2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bizde ilk zamanlar yasaktı ama şimdi haftada 1 / 2 oluyor ama korkuyoruz yinede bişey olur diye rahat olamıyoruz bu arada ben hep ağda yapıyordum dr sordum yok sakıncası yapabilirsin dedi ama bu sefer bikini bölgesi icin kuaföre gittim ne rahatmış 5 dak bitti rahatlık valla

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun cnm. Bende olmadı henüz ama gebelikte görülen birşeymiş bu mantar. İlaç verdimi doktor?

yok canim yaa vermedi.normal dedi.ama allaha sükür kasintim falan yok.asiri olmamissin dedi.o yüzdende ilac vermedi..

sadece okuyormusun ela:) resmin ismin cismin herseyin var:) benimki yanıma gelince akşamları okuma özel diyorum:)

allah iiliğini bı de yazıom desem kıyamet kopar herhaldekaydirigubbakcemile zaten adam ogle yemegınme gelıo ben forumda.aksam yemegıne gelıo ben forumda.cıldırtıom yanı kocişi.hep sızın yuzunuzden ayrılamıom sızdeeeeeen Şeniz

aynı valla elacım siz yazıyonuz ben okuyom
kardeşim bile soruyo sen ne okuyon hep öle diye merak ediyo
ahh cocuk ahh ilerde karısı olunca anlar

kızlar ben kaçtım bankaya gitmek gerek ordan da belkı bospaya ugrarım(bostanlı pazarı)
öptüm sizi bebişleri

ahh bacım benim yerimede gez bospayı. Pantolonlar gelmişmi güzel bak bakalım

canım camasırlarına dıkkat et. günlük ped falan kullanma. camasırların pamuklu olsun ve utuleyerek gıy canım

yok canim ped kullanmiyorum.hergün ic camasirimi degistiriyorum.bazen günde 2 kez degistiriyorum.gecicek elbet yaa.allahtan kasintim yok yoksa mahvolurdum walla..

dün akşamdı galiba eşime bişiy oldu gebelikle ilgili bizim kızlar böyle yapıyor dedim neydi şimdi hatırlamıyorum sizin orda kaç hamile var dedi eşim bende hee yok forumdaki kızlar dedim öle anlatmışım ki yüzyüze görüştüğümüz gibi bir izlenim oldu kaydirigubbakcemile3

Benim bir foruma üye olduğumu biliyor ama bu forum olduğunu bilmiyor he he o , geçmişte bir derdim vara da bir sürü şey yazdığım için bilmese benim için daha hayırlı o yüsden foto koymuyorum :))

eşin gelince yanında olda bari adam iyice bize kıl olmasın:)

bana dıo kı::mymeka:ya hayatım ne okuon bu kadar.sen dogum yaptıktan sonra bu forumun yoklugunu cok hıssedıceksın.ben de dedım yoo dogumdan sonra da baska topık acılıo ordan okuosun delikafadulden

Ay ben çok yapıyorum onu , bazen de doğum hazırlık bölümünde şu gerekli bu gerekli değil diye yazıyor ya onları söylüyorum sen nerden biliyorsun diyor çok komik oluyor he he :)))

ıstedıklerı kadar konussunlar valla.zaten anamdan babamdan cok uzaktayım.evdeyım.butun gunum sızle gecıo.sız olmasanız ben naparım:1hug: ıs yerınde bızımle moral bulanlar var.ohoo her derde devayız bız allahıma bın sukur:enbuyukkk:

Valla bende çok alıştım buraya kızlar. 1 günü bırakın bikaç saat okumasam çok merak ediyorum. Burdaki herkeside çok seviyorum inanın. ıyiki yollarımız birleşmiş Şeniz

kımısı gune gıttı,kımısı pazara,kımısı bankaya dagılıstılar.gezentı seyler :dilcikar:bızbıze kaldık hanımlar.mudavımler olarak.:teselli:

Valla bende çok alıştım buraya kızlar. 1 günü bırakın bikaç saat okumasam çok merak ediyorum. Burdaki herkeside çok seviyorum inanın. İyiki yollarımız birleşmiş Şeniz

aynen canim yaa bazen giremiyorum ohaa diyorum ne dedikodular kacirdim 20 30 sayfa gitmis oluyo..hadiii hepsini bastan oku...
cok alistim walla size yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…