2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben sana ozet geceyım pembe:
cınsıyet tahmını yaptık soyle kı
sen aılenın kacıncı cocugusun,esın kacıncı cocugu ıksını topla sonuc cıftse kız tekse erkek muhabbetı yaptık.
eslerımızın ısımlerını yazdık kı ısım koycaklara fıkır olsun dıe.
gobeklerımız kıllandı ya erkeklerde oyle oluomus bu ıkıncı kez hamıle olanlarca dogrulandı sımdılık.
sonraaaa 5848BL arkadasın dun gece yıldonumjuydu onunla ılgılı deprem geyıgı dondu bıraz.
seher ve bırcan arkadas gobek fotosunu ekledı onlara yorum yaptık.
valla ıste boyle ılgını cektıyse oku bacımkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar cd ye ultrason kaydı yaptıran var mı ben cumartesi cd götürecem
benim bulgaristandaki doktorun yepyeni idi ultrason cihazı ve ben söylemeden kendi taktı cd ve kaydedip verdi.100 lev ödedik ani 110 TL.cinsiyetide onda belli oldu zaten.3 boyutluda.
bide izmir baya soğuk bu gün bana ateş basıyo menebozlu gibi tövbe tövbe incecik badiyle duruyorum bide mide bulantım sıkıntı yaptı
canım benim çeşitli değişimler yaşıyoruz,üşütme kendini.
bende birşey söleyim ılk aykı zıbınlar badyler anvelop tarzı üstten üste kapanan yandan baglananlardan alın çünkü ılk aylarda yuvarlak yakalıları bebegın kafasından geçirmek daha zormuş
canım sağol bilgi için.çok yararlı oldu.
gulcancım,sen doktora dedı kı:"aa (atıyorum ıste) kız bu de.ya da ıste erkek bu nası da bellı " de.o zaman o da yok oyle deıl boyle derkaydirigubbakcemile3

kız sen valla cimcimesin hee:) iyi akıl efferim.kaydirigubbakcemile2

Edacım, ben hiç vitamin kullanmadım. Folic acid'den sonra hemen Gyneferon isimli demir hapına başladım. Sanırım doktorum vitamini doğal yollardan almam gerektiğini düşündü.
Ayrıca senin verdiğin cinsiyet tahmini yöntemine bizimki uyuyor valla:))

Filiz aç almak ama nasıl olacak ki o? Eğer öğününde kalsiyum varsa aradan 2 saat geçmesi lazımmış ben her öğünümde mutlaka kalsiyum tüketiyorum. Yani sabah 8'de içsem , aç karnına saat 10:00'a kadar bekleyemem ki :1no2:

Bircancım evet benimde göbüşüm var biraz ama bizim senle aramızda 1,5 hafta var. Ama artık takmamaya karar verdim böyle şeyleri.. Sonuçta her hamilelik farklı... Haftasonu koyucam bende resim, sizde bakarsınız.
Ayrıca bayıldım bebişinin kıyafetlerine , maşallah çok tatlılar ama bebişinin üzerinde daha da tatlı görüneceklerinden hiç şüphem yok. Allah iyi günlerde giydirmeye nasip etsin canım. Mide bulantısı aynı şekilde bende de başladı canım... Eskisi gibi değil ama yine var işte.. Umarım yakın zamanda geçer, dikkat et kendine canım.

Yasemin, sana katılıyorum gülcan'ın babası gerçekten alemmiş ama çok hoşuma da gitti:))
İkiz oğlu oğlanlar koyabilir mesela. Düşünsenize çocuk parkında isimlerini ard arda bağırıyorsunuz:))) Ayrıca ağrın yetersiz kalsiyum almandan kaynaklanıyor olabilir. Bir ara bende de oldu sonra kalsiyumu arttırdım, o olaydan sonra tekrar başıma da hiç gelmedi.
Dikkat et kendine.

Özgecim, Canım anlamadım ama sen 15 dk. sonra yediğin öğününde kalsiyum tüketmiyor musun?

Denizcim , 28'inde gidince bizde çektiricez DVD'ye. Hani pzt günü doktora gittik yaa benim evhamım yüzünden o gün eşim DVD alacakmış Tire'den ayrılmadan yanına.
Ama korkusundan alamamış şimdi oraya gidip te elimiz bomboş dönmek var ya diyee.
Neyse yolda kararlaştırdık İzmire vardığımızda alalım diye... Aldık ta korka korka. Gerçekten düşüncesi bile insanın tüylerini ürprertiyor ama aylık kontrol olmadığı için DVD'ye çektiremedik bu aylık kontrolde çektireceğiz.

slm güzel annişlerrr nasılsınız actımdan beri gecmiş okuyorum kızlar dün akşamdan buyana ne çok kaynatmışınız yine vallahi hızınıza yetişemiyorum ben :) ben dün akşam doktora gittim kızlar 3.lü testimiz için kan verdik ultrasonda baktı uzun uzun bu arada cinsiyetini öğrendik oğlumuz olacakmış bi oğlan annesi daha eklendi yaniii topiğimize bu sene hakkaten erkek yılı :) oğlumuz yetişmis normal haftasına 16+4 olmuşuz inanamıyorum yaa 4 ayı bitirdik bu arada ben 1.5 kilo almışım 67 dim 68,5 olmuşuz

demedi canım hangisine kayıt yapar bilmiyorum o yüzden ikisinide götüreyim diyorum umarım kayıt yapar..günlüğümüzde sayfalar artıyor az önce bir sayfa daha yazdım yazarken çok duygulanıyorum Allah bebişimin okumasını nasip etsin cümlemizin bebişine inşallah (ultrason resimleri taranıyor değil mi UNUTMAYIN benimkilerin hepsi dijital ortamda)

masallh kuzucuguna annesı.ınsallah sonuclarınız da cok gusel cıkar.oglusunu da tebrık ederım.saglıkla gelsın kollarınagamyoncuiremsu

Ayy cnm ne güzel. Topiğimize bir paşamız daha eklendi. Sağlıkla gelsin inşallah canım oğluşun :lepi:

kızlar benden cd veya dvd istemedi doktorum kendisi hazırladı verdi cd yi renkli pozlarından hazırlamış çok güsel yaa böle eller ensede bağdaş kurmuş gibi bacaklarda ,keyf yapıyodu annesinin oğluşuu:CüvCüv:

Canım tebrikler , çok sevindim senin adına artık bundan sonra hızla büyüyecek küçük prensin :))

benim dr umda kamera getırın dedı cekı9n bunu dedi.çom keyıflı bunun ultrasonları dedı.

kimi dr lar kendılerı verıyormus

mozijiku - petibörcüm tesekkür ederim canlarım inşallah sonuçlarımısda güsel çıkar hepimizinki a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…