.
ben sacımı boyatmak ıstıyorum artık boyatabılırmıyım ki???bır de kestırmek ıstıyorum uclarından.ama annem kestırme omru kısalır dıe bısıy soledı.ınanmam ama takıldı kafama yıne de napsam kıfisfisfis
ah bu anneler yokmu, annemde böyle söylemişti doktoruma sorduğumda gülmüştü, hurafe bunlar demişti, saç boyatmamada izin verdi zararı yok dedi, bitkisel boyalarıda önermedi.
petibör ikinci verdiğim fotolora baktın mı?
Kızlar hemen sizinle de paylaşmak istedim, bence yararlı bir bilgi. Burda bir arkadaşım var doğum yapalı çok olmadı onunla görüştüm endişelerim hakkında. O da kafanda soru işaretleri varsa aile hekimine sağlık ocağına git, orda kalp dinleme cihazları var bebeğin kalp seslerini dinleyebiliyorlar dedi. Öğle arası girdiği için aile hekimimi arayamadım ama öğleden sonra arıycam belki akşama kadar giderim eğer işten fırsat bulabilirsem...
sakura hamıle kotu alın. valla ben benettondan aldıgımı nerdeyse hergun gıyorum:) en rahatı bu. iş yerındehergun aynı seyı gıymeyı sevmem ama pantoln aynı ust hergun farklı:) neyseki hala üstler oluyor:)
evet tatlım bende şifadan ve karabğalrdaki polikinlikten hariç bide sağlık ocağına gidiyorum çok ilgileniyorlar çok iyi bence git
Selam kızlar. Bugün internette gezerken bişey okudum. Doğruluğundan hiç emin değilim ama bi de size sorayım dedim. Bu ikili test yaptırdık ya biz. Orada hCGB değeri var. Bu değer 50 nin altı ise bebek oğlan 50 üstü ise kız oluyormuş. Deneyip de tutan da var. Siz duydunuz mu böyle birşey?
(TEKRAR) Selam kızlar. Bugün internette gezerken bişey okudum. Doğruluğundan hiç emin değilim ama bi de size sorayım dedim. Bu ikili test yaptırdık ya biz. Orada hCGB değeri var. Bu değer 50 nin altı ise bebek oğlan 50 üstü ise kız oluyormuş. Deneyip de tutan da var. Siz duydunuz mu böyle birşey?
msms tatil mi ben zaten ayıptır söylemesi yurdumun cennet bir köşesindeyim bana her gün tatil. lara plajına 10 dakika mesafedeyim hehe kıskandınız mı???
hareket anlamında söylüyorsan 6. aydan sonra sanırsam kardeşimin düğününe bile gidemeyeceğim
Selam kızlar. Bugün internette gezerken bişey okudum. Doğruluğundan hiç emin değilim ama bi de size sorayım dedim. Bu ikili test yaptırdık ya biz. Orada hCGB değeri var. Bu değer 50 nin altı ise bebek oğlan 50 üstü ise kız oluyormuş. Deneyip de tutan da var. Siz duydunuz mu böyle birşey?
Kızlar yazın tatıl yapacakmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?