2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ah bu anneler yokmu, annemde böyle söylemişti doktoruma sorduğumda gülmüştü, hurafe bunlar demişti, saç boyatmamada izin verdi zararı yok dedi, bitkisel boyalarıda önermedi.

ah bu anneler yokmu, annemde böyle söylemişti doktoruma sorduğumda gülmüştü, hurafe bunlar demişti, saç boyatmamada izin verdi zararı yok dedi, bitkisel boyalarıda önermedi.

dımı ya.o zaman kaslarımızı da almayalım.agda da yaptırmayalım.bırakalım uzasın aynı sey.saolun kızlar:CüvCüv:

evet tatlım bende şifadan ve karabğalrdaki polikinlikten hariç bide sağlık ocağına gidiyorum çok ilgileniyorlar çok iyi bence git

bende şimdi bi kot aldım bol paça larda 22.5 tl kullancam gitsin vallahi napim

Selam kızlar. Bugün internette gezerken bişey okudum. Doğruluğundan hiç emin değilim ama bi de size sorayım dedim. Bu ikili test yaptırdık ya biz. Orada hCGB değeri var. Bu değer 50 nin altı ise bebek oğlan 50 üstü ise kız oluyormuş. Deneyip de tutan da var. Siz duydunuz mu böyle birşey?

agustos annelerınde çok yakın arkadasım aynı seyı soylemıstı. ama %90 ı 50 altında demişti okadar erkek cıkmaz heralde dedı ama okadar erkek cıktı:)

kızlar ya sızlerı cok sevıorum.iyiki varsınız.:1hug:burdakı muhabbet baldan tatlı gelıo butun işlerim kalıo amaklava:

(TEKRAR) Selam kızlar. Bugün internette gezerken bişey okudum. Doğruluğundan hiç emin değilim ama bi de size sorayım dedim. Bu ikili test yaptırdık ya biz. Orada hCGB değeri var. Bu değer 50 nin altı ise bebek oğlan 50 üstü ise kız oluyormuş. Deneyip de tutan da var. Siz duydunuz mu böyle birşey?

Biz de deneyelim bakalım doğru mu? Benimki 29.502 buna göre oğlan görünüyo ama vücut değişimim kız gibi:)

msms tatil mi ben zaten ayıptır söylemesi yurdumun cennet bir köşesindeyim bana her gün tatil. lara plajına 10 dakika mesafedeyim hehe kıskandınız mı???

hareket anlamında söylüyorsan 6. aydan sonra sanırsam kardeşimin düğününe bile gidemeyeceğim

o tutmuo canım.50nın ustunde cıkıp oglan bebek bekleyen cok tanıdıgım var.ınanma yanı.tutarsa da sans eserıdır.kaydirigubbakcemile3

iyi yaa bende oraya gelicem inşallah. dr a hiç sormadan aldım tatil valla:) mayıs sonunda heralde sakıncası olmaz. zaten uçağa binmek serbest.

valla bir yerde sanslısın pembe:) aöa genel bakıldıgı zaman ben ıstanbulda sıcakla tek bebe ile nasıl basederım planları yapıyorum bazen:) Allah yardımcın olsun. onlar sağlıklı olsunlarda napalım bulucaz bır çözüm

ya hiç duymadım ama benim raporlar dr umda zatennn

Kızlar yazın tatıl yapacakmısınız?

ben yazi beklemeden cuma gunu yapacagim carsamba evlilik yildonumumuz italyaya milanoya gidecegim ordanda tessine guzel bir tatil olacak benim icin zaten 9.2010dada tr olurum bodrumdaaa annemler ordaaaaaaaaaa:CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…