2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet canim dr.da öyle dedi.detayli sonuclarda ayni cikar dedi.ama 22.haftada kalbini kontrol ettirin dedi.detayli ultrasona gircektik zaten ayrintili bakilmis olur.allah büyük..

gonlunu ferah tut.bol bol dua et.hayrlıısyla temız cıkar ınsallah.:Saruboceq:

o zaman yuz bulmusken deneyımlı anne adaylarına soruorum.bu bebekler asagıda duruo sankı.ya da bana oyle gelıo nasıl olması gerektıgını bılmedıgım ıcın.bacak bacak ustune atınca sıkıstırıo benı.bu normal mı?

bu kadar olur aynıyız valla benimde sat 24 aralık bende sezeryan istiyorum 18 eylül olsa süper olur ama kısmet tabii ne güzel aynı gelişiyor bebişlerimiz gün kardeşliğikaydirigubbakcemile5

karanfilcim çini ferah tut bende amniyosentez sonuçlarımı beklerken iyi olacağını hissediyodum ve maşallah hiçde sorun çıkmadan geldi.....
begüm allah sağlıklısını versin erkek kız hiç farketmez ama işte merakda ediyor insan:)
5848BL canım evlilik yıldönümüz kutlu olsun.........mutluluklarrr ailecek sağlıklı huzurlu mutlu yıllara inşallah

bu kadar olur aynıyız valla benimde sat 24 aralık bende sezeryan istiyorum 18 eylül olsa süper olur ama kısmet tabii ne güzel aynı gelişiyor bebişlerimiz gün kardeşliğikaydirigubbakcemile5

canım efe de 10 temmuzdu son adete göre 28 haziran doğum tarihi tam 12 gün önce geldi yani....bunda da deiğin gibi ramazan bayramıda olduğundan ya bayram öncesi ya sonrası alır dr. diye düşünüyorummmm allah sanada gönlüne göre versin. evet bakalım gün kardeşleri nasıl büyücek sen ikili testi ne zaman yaptırcan kontrol ne zaman

tekrar edıorum:

o zaman yuz bulmusken deneyımlı anne adaylarına soruorum.bu bebekler asagıda duruo sankı.ya da bana oyle gelıo nasıl olması gerektıgını bılmedıgım ıcın.bacak bacak ustune atınca sıkıstırıo benı.bu normal mı?

canım şu anda normal durdukları yer biraz aşağıda tabe yani idrar torbasının üstünde geliştikçe kalkacaklar yukarıya doğru ve son ay gibi tekrar aşağı inecekler doğum ahzırlık olarak merak etme. ama zate bacak bacak üstüne falanda atma bence fazla büyüdükçe. allahım sanada bebişiniede sağlık versin....

cumartesi gidecem canım ikili test için geçen hafta çok hasta oldum gittim o zaman görmüştüm bebişimi çok büyümüş gelmişti gözüme :ecrin_bebek:

alırız tabiki canım hoş geldin aramıza Allah bebeklerini sana bağılaşlasın karnındakinide hihi

tamam canım atmam.teskkur ederım acıklaman ıcın de.cumlemızın bebişlerıne saglık versın rabbım

kizlar bende kaciyorum.yemek yapmam lazim.cok tembel kadin oldum coookkk..
görüsürüz yine..
iyi sohbetler size.
öpüyorum hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…