2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

paylaşım için teşekürler canım
sizlere bişey mı somk istiyorum kocanızla arkadasmı oldunuz gece

dr um bana en başında sadece 10 gün yasak verdi.. o zamanı bile zor atlattı kocacığım kontrollü bi şekilde hiç kesmedik biz. bi prb de olmadı çok şükür.:Saruboceq:

özge benım kardesımde vardı ona yapmıstık ordan bılıom canım.
valla gulcan ben hamılelıgın 2.ayında berı agdayı bıraktım bır cok kısıden rahmı kastıgını ve dogumu baslattıgını duyunca korktum.hem hamılelıkte daha cok acıo ınsanın canı hormonlardan.gıdınce anlarsıın:tomato:

dr bişey demedıyse sorun yoktur. benımkı ılk muayenede kanama bandı gordu. ıkızlerden bırı gelısmedı vs vs sorunlar yasadık yasak dedı:)

Yani birşey demedi. Kanamam falanda olmadı bebişte sağlıklı şükür. Cumartesi sorarım olmazsa utana sıkıla napiim

nice senelere canım eşin en çok ne seviyorsa onu yap bence
canim bende ole yaptimda degisik birsey isdiodum neyse yaptim evi temizliorum-tatlicadiarzu-
5848 demetcim ya kocasına üçüncü tabakla bebişi haber veren kimdi kızlar ondan fikir al bak o bu işin duayeni.özel bişi yapmak istiyorsan adres o yaniii.

haklisin canim kocamla abi kardes olmasydim biliodum ben yapcagimida mallesefffffffŞenizŞeniz

canım nice senelere. cıkın dısarda yıyın
ahhhhhhhhhhhhhh canim ahhhhhhhhhhhhh bende bir kaynana var kari dunden geldi maynak sey neymis biryere gidersek onlarida goturcekmisiz:jeyyar:ama ben ne yaptim yemekle onlari kandircam cumada tatile gidecem 2 gun kisa ama guzel olacak kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile super olacak benim icin

yaaa kizlaar tatil demeyin ben allahin almanyasinda napiim peki?
hava 1 hafta sicak 3 hafta soguk(((
aglamak istiyoruuuummm;((
imdaaaatttt!!!
ewet canim ama suan tessinde25 30derece arasi ben bir kacamak yapicammmmmmmm offff:lepi:
paylaşım için teşekürler canım
sizlere bişey mı somk istiyorum kocanızla arkadasmı oldunuz gece

ewet bircogumuzda olmusdurrrrrsırnaşık şeysırnaşık şeylaelaelaelaelaenaniknanik:asigim:

canım en son 15 gun önce dr giderken almıştım bılmem cok acımadı ama rahımı kastıgı falan duymadım hiç korkttum bak şimdi yapmayım ozaman bende eee sorması ayıp jiletmı yapcaz makınada aynı şey sayılır agda gibi

kızlar merhaba;
henüz iki saat önce keşfettim burayı bayıldım walla...
13+2 günlüğüm bende.
umarım güzel paylaşımlar yaparız.
aranıza hoşbuldum yanekaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım...

Bizim doktor hiç yasak koymadı, biz de hiç ilişkiyi bırakmadık, çok şükür bir problemimiz de olmadı bu güne kadar...

mersi kızlar cvplar için ben bacaklarımı kastettim kaydirigubbakcemile3 orayı imkan yok yapamam zati bakalım ya herru ya merru doğumdan sonra kıllar azalıyor dediler bakalım inşallah azalır

kıl,tüy,yatak derken madem herseyı konusuoruz evet canım.o senın dedıgınden yapıorum.makına da agda gıgı sonucta.laelaelaelaelae

of ya of en vahim soruna geçmişsiniz ben , kendim hallediyordum ama artık birine aldırmam gerekiyor sanırım son aylarda zaten kendin görmeiyormuşsun doğru düzgün ...

ya kocalar bu forumu bı okusalar dayak yerız vallakaydirigubbakcemile3 benuımkı dıo kı sen bısıy yazıomusun hayatım bu foruma.yooo dıorum ben okuorum sadece merak ettıgım seyler oluo dıeyerimseniben

walla kizlar biz hala abi kardesiz.nikah kiyalim dedik ama olmadi.cünkü mantara baglamis durumdayim
baska mantar sorunu yasayan varmi aranizda??

of ya of en vahim soruna geçmişsiniz ben , kendim hallediyordum ama artık birine aldırmam gerekiyor sanırım son aylarda zaten kendin görmeiyormuşsun doğru düzgün ...

bir arkadaşım son aylar o bölgeyi alırken karından göremediği içn ölesine alıyormuş doğumdan sonra "bir baktım yerlere yattım gülmekten doktorda gülmüştür kesin" dedi "kimi yerde var kimi yerde yok" diyordukaydirigubbakcemile3

benimde kuafore gıtmem lazım bacaklarımı hayatta kendım alamıyorum. bugun avrupa yakası var yarın kurtlar vadısı:) ne zaman gidicxem ben:)

sadece okuyormusun ela:) resmin ismin cismin herseyin var:) benimki yanıma gelince akşamları okuma özel diyorum:)

ya kocalar bu forumu bı okusalar dayak yerız vallakaydirigubbakcemile3 benuımkı dıo kı sen bısıy yazıomusun hayatım bu foruma.yooo dıorum ben okuorum sadece merak ettıgım seyler oluo dıeyerimseniben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

walla kizlar biz hala abi kardesiz.nikah kiyalim dedik ama olmadi.cünkü mantara baglamis durumdayim
baska mantar sorunu yasayan varmi aranizda??

Geçmiş olsun cnm. Bende olmadı henüz ama gebelikte görülen birşeymiş bu mantar. İlaç verdimi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…