kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Geçmiş olsun cnm. Bende olmadı henüz ama gebelikte görülen birşeymiş bu mantar. İlaç verdimi doktor?
yok canim yaa vermedi.normal dedi.ama allaha sükür kasintim falan yok.asiri olmamissin dedi.o yüzdende ilac vermedi..
sadece okuyormusun ela:) resmin ismin cismin herseyin var:) benimki yanıma gelince akşamları okuma özel diyorum:)
canım camasırlarına dıkkat et. günlük ped falan kullanma. camasırların pamuklu olsun ve utuleyerek gıy canımyok canim yaa vermedi.normal dedi.ama allaha sükür kasintim falan yok.asiri olmamissin dedi.o yüzdende ilac vermedi..
aynı valla elacım siz yazıyonuz ben okuyom
kardeşim bile soruyo sen ne okuyon hep öle diye merak ediyo
ahh cocuk ahh ilerde karısı olunca anlar
kızlar ben kaçtım bankaya gitmek gerek ordan da belkı bospaya ugrarım(bostanlı pazarı)
öptüm sizi bebişleri
canım camasırlarına dıkkat et. günlük ped falan kullanma. camasırların pamuklu olsun ve utuleyerek gıy canım
eşin gelince yanında olda bari adam iyice bize kıl olmasın:)
dün akşamdı galiba eşime bişiy oldu gebelikle ilgili bizim kızlar böyle yapıyor dedim neydi şimdi hatırlamıyorum sizin orda kaç hamile var dedi eşim bende hee yok forumdaki kızlar dedim öle anlatmışım ki yüzyüze görüştüğümüz gibi bir izlenim oldu kaydirigubbakcemile3
bana dıo kı::mymeka:ya hayatım ne okuon bu kadar.sen dogum yaptıktan sonra bu forumun yoklugunu cok hıssedıceksın.ben de dedım yoo dogumdan sonra da baska topık acılıo ordan okuosun delikafadulden
Valla bende çok alıştım buraya kızlar. 1 günü bırakın bikaç saat okumasam çok merak ediyorum. Burdaki herkeside çok seviyorum inanın. İyiki yollarımız birleşmiş Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?