2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bircancım bunlar ne güzel böyle :) ınşallah ben de önümüzdeki ay başlayacağım artık bizimkinin cicilerini almaya...

Anam ne çok yazmışsınız 1 saatte be oku oku bitmediiiiiii -tatlicadiarzu-

Ben 2. çocuğum eşim 1. çocuk. O zaman bizim oğlumuzmu olcak fisfisfis Buarada benimde göbeğimde tüylenme arttı kızlar. Buda bir işaretmidirki?

Canım ben demir hapını akşam yemeğinden 15 dk. önce içiyorum. Aç karnına içmek gerekir demişti doktor.

Kızlar benim eşimin ismide ATA

bircancım bayıldım bebişinin kıyafetlerıne ılk resmdekı çoook güzellll
ama üçüncü resimdekı ne öle hiç begenmedımkaydirigubbakcemile3

Kadının kanı 3 yılda bir erkeğin kanı ise 4 yılda bir yenilenirmiş, bebeğin doğum yılında kimin kanı daha taze (en son yenilenen) ise onun cinsiyetinden oluyormuş diye birşey duydum, ben kendim kardeşim ve eşim için yılları hesapladık aileler için tuttu, bu hesaplamaya göre benim kız çıkıyor daha biz cinsiyeti öğrenemedik,
gerçi bunlar işin espirisi, Allahım akıl sağlığı beden sağlığı yerinde ailesine ve vatanına hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize, kız erkek hiç farketmez ama bu merak öldürüyor beni

Bircan çok güzel şeyler güle güle giysin kuzun ben bjk liyim ama laf etmiyorum eşim gs li kalkar onlardan alır büyük konuşmayayım kaydirigubbakcemile3

Bircancım çok güzelmiş miniğinin kıyafetleri. Allah giydirmek nasip etsin.

Ayrıca göbüşlerde süper kızlar.

]

URL=http://img15.imageshack.us/my.php?image=nevestaa832.jpg]
[/URL]

canimmmmmmmmmmmmm harikalar yaaaaaaaaa gulerek giydir bebisine :CüvCüv:

ewet canim herseyin enonemlisi saglikli olmasi ve hayirlisi olmasi su eylul ayi cabucakkkkkkk gelseeeeeeeeeeeedelikafadulden

kizlar ben kacdim kendinize cok iyi bakain belki bir ara gene ugrarim ya cantayi hazirlayim evi toplayim yemek isssssssss offfffffffffffffffffffffff:uhm::1no2:

bunuda hiç duymamıştım ılgıncc.....
tabıkı saglıkla gelsınler elı ayagı düzgün hayırlı bi evlat olsun farketmez ama bende meraktan çatlıcam çat diyeeeedelikafadulden.
:Saruboceq:neolur sölesin bugun doktor:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ne güzel bugün gideceksin galiba doktora
13. haftada ben öğrenememiştim, doktordan gelince bizlerede haber ver

kızlar biliyorsunuzdur ama hatırlatayım aldığımız cicileri yıkayın, ütüleyin ve etiketlerini kesin...tabii doğuma doğru bizim arkadaş etiketlerin hiç birini kesmemiş bebek mahvolduydu yavrum

Ne güzel bugün gideceksin galiba doktora
13. haftada ben öğrenememiştim, doktordan gelince bizlerede haber ver

evet canım bugun gidecegim 2 testte yapılcak ya salı günü hastenede dr sıkıştırmıştım ama sölemedi bugun muayenesine gitcam parayı verınce söyler belkı babamıza müjde vermek istiyorum zaten hiç bebişini göremedi kese halındeyken görmüştü bi yazık adama

kızlar biliyorsunuzdur ama hatırlatayım aldığımız cicileri yıkayın, ütüleyin ve etiketlerini kesin...tabii doğuma doğru bizim arkadaş etiketlerin hiç birini kesmemiş bebek mahvolduydu yavrum

canım ya kıyamam bebişe kızlar ya midem bulanıyor bu gün hep benim sanırım ishalde oldum üşüttüm mü acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…