benim bulgaristandaki doktorun yepyeni idi ultrason cihazı ve ben söylemeden kendi taktı cd ve kaydedip verdi.100 lev ödedik ani 110 TL.cinsiyetide onda belli oldu zaten.3 boyutluda.arkadaşlar cd ye ultrason kaydı yaptıran var mı ben cumartesi cd götürecem
canım benim çeşitli değişimler yaşıyoruz,üşütme kendini.bide izmir baya soğuk bu gün bana ateş basıyo menebozlu gibi tövbe tövbe incecik badiyle duruyorum bide mide bulantım sıkıntı yaptı
canım sağol bilgi için.çok yararlı oldu.bende birşey söleyim ılk aykı zıbınlar badyler anvelop tarzı üstten üste kapanan yandan baglananlardan alın çünkü ılk aylarda yuvarlak yakalıları bebegın kafasından geçirmek daha zormuş
gulcancım,sen doktora dedı kı:"aa (atıyorum ıste) kız bu de.ya da ıste erkek bu nası da bellı " de.o zaman o da yok oyle deıl boyle derkaydirigubbakcemile3
hihi napim dıtlum bu doktorlar adamı mucit yapıodelikafaduldenkız sen valla cimcimesin hee:) iyi akıl efferim.kaydirigubbakcemile2
aa sekercım dun koydum sen gormedın mıııı:1shok:petibör hani bu haftadı göbek nerde
Özgecim, Canım anlamadım ama sen 15 dk. sonra yediğin öğününde kalsiyum tüketmiyor musun?
ben o zaman Dilek ciğim bir cd bir dvd götüreyim
slm güzel annişlerrr nasılsınız actımdan beri gecmiş okuyorum kızlar dün akşamdan buyana ne çok kaynatmışınız yine vallahi hızınıza yetişemiyorum ben :) ben dün akşam doktora gittim kızlar 3.lü testimiz için kan verdik ultrasonda baktı uzun uzun bu arada cinsiyetini öğrendik oğlumuz olacakmış bi oğlan annesi daha eklendi yaniii topiğimize bu sene hakkaten erkek yılı :) oğlumuz yetişmis normal haftasına 16+4 olmuşuz inanamıyorum yaa 4 ayı bitirdik bu arada ben 1.5 kilo almışım 67 dim 68,5 olmuşuz
Valla cnm hapı içtikten sonra 2 saat çay ve süt içme dedi o kadar.
slm güzel annişlerrr nasılsınız actımdan beri gecmiş okuyorum kızlar dün akşamdan buyana ne çok kaynatmışınız yine vallahi hızınıza yetişemiyorum ben :) ben dün akşam doktora gittim kızlar 3.lü testimiz için kan verdik ultrasonda baktı uzun uzun bu arada cinsiyetini öğrendik oğlumuz olacakmış bi oğlan annesi daha eklendi yaniii topiğimize bu sene hakkaten erkek yılı :) oğlumuz yetişmis normal haftasına 16+4 olmuşuz inanamıyorum yaa 4 ayı bitirdik bu arada ben 1.5 kilo almışım 67 dim 68,5 olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?