gunluk olarak cok sırın baksanızaa
ne güzel bizde kot giyimek yasak
günaydın kızlarrrr :teytey:
dün akşam yemeğe k.validemler, eltimler ve benim annemle halam geldiler...20 kişi falan vardık...
sabahtan tabii bir sürü temizlik yapmak gerekti... belim koptu ve sabaha kadar karnım ağrıdı...
Allah'tan k.valide yiyecekleri yapıp getirdi :roflol: :roflol:
daha kasımda aldığım, üstelik her zamanki gibi 3 beden büyük aldığım kotumu giydim bugün...
sıkıyor...
ne yapıcaz biz yaa, kot görünümlü yumuşak pantolonlardan mı alsam :roflol:
canım bende kot sevmem aslında. kumas her zaman tercıhım olmusıtur. ama kumaslarını begenmedım. benettonda bedenım yoktu. sımdılık ıdare edıyorum. yazın işimiz daha kolay olacak
canım cinsiyeti belli oldu mu bebeğin
dilek canım kızma ama sen kendini fazla üzüyorsun biraz rahat olmaya çalış çok zor ama biraz rahatla bu konuyu dr söyle mutlaka o senin bu düşüncelerine seni rahatlatıcak cevap verir
dilekçim, öncelikle aklına kötü bişey getirme, ama mutlaka sorularınında cevaplanması lazım çünkü biz ne desekte haklı olarak için rahat değil , cumartesi yi bekleme illa kendi doktorun olması şart değil yakınlarda hastane varsa bi baktırsan canım ya.
kızlar günaydın, iyi haftalar,
cinsiyet öğrenenler haftasonu da yazmıştım ama tekrar tebrikler. ben meraktan çatlıyorum. msms sen çok erken öğrendin ya o yüzden sana bakıp heves ediyorum. belki ben de öğrenebilirim cmrts diye.
sakura, sen neden kendini o kadar yoruyorsun ayol onlar yapsın sen onlara git. şahsen ben şu ara kimseyi çağırmıyorum.
bircan, o rüyalar benim de ömrümü tüketti yazmıştım ya. benim normalde korkularım yok özellikle b aldatma konusunda, çok şükür. ben rüyaları tamamen hormonlara bağlıyorum.
petibör o gece elbisesi çok güzel ama belinden sıkmalı olacak mı o öyle.? ama günlük olanı çok beğendim. al sana bir örnek http://img2.blogcu.com/images/y/a/r/yarence1/hamile-abiye-resimleri-7.jpg
bılmıom kı olcakmı ben de resımden gordum sadece.hafta sonu bakınayım bıraz.senınkı de guzlmiş.olmadı dıktırırım.
ha bıde ben sacımı boyatmak ıstıyorum artık boyatabılırmıyım ki???bır de kestırmek ıstıyorum uclarından.ama annem kestırme omru kısalır dıe bısıy soledı.ınanmam ama takıldı kafama yıne de napsam kıfisfisfis
4.ayım bıttı benım allahın ıznıyle boyatabılırım o zaman saol canım.ay dımı ya.bı de ben cok susluydum normalde.hamıle olunca istedıgın seyı gıyeme,ıstedıgın gıbı sacını basını kestırıp boyatama falan derken bunalıma gırcem.ben suslenerek mutlu olan bı tıpım:)canım ben gectıgımız hafta kısacık kestırdım gayet uzun saclarımı:) hiçde bebekle alakalı bır durum yok. boyatmaya gelınce 4. aydan sonra dr unla goruserek bıtkısel boyalarla boyatabılırsın. bırkaç hafta daha sık dişini.
saç kestırme boyatma. adam akıllı kıyafet alma. yaa hamıleyız dıye kadın oldugumuzumu unutucaz:)
ben hafta sonu van'a gıdıcem.orda kotona,ykm ye falan bakınayım soole.bulursam gusel elbıse alayım.sıze de fotosunu koyarımyerimsenibenPetibör elbise çok hoş tatlım
petibör ömrü kısalır ne?!!! olur mu öyle şey? bir sürü düşünecek şeyimiz var zaten bir de bunlara takmayalım kafayı :)
kızlar ben esas aranızda iğneli epilasyona devam eden var mı gebelikte onu merak ediyorum. ben bıraktım ama cımbızlara döndüm tekrar canım sıkılıyor...
petibör ömrü kısalır ne?!!! olur mu öyle şey? bir sürü düşünecek şeyimiz var zaten bir de bunlara takmayalım kafayı :)
kızlar ben esas aranızda iğneli epilasyona devam eden var mı gebelikte onu merak ediyorum. ben bıraktım ama cımbızlara döndüm tekrar canım sıkılıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?