2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya aynı korkuları bende yaşadım arada hala yaşıyorumda ama iyi düşün iyi olsun dua et salavat çek için rahatlar eminim.olmadı git ulrasonda bi bak bebişine tamam

dilek cnm sana dr 3'lü test için bişey dedi mi benimki bişey söylemedi 28 Martta gidicem 18 haftalık olucam ozaman

Benimkide birşey söylemedi canım sadece 3'lü test istediğini söyledi. Bende 28 Martta gittiğimde 3'lü testi de yaptırıcam. Zaten biz senle aynıyız bende 18 haftalık olucam...

borko ya çok sevindim ya ne güsel prenses geliyo bizimkiler ne zaman belli olcak ya merak ediyorum

Bu gidişinde mutlaka belli olur tatlım.

Zeynepcim aynı şeyleri belki okumuşsundur pzt günü bende hissettim gerçekten çok kötü bir duygu seni çok iyi anlayabiliyorum. Bebeğin kalbi durduğunda bazen hiçbir belirti vermiyormuş öyle okudum , çok araştırdım pzt günü ve bunları duyduktan sonra iyice evham oldum... Ama sadece kendimi ve bebeğimi üzmeye yaradı. Düşün işyerinden izin aldık eşimle birlikte 1,5 saat gidiş , 1,5 saat dönüş olmak üzere yol çektik ama iyi olduğunu öğrendik en önemlisi de oydu. Ben kendi kendime senin gibi vesvese yapmışım sadece. Hiç aklına kötü şeyler getirme, içini hep ferah tut.. Bebeklerimiz bizimle ve bizleri de o kadar kolay bırakmazlar tatlım a.s.

Zeynepcim aynı şeyleri belki okumuşsundur pzt günü bende hissettim gerçekten çok kötü bir duygu seni çok iyi anlayabiliyorum. Bebeğin kalbi durduğunda bazen hiçbir belirti vermiyormuş öyle okudum , çok araştırdım pzt günü ve bunları duyduktan sonra iyice evham oldum... Ama sadece kendimi ve bebeğimi üzmeye yaradı. Düşün işyerinden izin aldık eşimle birlikte 1,5 saat gidiş , 1,5 saat dönüş olmak üzere yol çektik ama iyi olduğunu öğrendik en önemlisi de oydu. Ben kendi kendime senin gibi vesvese yapmışım sadece. Hiç aklına kötü şeyler getirme, içini hep ferah tut.. Bebeklerimiz bizimle ve bizleri de o kadar kolay bırakmazlar tatlım a.s.[/QUOTE]

tesekkur ederım dilek bende cok evham yaptım.sanki içim bosmus gıbı.gormeden rahatlamıcam galıba bende..bebek hareketlerını hısetmıyosunuz dımı daha.

tesekkur ederım dilek bende cok evham yaptım.sanki içim bosmus gıbı.gormeden rahatlamıcam galıba bende..bebek hareketlerını hısetmıyosunuz dımı daha.

Tatlım aynı şeyi bir yerde okumuştum anne içi boş gibi hisseder diye, sende sanırım bir yerde okudun ve pazartesi gün boyunca hissettiklerimi tartmaya çalıştım ve aynı senin gibi hissettim yani içim boş gibi. Bence okuduklarımızdan çok etkileniyoruz ve bu nedenle saçma sapan hislere kapılıyoruz.. Eğer imkanın varsa gir gör tabiki benim pek imkanım yoktu yine de umrumda bile olmadı imkanlar annelik gerçekten çok güzel olduğu kadar da zor... Dün gece ilk kez bende birşeyler hissettim. Karnımın gurultusu mu acaba diye elimi koydum ama yok yani karnımın aşağı taraflarından gelen birşeydi bu 5-6 kez oldu sadece.
Seninde dediğin gibi hafif bir kanat çırpması gibi birşeydi:)))

zeynep için freh tutu elham yapma bende geçen hafta pazartesi o duyguyu yaşamıştım doktora gittim ve herşey normal sen elham yapıyosun dei ama yinee ara ara kalbi atıyormu iyi mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum çünkü hissettiğimiz bişiy yok bende okuduklarımdan çok etkileniyorum canım

evet bende okudum,daha oncede 2 tane kaybettıgımız ıcın korkularım cok.bıde 1 hafta once sankı hep hısettım kanat cırpması gıbı yanlıs hıssetmedıysem.sımdı kotu seyler dusunuyorum.yapmamalıyım allahım hepımızın meleklerını korusun saglıkla kucagımıza alalım ınsallah hepımız.cok sagol guzel muhabbetın ıcın ıcımı rahatlattın.ben cıkıyorum gorusmek uzere bebegıne ıyı bak

etkılenmemek mumkun degıl.guzel seyler dusunmek lazım.bıde hıssetsek hep ozaman daha rahat olucak ıcımız.

kızlar ben çıkıyorum anneme gidiyorum öptüm sizi

Size de iyi akşamlar arkadaşlar. Sizde bebişlerinize ve kendinize ii bakın. Zaten bende çıkıyorum... Zeynepcim hiç kötü şeyler düşünme... Dediğin gibi inşallah hepimiz sağlıkla alacağız onları kucaklarımıza..

canim cok sagol..evet dogru söylüyosun..allah büyük dualarimizi elbette kabul eder.insallah canim :Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız....bir kaç gündür kendimi iyi hissediyorumm...çok şükür... galiba kötü günler bitiyor... ayyy hamdolsunn... ne çektimm yaa bulantılardann......

yaaa akşamları neden kimse olmuyor.....

aysecim iii akşamlar canım uzun zamandır görüşemıyoruz artık akşamları pek giremıyorum kardeşimden bana net frsat kalmıyo bulantıların cokmuş canım yazılarını okuyodum ama geçiyomuş hadi bitecek bunlarda senın cınsiyet bellı olmadı dimi tatlım

Günaydın. Hepimiz için güzel bir gün olur inşallah. Sonuçta bugün cuma arefesi. Kendimizi iyi hissetmemiz lazım:) Haftasonu geliyoooooo. Ama benim eşim yarın iki günlüğüne eğitime gidiyooo(( Cumartesi gecesi gelecek. Benim için zor geçecek aslında bu haftasonu(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…