kızlar biliyorsunuzdur ama hatırlatayım aldığımız cicileri yıkayın, ütüleyin ve etiketlerini kesin...tabii doğuma doğru bizim arkadaş etiketlerin hiç birini kesmemiş bebek mahvolduydu yavrum
tşk tatlım akşam sende koy bu haftaki göbişikaydirigubbakcemile2
Bircan canım dikkat et muz ye üşütmüşündür haşlanmış patates birde geçmezsede doktorunu ara sıvı al bol canım benim
Ve yeni doğan kıyafeti alırken mümkün oldukça çıt çıtlı ve kafayı zorlamıyacak kıyafetler almak lazımmış bizlere ilk başlarda en çok çıt çıtlı atletler gerekiyor birde ilk aylarda rahat kıyafetler giyidiriliyor bebeklere :))
Bircan bayıldım bebişinin kıyafetlerine , sağlıklı , güzel günlerde giyer inşallah .... Bu arada normal deterjanla yıkanmıyor haberiniz olsun onların deterjanı ve yumuşatıcıları ayrı :)) Prens ve prenses onlar :))
bide izmir baya soğuk bu gün bana ateş basıyo menebozlu gibi tövbe tövbe incecik badiyle duruyorum bide mide bulantım sıkıntı yaptı
Kızlar kalçada , kuyruk sokumu bölgesinde ağrınız var mı ? benim bir kaç gündür ağrıyor , çok oturmaktan mı yoksa başka nedenden mi bilmiyorum
canım artık çat lar genişlediğinden o agrılar olacak. ozellıkle egıldıgın zaman bendede var.
bırcan kıyafetkller çok guzel ozellıkle en bastakına bayıldım
dıkkat et canım bide daha cok üşütme zaten bugun hava çok kötü izmirde kapalı oda ınsana sıkıntı yapıyor bak biz burdayızzz sıkıntı yapmaaaa:1hug:
gule gule gıysın canım. sağlıkla ınsallah. annende erkek beklıyor sankı:)ya bebeğndiğine sevindim canımcım
evet canım bugun gidecegim 2 testte yapılcak ya salı günü hastenede dr sıkıştırmıştım ama sölemedi bugun muayenesine gitcam parayı verınce söyler belkı babamıza müjde vermek istiyorum zaten hiç bebişini göremedi kese halındeyken görmüştü bi yazık adama
Normal yani bu ağrılar , ha daha önceden kuyruksokumumu çatlatmıştım düşerek acaba hamilelikte depreşti mi diye düşündüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?