bilgisayar başından kalkarsak canım belki bir ara öreriz :)kızla bunu battanıyeye balan ısleyebılırsınız duz battanıyeye.
kıslar ya grip oluyorum olucam diye ödüm kopuyodu napcam bilmiyom normal griplerimi çok ağır atlatırım 13+2 günlüğüm ilaç almadan hiç grip atlatamam normalde of ya püf ya
walla kizlar ben battaniye görevini kaynanama verdim.örsün isi ne:)
bitsin fotosunu koycam.
olur mu canım benım sız begenın ben bunu begendım dıyıp baskalarına yaptırın:)
walla kizlar ben battaniye görevini kaynanama verdim.örsün isi ne:)
bitsin fotosunu koycam.
canım arkadaşım ben geldim :)) miniğimin battaniyesini bitince bende görmek istiyorum
karanfılın kaynanasıııııı bak sana ne dıo bu gelindelikafadulden
kayınvalıdelr gorumceler bence onlar da okumasın bu yazdıklarımızı.hihii:roflol:
bence bebişindi prensesin :)
dilekcim canım cok sevındım hayırlısı ile gelsın prensesin
olur mu canım benım sız begenın ben bunu begendım dıyıp baskalarına yaptırın:)
tamam yollarim sanada:)
bu arada hosgeldiinn ohh beee:1hug:
Merhaba kızlar,
Sabahtan beri forum sayfam açık ama yoğunluktan dolayı ne okuyabildim ne de sizlere cevap yazabildim. Önümüzdeki hafta firmamızın en yetkili adamları yönetim kurulu topantısı için Türkiyeye gelecekler ve tüm organizasyonlarını ben yapıyorum. Bu nedenle işe kendimi fazlasıyla kaptırmam gerekiyor hata yapmamak için... Ama geçmişi okudum aklımda kalanlara hemen cevap yazayım dedim.
canım sana kolay gelsin Allah yardımcın olsun
Merhaba kızlar,
Sabahtan beri forum sayfam açık ama yoğunluktan dolayı ne okuyabildim ne de sizlere cevap yazabildim. Önümüzdeki hafta firmamızın en yetkili adamları yönetim kurulu topantısı için Türkiyeye gelecekler ve tüm organizasyonlarını ben yapıyorum. Bu nedenle işe kendimi fazlasıyla kaptırmam gerekiyor hata yapmamak için... Ama geçmişi okudum aklımda kalanlara hemen cevap yazayım dedim.
Canım benim sağol . Umarım en kısa sürede senin prenste ben burdayım annecim der:)
Çok teşekkür ederim tatlım. Sizde ne şanslıymışsınız bebek konusunda. Şansın daim olsun canım...
Sadcım , sıkma canını. Herşeyde bir hayır vardır. Belki düşündüğün gibi bile değildir.
Zamanla herşey yoluna girer nasılsa.
Honeysuckleli , canım hoşgeldin sende aramıza. Sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle..
Denizcim ben geçenlerde bacaklarıma ağda yaptım ve eskisi gibi yine canım yanmadı.
Elacım ne güzel düşünmüşsün gerçek isimlerimizi yazmayı. Hepsini not aldım ve panoma yapıştırdım:)))
bası agrıyanlar varmıs,
lavanta yagıyla sakaklarınızı ovun ya da ovdurun gecer
ay kendımı suna dumankaya,ahmet marankı falan.. gıbı hıssettım
valla bircancım hiç boşuna kafanı bulandırma derim ben doktorunda istemiyorsa..hem bişey çıksa kıyıp aldırabilecekmisin? görümcemin üçlü testi kötü çıktı ikilisi iyidi. amniosentez yaptırdı bişey çıkmadı..bazen doktorlar hamileleri boş yere üzüyolar benim oğlumada beyninde tümör var dediler detaylı ultrasonda kaybolur dediler ama insan okadar çok üzülüyorki anlatamam..neyseki hiçbişeyi yok oğluşumun...
Merhaba kızlar,
canım sana kolay gelsin Allah yardımcın olsun
Sağol canımcım ama fazlasıyla konsantre olmam gereken bir iş.. Yoksa bu kadar saat sizden ayrı kalamazdım :1hug:
hoşbuldum canımmm sen davet edersinde ben gelmez miyim :)
begüm sana katılıyorum cehaletten güzeli yok inan bana. analarımız gebeliklerinde ultrason mu gördü? bir tek doğum zamanı giderlermiş hastaneye. şimdi biz suyunu çıkarıyoruz o gün de deadim sadece 3-5 hastalığın olasılığını tespit edebiliyorlar günümüzde o da bizi kasmaktan başka işe yaramıyor. aldırsan buna yürek mi dayanır aldırmasan doğana kadar çile bülbülüm çile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?