2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım rahim ve bebek büyüdükçe yukarı doğru çıkacak ama son aylar yine aynı sorunlarla karşılaşacaksın ozaman bebek doğuma hazırlandığı ve büyük olduğu için daha çok aşağıya bası yapacak..daha zor yürüyeceksin daha çok idrara çıkacaksın vs..yukarıda oluncada bu sefer nefes almakta zorlanacaksın..

vışş.cok zormuş bu işler:bbo: saolun arkadaslar

vışş.cok zormuş bu işler:bbo: saolun arkadaslar

anne olmak zor iş tatlım tüm zorluklara katlanıyorsun evladın için düşün daha hamileyken başlıyor ve öyle devam ediyor çünkü o senin için en önemli varlık oluyor...

kızlar burkoyu bılıosunuz ya cınsıyetını ogrenmıs kuzucugunun.kızı oluomus yanlıs anlamadıysam eger.bır prenses daha

Son düzenleme:
aynı modelı farklı kumaslarla yaptırabılırsın canım

Elacım bende Meryem'e katılıyorum.

dilek özlemişiz seni ya bu günhihoyyyt

Bende sizi çok özledim canım... Ama çalışan biri olarak halimden anlarsın:)))

dilekcim kolay gelsinnn fazla yorulma ok.

Çok teşekkür ederim Demetcim.

Karanfilcim, lütfen içini ferah tut , iyi şeyler düşün sonucu da iyi olsun. Herşey Allahtan
sonuçta... Makineler sadece riskleri belirler, %100 doğru çıkacağını kimse garantileyemez,
sen Allah'a dualarını hiç eksik etme. Herşey iyi olacak canım benim...

dilek cnm sana dr 3'lü test için bişey dedi mi benimki bişey söylemedi 28 Martta gidicem 18 haftalık olucam ozaman

borko ya çok sevindim ya ne güsel prenses geliyo bizimkiler ne zaman belli olcak ya merak ediyorum

dünden beri 70 sayfa yazmışsınız oku oku bitmiyor:) ya kızlar bişe sorcam düşük belirtileri neler ?

uykum geldı benım.kacıom kızlar.yarın devam edrız.hadı bırer makas aldım göbişlerınızden

arkadaslar bısey danısmak ıstıyorum.ıcımde 2 gundur kotu bı hıs var..14+5 gun bızım.kelebek kanadı gıbı hıssedıyodum sankı benım dusuncem.bır kac gundur hıc bısey hısetmıyorum.bısey olmus olsa,kalbı fılan durmus olsa bı belırtı olurmu acaba yoksa hersey normal mı gıdıyo.sızler bısey hısedıyormusunuz..aklım hep onda.yardım edın daha once 2 tane kaybetmıstım korkuyorum bu kuzumada bısey olucak dıye..hıcbısey hıssetmeyen varmı sankı hamıle degılım

canım benim 4. ayım biticek hiç hisssetmedim bulantımda olmayınca.geçen hafta bende öle hiç hamile değilim sanki normal boşyere kendini üzme

canım benim 4. ayım biticek hiç hisssetmedim bulantımda olmayınca.geçen hafta bende öle hiç hamile değilim sanki normal boşyere kendini üzme

canım ya sagol cevabın ıcın.nebılıyım korktum ıkıgundur.kendımı telkın edemedım.esımede demıyorum o benden panık olur.kalbım pırpır ya bısey olduysa dıye .herhalde bı belırtısı olur dımı bısey olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…