ben yenı bısıy daha duydum gecende
mesela benım tarafımda ben ılk cocugum yanı 1. sıradayım
esımın tarafında esım 2.sırada yanı 2.cocuk
ıkısını topla=3
tek sayı ıse erkek,cıftse kız dıe duymustum.
ama dusukler aldırmalar falan varsa onları da sıraya dahıl edıcekmıssınız
Kızlar yaaa size sormak istediğim birşey var. Demir hapını ne zaman içiyorsunuz?
Aç mı yoksa tok mu içmek gerekli? Hergün aynı saatte mi içmemiz lazım?
Ben hep tok karına içiyorum sonuçta sabah içemem çünkü kahvaltıda peynir yiyorum ve emilimini zorlaştırıyor. Kahvaltıdan önce içip iki saat beklemem mümkün değil çünkü tansiyonum düşer. Öğle yemeği ile akşam yemeğinin arasında içiyorum tabi bu arada da pek karnım acıkmış olmuyorve hergün aynı saatlerde içemiorum...
bırcan hepsı ayrı guselmıs tatlım .saglıkla gıysın bebişin ınsallah
bircancım bunlar ne güzel böyle :) inşallah ben de önümüzdeki ay başlayacağım artık bizimkinin cicilerini almaya...
bircancım bayıldım bebişinin kıyafetlerıne ılk resmdekı çoook güzellll
ama üçüncü resimdekı ne öle hiç begenmedımkaydirigubbakcemile3
Kadının kanı 3 yılda bir erkeğin kanı ise 4 yılda bir yenilenirmiş, bebeğin doğum yılında kimin kanı daha taze (en son yenilenen) ise onun cinsiyetinden oluyormuş diye birşey duydum, ben kendim kardeşim ve eşim için yılları hesapladık aileler için tuttu, bu hesaplamaya göre benim kız çıkıyor daha biz cinsiyeti öğrenemedik,
gerçi bunlar işin espirisi, Allahım akıl sağlığı beden sağlığı yerinde ailesine ve vatanına hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize, kız erkek hiç farketmez ama bu merak öldürüyor beni
Kadının kanı 3 yılda bir erkeğin kanı ise 4 yılda bir yenilenirmiş, bebeğin doğum yılında kimin kanı daha taze (en son yenilenen) ise onun cinsiyetinden oluyormuş diye birşey duydum, ben kendim kardeşim ve eşim için yılları hesapladık aileler için tuttu, bu hesaplamaya göre benim kız çıkıyor daha biz cinsiyeti öğrenemedik,
gerçi bunlar işin espirisi, Allahım akıl sağlığı beden sağlığı yerinde ailesine ve vatanına hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize, kız erkek hiç farketmez ama bu merak öldürüyor beni
bunuda hiç duymamıştım ılgıncc.....
tabıkı saglıkla gelsınler elı ayagı düzgün hayırlı bi evlat olsun farketmez ama bende meraktan çatlıcam çat diyeeeedelikafadulden.
:Saruboceq:neolur sölesin bugun doktor:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hayırdır hangi takımı tutuyorsun?
Bircan çok güzel şeyler güle güle giysin kuzun ben bjk liyim ama laf etmiyorum eşim gs li kalkar onlardan alır büyük konuşmayayım kaydirigubbakcemile3
Bircancım çok güzelmiş miniğinin kıyafetleri. Allah giydirmek nasip etsin.
Ayrıca göbüşlerde süper kızlar.
Ne güzel bugün gideceksin galiba doktora
13. haftada ben öğrenememiştim, doktordan gelince bizlerede haber ver
fenerliyiz canım biz işin şaka yani bebişlerde her renk güzeldir..çünkü içindekıler güzell...süt kokulularr
kızlar biliyorsunuzdur ama hatırlatayım aldığımız cicileri yıkayın, ütüleyin ve etiketlerini kesin...tabii doğuma doğru bizim arkadaş etiketlerin hiç birini kesmemiş bebek mahvolduydu yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?