2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım onu ıcmıosun sadece sakaklarına surup masaj yapıosun nıe zarar versın tosuncuguna allah iiliğini senın

hoşgeldin canım sefalaaaaar getirdin negüzel ya kalabalık olduk iyicedelikafadulden

canım merak etme inşallah sonuçlar iyi çıkacak içini ferak tut bence herşey yolunda

hosgeldın.demek sen de tecrubelısın.bundan sonra bılmedıklerımız ıcın begumu,sevıl78i ve senı sıkıstırıcaz demek kı.gusel hamılelıkler

Son düzenleme:
arkadaslar bugün saat 5 de dr randevum var bebeğimi 3 haftadan sonra görecem çok özledim onu inşallah sağlıklı haberlerini alırım tabiki cinsiyetinide çok merak ediyorum inşallah keyif yapcam diye bisden saklamaz :CüvCüv:

kıslar ya grip oluyorum olucam diye ödüm kopuyodu napcam bilmiyom normal griplerimi çok ağır atlatırım 13+2 günlüğüm ilaç almadan hiç grip atlatamam normalde of ya püf ya
canim hemen kendine c vitamini takviyesinde bulu portakal mandalina limon gibi sicakseylerde ic
canim uzme canini insallah ikincisi iyi cikar allahin iziniyle :ecrin_bebek:

hos heldin aramizaaaaaa:içelim:

dilekcim kolay gelsinnn fazla yorulma ok.

kizlar ben kaciyorum kendinize cok iyi bakin tuylerden konusdunuz bende almaliyim aksam harika olmali anlarsinizyaaaaaaaaaaadelikafaduldenkaydirigubbakcemilehihoyyytkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:1hug::asigim:

hepinize çok çok teşekkür ederim ne güzel ne içden karşılama bu böle.......
benim sat tarihim 24 aralık. 30 eylül doğum tarihi ama ilk bebiş sezeryan olduğu için buda sezeryan olcak.o sebeplede bende bayram öncesi yada sonrası diye düşnüyorum bakalım allahım sağlık versin önce......
bu arada test sonuçları problemli çıkan arkadaşlar. benim oğlum efe de 2 li test sonucum temiz 3 lü testim riske yakın çıkmıştı ve amniyosentez öneririm demişti dr.um yaptırdım korkulacak bişi değil emin olabilirsiniz ama düşük riskide var ve bekleme süresi 2-3 hafta kadar.... o arada çektiğin stresde cabası. ama temiz çıktı ve bebişimde büyüdü abi oluyo. içinizi ferah tutun eminim sağsalim sağlıklıdır bebişlerimiz.....

bu arada içimizde herkes cinsiyetleri öğrenemedimi..... ben cumaya belli olurmu acaba diyorum. efe de 13. haftada demişti dr. erkek diye:)

ben bunu kuzenımın dugunu ıcın sormustum.yıne de parlak mı dıosunuzfisfisfis

canim benim avatardaki resimde hamile elbbisesiyle abartilin olmayan birseyde alabilirsin bol.hihoyyyt ayyyy ben cikiom hepinize iyi aksamalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

petibor cüm ne demek istediğiniz zaman istediğinizi sorun bilgim dahilinde cevaplamaya hazırım:CüvCüv:

canım merak etme inşallah sonuçlar iyi çıkacak içini ferak tut bence herşey yolunda
bende öyle hissediyorum biliyosun zatena.s

üzülme karanfilcim hersey yolunda gider inşallah rabbim bebeğine saglık sıhhat versin ilk sonuçlarda bi problem olmadıgına göre detaylarda temiz çıkar rabbim herseyiğn hayırlısını versin canıma.s.

üzülme karanfilcim hersey yolunda gider inşallah rabbim bebeğine saglık sıhhat versin ilk sonuçlarda bi problem olmadıgına göre detaylarda temiz çıkar rabbim herseyiğn hayırlısını versin canıma.s.

evet canim dr.da öyle dedi.detayli sonuclarda ayni cikar dedi.ama 22.haftada kalbini kontrol ettirin dedi.detayli ultrasona gircektik zaten ayrintili bakilmis olur.allah büyük..

Hayırlı haberlerle gel canım. İnşallah gösterir pembe mi mavi mi acaba?

kizlar ben kaciyorum kendinize cok iyi bakin tuylerden konusdunuz bende almaliyim aksam harika olmali anlarsinizyaaaaaaaaaaadelikafaduldenkaydirigubbakcemilehihoyyytkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:1hug::asigim:

Sende iyi bak kendine cnm. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.

karanfilcim canım içini ferah tut eminim herşey güzel olacak...dualarımız seninle tatlım..
handecim bende oğlumda 14 haftalıkken öğrenmiştim pipi gibi bişey var demişti detaylı ultrasonda net belli olur demişti öylede oldu. bu seferde kız dedi doktorumuz ama bakalım 17 nisanda daha netleşir heralde...sağlıklı olsunda önemli olan bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…