2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım çok sağol çok faydalı bilgiler

benim eşimde ilk üye olduğumda anlatmıştım bazı şeyleri oda dikkat et erkek falan vardır aralarında demişti...yasakkelime... o zaman tabi ben haziran - temmuzda çift çizgiyi görmek isteyenler diye başladım kısmet ocakta görmekmiş. gerçi çift çizgiyi gene görmedim...sırnaşık şey kanda baktırmıştım... bende aranızda olmaktan çok mutluyum....

ben de çok alıştım kesinlikle , evde internet yok hafta sonları ve akşam giremiyorum gerçi o zaman hiç iş yapamam :))

bence de ıyıkı yok evde netın.ben iş yapamıom mesela.bakıom ne zaman cok az kısı var kalkıom motor takmıs gıbı ne gerkıosa yapıom topuklarım kı..ıma vura vura.-tatlicadiarzu-
ama sankı gün varmış ve hergun bırımızde toplanıomusuz gıbı oluo cok gusel

bizimkide aynı durumda akrdeş kardeş yatıyoruz

bende kendim aypıyorum ama korkuyorum yaparken hamile kaldığımdan beri

kızlar yaa bende basgarıalrı moda oldu. ılacv kullanmıycam bu konuda kararlıyımn ama çokda canımı sıkıyor bu agrılar

kızlar yaa bende basgarıalrı moda oldu. ılacv kullanmıycam bu konuda kararlıyımn ama çokda canımı sıkıyor bu agrılar

Benimde cnm aynı başağrılarım. Hele bugün coştu sabahtan resmen beynim zonkladı. Ama bende ilaç kullanmıycam

canim bizim vücutta kan orani %40 %50 arttigi icin bas agrisi dis etlerinde kanamalarin olmasi normalmis.benimde bas agrilarim cok oluyo.

hele uykusuz kalırsam mahvoluyorum yaa. basım agrırkende uyursam yanı evdeysem ne ala gecıyor. ama baska turlu ı ıh

valla bircancım hiç boşuna kafanı bulandırma derim ben doktorunda istemiyorsa..hem bişey çıksa kıyıp aldırabilecekmisin? görümcemin üçlü testi kötü çıktı ikilisi iyidi. amniosentez yaptırdı bişey çıkmadı..bazen doktorlar hamileleri boş yere üzüyolar benim oğlumada beyninde tümör var dediler detaylı ultrasonda kaybolur dediler ama insan okadar çok üzülüyorki anlatamam..neyseki hiçbişeyi yok oğluşumun...

benimde aarda ağrıyor ama yakmıyorum ağrıyı bi bakmışım unutmuşum geçmiş ağrı sende öyle takam fazla canım

ah ben ne bılgılı kadınım ahhh ah.bak sımdı derya baykalda ayumi bıle soyledı prıncle yuzumu yıkıorum cıldımı gusellestırıo dıe.sakalımız yokkı sozumuz dınlensın

ah ben ne bılgılı kadınım ahhh ah.bak sımdı derya baykalda ayumi bıle soyledı prıncle yuzumu yıkıorum cıldımı gusellestırıo dıe.sakalımız yokkı sozumuz dınlensın

vay anasını akşam yapıcam valla bacım merak ettim kaydirigubbakcemile2

aynen bağımlılık oldu iyi oluyor aynı şeyleri yaşayanlarla konuşmak tabii işlerin kalması kötü oluyor akşamları evde pek giremiyorum lahana gibi yattığım için şu halsizlik geçsede evdende takılsam sizlere

kardeş benim de başım sık ağrıyor. normalde de arada ağrırdı ama arttı. ilaç içmemek için çok zorlayınca kahve içiyorum. kahve ve çayı çok azalttım günde bir açık çay, kahve de başım ağrıyınca. ne yapayım ilaç alana kadar kafein alırım nasıl olsa günde bir bardak kahve zarar yapmıyor pek.

kıslar ya grip oluyorum olucam diye ödüm kopuyodu napcam bilmiyom normal griplerimi çok ağır atlatırım 13+2 günlüğüm ilaç almadan hiç grip atlatamam normalde of ya püf ya

begüm sana katılıyorum cehaletten güzeli yok inan bana. analarımız gebeliklerinde ultrason mu gördü? bir tek doğum zamanı giderlermiş hastaneye. şimdi biz suyunu çıkarıyoruz o gün de deadim sadece 3-5 hastalığın olasılığını tespit edebiliyorlar günümüzde o da bizi kasmaktan başka işe yaramıyor. aldırsan buna yürek mi dayanır aldırmasan doğana kadar çile bülbülüm çile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…