2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

al al al canim nereye kadar:CüvCüv: meleklerimiz rahat etmesi gerekiyor isdedigini alllllldaaaaaaa fazlada kacma kiz-tatlicadiarzu-

canım bende kot sevmem aslında. kumas her zaman tercıhım olmusıtur. ama kumaslarını begenmedım. benettonda bedenım yoktu. sımdılık ıdare edıyorum. yazın işimiz daha kolay olacak

canım cinsiyeti belli oldu mu bebeğin

kızlar günaydın, iyi haftalar,

cinsiyet öğrenenler haftasonu da yazmıştım ama tekrar tebrikler. ben meraktan çatlıyorum. msms sen çok erken öğrendin ya o yüzden sana bakıp heves ediyorum. belki ben de öğrenebilirim cmrts diye.

sakura, sen neden kendini o kadar yoruyorsun ayol onlar yapsın sen onlara git. şahsen ben şu ara kimseyi çağırmıyorum.

bircan, o rüyalar benim de ömrümü tüketti yazmıştım ya. benim normalde korkularım yok özellikle b aldatma konusunda, çok şükür. ben rüyaları tamamen hormonlara bağlıyorum.

petibör o gece elbisesi çok güzel ama belinden sıkmalı olacak mı o öyle.? ama günlük olanı çok beğendim. al sana bir örnek http://img2.blogcu.com/images/y/a/r/yarence1/hamile-abiye-resimleri-7.jpg

dilek canım kızma ama sen kendini fazla üzüyorsun biraz rahat olmaya çalış çok zor ama biraz rahatla bu konuyu dr söyle mutlaka o senin bu düşüncelerine seni rahatlatıcak cevap verir

Yok tatlım hiç kızar mıyım? Sen haklısın ben çok kafama takıyorum sadece.Olacağı varsa olur zaten.

Evet canım haklısın bende öyle düşünüyorum. Çrş günü buranın hastanesine gidicem ve sadece ultrasonla baksınlar yeter. Zaten artık karından baklıyor hastaneden enfeksiyon kapma gibi bir riski de yok. Kendi doktorum benden 1,5 saat uzaklıkta , eşimde bende çalışıyorz bu nedenle gitmemiz mümkün değil. En iyisi dediğin gibi hastaneye gitmek..Sağolun arkadaşlar.

bılmıom kı olcakmı ben de resımden gordum sadece.hafta sonu bakınayım bıraz.senınkı de guzlmiş.olmadı dıktırırım.
ha bıde ben sacımı boyatmak ıstıyorum artık boyatabılırmıyım ki???bır de kestırmek ıstıyorum uclarından.ama annem kestırme omru kısalır dıe bısıy soledı.ınanmam ama takıldı kafama yıne de napsam kıfisfisfis

pembe canım benim inşallah sende bu hafta ögrenirsin. yaa bazı dr lar gorsede haklı sebeplerle soylemıyorlar. ama senınde tüp bebek oldugundan eger dr un gorurse soyler cınsıyetını. inşallahda söyler..

canım ben gectıgımız hafta kısacık kestırdım gayet uzun saclarımı:) hiçde bebekle alakalı bır durum yok. boyatmaya gelınce 4. aydan sonra dr unla goruserek bıtkısel boyalarla boyatabılırsın. bırkaç hafta daha sık dişini.
saç kestırme boyatma. adam akıllı kıyafet alma. yaa hamıleyız dıye kadın oldugumuzumu unutucaz:)

petibör ömrü kısalır ne?!!! olur mu öyle şey? bir sürü düşünecek şeyimiz var zaten bir de bunlara takmayalım kafayı :)

kızlar ben esas aranızda iğneli epilasyona devam eden var mı gebelikte onu merak ediyorum. ben bıraktım ama cımbızlara döndüm tekrar canım sıkılıyor...

4.ayım bıttı benım allahın ıznıyle boyatabılırım o zaman saol canım.ay dımı ya.bı de ben cok susluydum normalde.hamıle olunca istedıgın seyı gıyeme,ıstedıgın gıbı sacını basını kestırıp boyatama falan derken bunalıma gırcem.ben suslenerek mutlu olan bı tıpım:)

Petibör elbise çok hoş tatlım
ben hafta sonu van'a gıdıcem.orda kotona,ykm ye falan bakınayım soole.bulursam gusel elbıse alayım.sıze de fotosunu koyarımyerimseniben

bircan bu hormonlar böyle kaldıkça devam edecek ne yapalım en büyük derdimiz bu olsun diyeceğim ama resmen sabahları yorgun bıkkın uyanıyorum sonuçta o gördüklerimizi ruhsal olarak birebir yaşamış oluyoruz. etkiliyor insanı..

canım lazer sakıncalı bunu bılıyorum ama iğnbelide çok ufak dalgalar veriliyor. bunun zararı varmıdırkı? bir dr unla konus ıstersen

ya ne bılım pembe.annem soledı.batıl ınanc ben de ınanmam ded-rdım boyle seylere.ama ısın ıcıne kendı bebeğınle ılgılı bı konu gırınce tedırgın oldum yıne de nıyeyse:sm_confused:

Kızlar hemen sizinle de paylaşmak istedim, bence yararlı bir bilgi. Burda bir arkadaşım var doğum yapalı çok olmadı onunla görüştüm endişelerim hakkında. O da kafanda soru işaretleri varsa aile hekimine sağlık ocağına git, orda kalp dinleme cihazları var bebeğin kalp seslerini dinleyebiliyorlar dedi. Öğle arası girdiği için aile hekimimi arayamadım ama öğleden sonra arıycam belki akşama kadar giderim eğer işten fırsat bulabilirsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…