evet canim dr.da öyle dedi.detayli sonuclarda ayni cikar dedi.ama 22.haftada kalbini kontrol ettirin dedi.detayli ultrasona gircektik zaten ayrintili bakilmis olur.allah büyük..
gonlunu ferah tut.bol bol dua et.hayrlıısyla temız cıkar ınsallah.:Saruboceq:
saol canım.emınım zaten yardımcı olacagınızdan hıc suphem yok.a.s.
hepinize çok çok teşekkür ederim ne güzel ne içden karşılama bu böle.......
benim sat tarihim 24 aralık. 30 eylül doğum tarihi ama ilk bebiş sezeryan olduğu için buda sezeryan olcak.o sebeplede bende bayram öncesi yada sonrası diye düşnüyorum bakalım allahım sağlık versin önce......
bu arada test sonuçları problemli çıkan arkadaşlar. benim oğlum efe de 2 li test sonucum temiz 3 lü testim riske yakın çıkmıştı ve amniyosentez öneririm demişti dr.um yaptırdım korkulacak bişi değil emin olabilirsiniz ama düşük riskide var ve bekleme süresi 2-3 hafta kadar.... o arada çektiğin stresde cabası. ama temiz çıktı ve bebişimde büyüdü abi oluyo. içinizi ferah tutun eminim sağsalim sağlıklıdır bebişlerimiz.....
karanfilcim canım içini ferah tut eminim herşey güzel olacak...dualarımız seninle tatlım..
sagol canim..dualarin icin cok sagol..
insallah canim.saglikla gelir insallah yavrumuz bize:Saruboceq:
Karanfilcim ben eminim sorun çıkmıcak cnm :teselli:
bu kadar olur aynıyız valla benimde sat 24 aralık bende sezeryan istiyorum 18 eylül olsa süper olur ama kısmet tabii ne güzel aynı gelişiyor bebişlerimiz gün kardeşliğikaydirigubbakcemile5
agzindan bal damliyo kizzŞeniz
o zaman yuz bulmusken deneyımlı anne adaylarına soruorum.bu bebekler asagıda duruo sankı.ya da bana oyle gelıo nasıl olması gerektıgını bılmedıgım ıcın.bacak bacak ustune atınca sıkıstırıo benı.bu normal mı?
canım efe de 10 temmuzdu son adete göre 28 haziran doğum tarihi tam 12 gün önce geldi yani....bunda da deiğin gibi ramazan bayramıda olduğundan ya bayram öncesi ya sonrası alır dr. diye düşünüyorummmm allah sanada gönlüne göre versin. evet bakalım gün kardeşleri nasıl büyücek sen ikili testi ne zaman yaptırcan kontrol ne zaman
canım benim midem fena yine( ben kaçtım hepiniz kendinize iyi bakın ben biraz dinleneyim Allah a emanet olun hepiniz
merhabalar bende forumda uzun süredir olmama rağmen burayı yeni keşfettim. adım hande.30 yaşımdayım. benim 2. bebeğim yoldaki bir oğlum var 4 yaşında........ bugün tam 12. haftam benim cuma günü dr. kontrolüm var en son 7 haftalık görmüştüm....kalp atışlarını dinlemiştik. şiimdi ikili test yapılcak sanırım..... benide aranıza alırmısınız
canım şu anda normal durdukları yer biraz aşağıda tabe yani idrar torbasının üstünde geliştikçe kalkacaklar yukarıya doğru ve son ay gibi tekrar aşağı inecekler doğum ahzırlık olarak merak etme. ama zate bacak bacak üstüne falanda atma bence fazla büyüdükçe. allahım sanada bebişiniede sağlık versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?