2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar ya grip oluyorum olucam diye ödüm kopuyodu napcam bilmiyom normal griplerimi çok ağır atlatırım 13+2 günlüğüm ilaç almadan hiç grip atlatamam normalde of ya püf ya

doktoruna danış mutlaka geçen hafta faranjit oldum annemin bakımı ile 3 gün yatarak atlattım ihmal etme doktorunu ara geçmiş olsun canım

olur mu canım benım sız begenın ben bunu begendım dıyıp baskalarına yaptırın:)

Eklentiler

• $3.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $bebek-battaniyesi.webp
    33 KB · Görüntüleme: 37
walla kizlar ben battaniye görevini kaynanama verdim.örsün isi ne:)
bitsin fotosunu koycam.

karanfıl28'ın kaynanasıııııı bak sana ne dıo bu gelindelikafadulden
kayınvalıdelr gorumceler bence onlar da okumasın bu yazdıklarımızı.hihii:roflol:

karanfılın kaynanasıııııı bak sana ne dıo bu gelindelikafadulden
kayınvalıdelr gorumceler bence onlar da okumasın bu yazdıklarımızı.hihii:roflol:

aman duymasin. sakin sakin örüyo kadin sesi cikmadan.e napalim torun geliyo yapcak tabi:jeyyar:

Merhaba kızlar,
Sabahtan beri forum sayfam açık ama yoğunluktan dolayı ne okuyabildim ne de sizlere cevap yazabildim. Önümüzdeki hafta firmamızın en yetkili adamları yönetim kurulu topantısı için Türkiyeye gelecekler ve tüm organizasyonlarını ben yapıyorum. Bu nedenle işe kendimi fazlasıyla kaptırmam gerekiyor hata yapmamak için... Ama geçmişi okudum aklımda kalanlara hemen cevap yazayım dedim.

bence bebişindi prensesin :)

Canım benim sağol . Umarım en kısa sürede senin prenste ben burdayım annecim der:)

dilekcim canım cok sevındım hayırlısı ile gelsın prensesin

Çok teşekkür ederim tatlım. Sizde ne şanslıymışsınız bebek konusunda. Şansın daim olsun canım...

Sadcım , sıkma canını. Herşeyde bir hayır vardır. Belki düşündüğün gibi bile değildir.
Zamanla herşey yoluna girer nasılsa.

Honeysuckleli , canım hoşgeldin sende aramıza. Sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle..

Denizcim ben geçenlerde bacaklarıma ağda yaptım ve eskisi gibi yine canım yanmadı.

Elacım ne güzel düşünmüşsün gerçek isimlerimizi yazmayı. Hepsini not aldım ve panoma yapıştırdım:)))

bası agrıyanlar varmıs,
lavanta yagıyla sakaklarınızı ovun ya da ovdurun gecer
ay kendımı suna dumankaya,ahmet marankı falan.. gıbı hıssettım

canım kolay gelsin sağol artık acısada mecbur gideceğim

bası agrıyanlar varmıs,
lavanta yagıyla sakaklarınızı ovun ya da ovdurun gecer
ay kendımı suna dumankaya,ahmet marankı falan.. gıbı hıssettım

valla lafı ağzımdan aldın her derde devasın Ela cığım

dılek
ama bu fotodakı senın oncekı fotona hıc benzemıoo:1shok:
yaaa ayrıca arkadan saat kulesını hayal etmedıgımızı zannetme : ühühüüüüüü

evet ya öyle düşünüce sende haklısın canım bilmiyorum kararsız kaldım

haklısın vallahi arkadaslar bütün detayları yaptırmak onların sonuçlrını bekleyip kendini kasmaktan baska bişey değil stres ya benim alt komşum bebeğine hamileyken bebek sakat dediler kaç tanesine gitti hep alıncak falan dediler ama aldırmadı doğurdu bebeği inanın dr lar dahi şaşırmış sakat olması gerekiyodu bunun diye hiç bişeysi yok bebeğin maşallah ama kadını gel görki hastalık kaldı kadında sürekli bayılmalar sinir hastanesinde yatıyo hep dr ların hatası kime güvencek insan şaşrırıp kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…