cingene00 sende dikkatet evi toplarken dilekcigim karninin buyumemesini sorun yapma zayif olanlarin ic karni daha genis oluyor nekadar guzel kiz fazla catlaklarin olmuyacak:CüvCüv::CüvCüv:

canım şimdi gördüm göbüşünü
maşallah yaa, senin kuzu geniş geniş yaylanmak istiyor herhal kii baya büyütmüş karnını :)))))))
sağlıcakla gelsin inşallah

a.s:roflol:herhalde babasi gibi rahatina duskunki yerim genis olsun diyor amin canim hepimizin melekleri sagliklica kucaimiza gelsinnnnnnn

benim doktorum bana kız olsun bu dedi içinden öle geldi demek bakalım ne olacak
bu arada midem kötü bugün canım bişiy istemiyor zaten biraz zayıfladımda hastayken hep sıvı şeyler içtim boğazım geçsin diye öğlen ne yapacam kara kara düşünüyorum...

hekese günaydın, nasılsınız kızlar.

dilekçim, benim ilk hamilelileğimde karnım 5.ayda büyümeye başlamıştı bende çok üzülürdüm doktorum normal demişti, oluyor işte her hamilelik farklı geçiyor,karnın erken çıkmış geç çıkmış dert etme bunları yeterki bir sorun olmasın.

bircancım, maalesef saçma sapan rüyalar görmekten kendimizi alamıyoruz,eşine rüyayı yansıtma yeterki,

kızlar, dün çok yoruldum, ev temizliği yaptım belim fena şekilde ağrıyor, eşimde evdeydi o da bilgisayarın başından kalkmadı oyun oynayıp durdu, temizliği bitirdikten sonra bana deseydin ben yapardım demezmi, halbuki kaç defa seslendim kanapeyi çek, halıyı kaldır diye ama. bir türlü duymamışşşşş.çok kızdım.

ayy bizimde 29 mayısta hemide 4 temmuzda düğünler var hemde çok yakın ne giycem bilmiyorum böleee tombilikken ::))

su elbıseye bı baksanıza kızlar ya bu hamılelıkte gıyılır mı
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:

Tümü olmasa da bi kısmını yerleştirdik çok şükür canım. Karnım konusunda sanırım haklısınız zaten su falan içince , yemek yiyince iyice şişiyor. Birde son iki gündür düzenli beslenemedim kilo bile vermiş olabilirim. Belkide bu nedenler yüzündedir.

İnşallah normaldir tatlım doktordan sanırım herşey yolundayı duyamadıktan sonra içim rahat etmeyecek bu konuda. Bu haftasonu kontrole gitmeyi düşünüyordum ama eşimin eğitimi çıktı artık ondan sonraki cmt. gideceğiz. Canım sende benim gibi sanırım kendini çok yordun.. Ama korkmuyorsun dimi allah korusun birşey olmuştur , kalbi durmuştur falan diye?? Ben sanırım abartıyorum galiba di mi ? Ne zor şartlarda hem hamile olup hem çalışan insanlar var, öyle değil mi?

günaydın kızlarrrr :teytey:
dün akşam yemeğe k.validemler, eltimler ve benim annemle halam geldiler...20 kişi falan vardık...
sabahtan tabii bir sürü temizlik yapmak gerekti... belim koptu ve sabaha kadar karnım ağrıdı...
Allah'tan k.valide yiyecekleri yapıp getirdi :roflol: :roflol:

daha kasımda aldığım, üstelik her zamanki gibi 3 beden büyük aldığım kotumu giydim bugün...
sıkıyor...
ne yapıcaz biz yaa, kot görünümlü yumuşak pantolonlardan mı alsam :roflol:

dilek canım kızma ama sen kendini fazla üzüyorsun biraz rahat olmaya çalış çok zor ama biraz rahatla bu konuyu dr söyle mutlaka o senin bu düşüncelerine seni rahatlatıcak cevap verir

dilekçim, öncelikle aklına kötü bişey getirme, ama mutlaka sorularınında cevaplanması lazım çünkü biz ne desekte haklı olarak için rahat değil , cumartesi yi bekleme illa kendi doktorun olması şart değil yakınlarda hastane varsa bi baktırsan canım ya.

günaydın tatlım al bende de o kadar ben normalde bol giyinirdim sıfırı tükettim olmuyo gari bunalımdayım pantolon almam lazım aldım aç gözlüyüm anam kesmiyooo eşimd bişi diyemiyo zaten kriz malum ne etcem bilmiyom

gunluk olarak cok sırın baksanızaa

Eklentiler

• $1173434907980669m.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 30
sakura hamıle kotu alın. valla ben benettondan aldıgımı nerdeyse hergun gıyorum:) en rahatı bu. iş yerındehergun aynı seyı gıymeyı sevmem ama pantoln aynı ust hergun farklı:) neyseki hala üstler oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…