canım ya sagol cevabın ıcın.nebılıyım korktum ıkıgundur.kendımı telkın edemedım.esımede demıyorum o benden panık olur.kalbım pırpır ya bısey olduysa dıye .herhalde bı belırtısı olur dımı bısey olsa.
dilek cnm sana dr 3'lü test için bişey dedi mi benimki bişey söylemedi 28 Martta gidicem 18 haftalık olucam ozaman
borko ya çok sevindim ya ne güsel prenses geliyo bizimkiler ne zaman belli olcak ya merak ediyorum
arkadaslar bısey danısmak ıstıyorum.ıcımde 2 gundur kotu bı hıs var..14+5 gun bızım.kelebek kanadı gıbı hıssedıyodum sankı benım dusuncem.bır kac gundur hıc bısey hısetmıyorum.bısey olmus olsa,kalbı fılan durmus olsa bı belırtı olurmu acaba yoksa hersey normal mı gıdıyo.sızler bısey hısedıyormusunuz..aklım hep onda.yardım edın daha once 2 tane kaybetmıstım korkuyorum bu kuzumada bısey olucak dıye..hıcbısey hıssetmeyen varmı sankı hamıle degılım
tesekkur ederım dilek bende cok evham yaptım.sanki içim bosmus gıbı.gormeden rahatlamıcam galıba bende..bebek hareketlerını hısetmıyosunuz dımı daha.
kızlar ben çıkıyorum. Hepinize iyi akşamlar. Allaha emanet olun.
Tatlım aynı şeyi bir yerde okumuştum anne içi boş gibi hisseder diye, sende sanırım bir yerde okudun ve pazartesi gün boyunca hissettiklerimi tartmaya çalıştım ve aynı senin gibi hissettim yani içim boş gibi. Bence okuduklarımızdan çok etkileniyoruz ve bu nedenle saçma sapan hislere kapılıyoruz.. Eğer imkanın varsa gir gör tabiki benim pek imkanım yoktu yine de umrumda bile olmadı imkanlar annelik gerçekten çok güzel olduğu kadar da zor... Dün gece ilk kez bende birşeyler hissettim. Karnımın gurultusu mu acaba diye elimi koydum ama yok yani karnımın aşağı taraflarından gelen birşeydi bu 5-6 kez oldu sadece.
Seninde dediğin gibi hafif bir kanat çırpması gibi birşeydi:)))
zeynep için freh tutu elham yapma bende geçen hafta pazartesi o duyguyu yaşamıştım doktora gittim ve herşey normal sen elham yapıyosun dei ama yinee ara ara kalbi atıyormu iyi mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum çünkü hissettiğimiz bişiy yok bende okuduklarımdan çok etkileniyorum canım
evet bende okudum,daha oncede 2 tane kaybettıgımız ıcın korkularım cok.bıde 1 hafta once sankı hep hısettım kanat cırpması gıbı yanlıs hıssetmedıysem.sımdı kotu seyler dusunuyorum.yapmamalıyım allahım hepımızın meleklerını korusun saglıkla kucagımıza alalım ınsallah hepımız.cok sagol guzel muhabbetın ıcın ıcımı rahatlattın.ben cıkıyorum gorusmek uzere bebegıne ıyı bak
kızlar ben çıkıyorum anneme gidiyorum öptüm sizi
kızlar ben çıkıyorum anneme gidiyorum öptüm sizi
Karanfilcim, lütfen içini ferah tut , iyi şeyler düşün sonucu da iyi olsun. Herşey Allahtan
sonuçta... Makineler sadece riskleri belirler, %100 doğru çıkacağını kimse garantileyemez,
sen Allah'a dualarını hiç eksik etme. Herşey iyi olacak canım benim...
yaaa akşamları neden kimse olmuyor.....
günaydın annecikler mutlu günler herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?