geldım kızlar
pembe banada çay iyi geliyor. bende kahveyi zaten sevmezdım cayıda çok acık gunde 1 tane içiyorum.
petibor lavanta yagını bılıyorum canım. ama sankı ne kullansam zarar verecek oğlumazaten antıbıyotık kullanmıstım
merhabalar bende forumda uzun süredir olmama rağmen burayı yeni keşfettim. adım hande.30 yaşımdayım. benim 2. bebeğim yoldaki bir oğlum var 4 yaşında........ bugün tam 12. haftam benim cuma günü dr. kontrolüm var en son 7 haftalık görmüştüm....kalp atışlarını dinlemiştik. şiimdi ikili test yapılcak sanırım..... benide aranıza alırmısınız
aynı modelı farklı kumaslarla yaptırabılırsın canımben bunu kuzenımın dugunu ıcın sormustum.yıne de parlak mı dıosunuzfisfisfis
kizlar benimde 2li testim kötü cikti.hemde baya bi kötüydü.plasentadan doku aldilar ilk sonuclar temiz cikti cok sükür ama detayli sonuclari p.tesi konuscaz dr.la.o zaman geliyomus sonuclar.hayirlisi insallah ama ben pozitif hissediyorum.allahtan baska kimse bilemez ne olacagini.herseyin hayirlisini versin rabbim insallah.
Sağol canım. Sana da kolay gelsin işlerinde.
merhabalar bende forumda uzun süredir olmama rağmen burayı yeni keşfettim. adım hande.30 yaşımdayım. benim 2. bebeğim yoldaki bir oğlum var 4 yaşında........ bugün tam 12. haftam benim cuma günü dr. kontrolüm var en son 7 haftalık görmüştüm....kalp atışlarını dinlemiştik. şiimdi ikili test yapılcak sanırım..... benide aranıza alırmısınız
canim hemen kendine c vitamini takviyesinde bulu portakal mandalina limon gibi sicakseylerde ickıslar ya grip oluyorum olucam diye ödüm kopuyodu napcam bilmiyom normal griplerimi çok ağır atlatırım 13+2 günlüğüm ilaç almadan hiç grip atlatamam normalde of ya püf ya
canim uzme canini insallah ikincisi iyi cikar allahin iziniyle :ecrin_bebek:kizlar benimde 2li testim kötü cikti.hemde baya bi kötüydü.plasentadan doku aldilar ilk sonuclar temiz cikti cok sükür ama detayli sonuclari p.tesi konuscaz dr.la.o zaman geliyomus sonuclar.hayirlisi insallah ama ben pozitif hissediyorum.allahtan baska kimse bilemez ne olacagini.herseyin hayirlisini versin rabbim insallah.
ben bunu kuzenımın dugunu ıcın sormustum.yıne de parlak mı dıosunuzfisfisfis
bu arada içimizde herkes cinsiyetleri öğrenemedimi..... Ben cumaya belli olurmu acaba diyorum. Efe de 13. Haftada demişti dr. Erkek diye:)
bende öyle hissediyorum biliyosun zatena.scanım merak etme inşallah sonuçlar iyi çıkacak içini ferak tut bence herşey yolunda
canim hemen kendine c vitamini takviyesinde bulu portakal mandalina limon gibi sicakseylerde ic
canim uzme canini insallah ikincisi iyi cikar allahin iziniyle :ecrin_bebek:
insallah canim ama bende kötü hissetmiyorum.hersey allahtan..:Saruboceq:
kizlar benimde 2li testim kötü cikti.hemde baya bi kötüydü.plasentadan doku aldilar ilk sonuclar temiz cikti cok sükür ama detayli sonuclari p.tesi konuscaz dr.la.o zaman geliyomus sonuclar.hayirlisi insallah ama ben pozitif hissediyorum.allahtan baska kimse bilemez ne olacagini.herseyin hayirlisini versin rabbim insallah.
petibor cüm ne demek istediğiniz zaman istediğinizi sorun bilgim dahilinde cevaplamaya hazırım:CüvCüv:
üzülme karanfilcim hersey yolunda gider inşallah rabbim bebeğine saglık sıhhat versin ilk sonuçlarda bi problem olmadıgına göre detaylarda temiz çıkar rabbim herseyiğn hayırlısını versin canıma.s.
arkadaslar bugün saat 5 de dr randevum var bebeğimi 3 haftadan sonra görecem çok özledim onu inşallah sağlıklı haberlerini alırım tabiki cinsiyetinide çok merak ediyorum inşallah keyif yapcam diye bisden saklamaz :CüvCüv:
kizlar ben kaciyorum kendinize cok iyi bakin tuylerden konusdunuz bende almaliyim aksam harika olmali anlarsinizyaaaaaaaaaaadelikafaduldenkaydirigubbakcemilehihoyyytkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:1hug::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?