canım şimdi gördüm göbüşünü
maşallah yaa, senin kuzu geniş geniş yaylanmak istiyor herhal kii baya büyütmüş karnını :)))))))
sağlıcakla gelsin inşallah
gunaydin kizlarrrrrrrrr nasilsiniz nasil gecdi hafda sonunuz bebisler nasil dilekcim yerlesebildinmi. cingene00 sende dikkatet evi toplarken dilekcigim karninin buyumemesini sorun yapma zayif olanlarin ic karni daha genis oluyor nekadar guzel kiz fazla catlaklarin olmuyacak:CüvCüv::CüvCüv:
Tümü olmasa da bi kısmını yerleştirdik çok şükür canım. Karnım konusunda sanırım haklısınız zaten su falan içince , yemek yiyince iyice şişiyor. Birde son iki gündür düzenli beslenemedim kilo bile vermiş olabilirim. Belkide bu nedenler yüzündedir.
hekese günaydın, nasılsınız kızlar.
dilekçim, benim ilk hamilelileğimde karnım 5.ayda büyümeye başlamıştı bende çok üzülürdüm doktorum normal demişti, oluyor işte her hamilelik farklı geçiyor,karnın erken çıkmış geç çıkmış dert etme bunları yeterki bir sorun olmasın.
kızlar, dün çok yoruldum, ev temizliği yaptım belim fena şekilde ağrıyor, eşimde evdeydi o da bilgisayarın başından kalkmadı oyun oynayıp durdu, temizliği bitirdikten sonra bana deseydin ben yapardım demezmi, halbuki kaç defa seslendim kanapeyi çek, halıyı kaldır diye ama. bir türlü duymamışşşşş.çok kızdım.
su elbıseye bı baksanıza kızlar ya bu hamılelıkte gıyılır mı
[/URL][/IMG]
günaydın kızlarrrr :teytey:
dün akşam yemeğe k.validemler, eltimler ve benim annemle halam geldiler...20 kişi falan vardık...
sabahtan tabii bir sürü temizlik yapmak gerekti... belim koptu ve sabaha kadar karnım ağrıdı...
Allah'tan k.valide yiyecekleri yapıp getirdi :roflol: :roflol:
daha kasımda aldığım, üstelik her zamanki gibi 3 beden büyük aldığım kotumu giydim bugün...
sıkıyor...
ne yapıcaz biz yaa, kot görünümlü yumuşak pantolonlardan mı alsam :roflol:
su elbıseye bı baksanıza kızlar ya bu hamılelıkte gıyılır mı
[/URL][/IMG]
fuslı flar nerde anacım hu kıyafette ben goremıom:))
yanlız petibör göğüslerin büyüdüyse harika bi tablo çıkacak ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?