ne gusel.cok sevıorum esımın ısmını.kayınvalıdeme ruyasında koymasını soylemısler.ondan koymus.ıyıkı de koymus.huyları da kendılerı de cok gusel oluo.esıme dıorum oglumuz olursa o da emre olsun dıe.olmas dıo:sm_confused:
vallamı Elacım benimde kayınvaldem rüyasında görmüş biri oğlun olacak ismini emre koy demiş onlarda emre koymuş..
Listeye ekledim
5848bl:Erdinc
zeytingozlu:Burak
Gamma:Tolga
Dilekakal:Engin
Petibor:Emre
Hzenbil:Tarik
Nefestebircan:Gökhan
Begum84:Emre
Guluncani:Ibrahim
Ayfermus:Sedat Ahmet
Sad: Ahmet
Zeynepsz: Sertaç
Cntz_06: Savaş
emre oğlu emremi olcak :sm_cool:
evet oradaki teyzelerden biri dediki korkak olmayın cesaretli olun kocanızında gözüne girin.bi çocuğa bile bakamıyosun dedirtmeyin dedi.helal olsun ben pek bi çekimser kalırdım cesaret geldi banada.ne güsel işte canım antreman olmuş sana ben normalde küçük bebek kucağıma almadım alamıyorum ama kendi çocuğum olunca ben banyo bile yaptırırım o cesaret geldi
ya bende falcı hesabı oldum ama fussi bence kız bacım senin.benimde karnım kıllandı gibi ama erkek mi olucak kine bana da tahmin istiyooommm
ben üçüncü eşim ikinci:5 tek sayı ve erkek bizimki.hadı herkes verdıgımı denesın bakalım tutuo mu
kayınvalideminde anneminde ilk çocukları erkek.benimde erkek oldu.ama ablamın kız oldu kayınvalidesinin ilk çocuğu erkek olmasına rağmenfisfisfiseşin tarafında ılk bebegın cınsıyetı neyse odur bebğın cınsıyetı dıe de duymustum.amaaaan turlu turlu ıste.ben aklıma geldıkce yazıom.sacma demeyın lufffen
Ayfersmu :Sedat Mehmeteslerimizin adi
5848bl:Erdinc
Gamma:Tolga
Dilekakal:Engin
Petibor:Emre
Hzenbil:Tarik
Begum84:Emre
Guluncani:Ibrahim
evet msmscim doğru olabilir kaydirigubbakcemile3 elacım senin eşin doğum tarihi ne hayatım benimkinin 1973
evet msmscim doğru olabilir kaydirigubbakcemile3 elacım senin eşin doğum tarihi ne hayatım benimkinin 1973
babamda bana tutturmuş UFUK TAN koy ikıncide erkek olursa DOGAN GÜNEŞ diyo
hepsini bir okuyunca anlamlı oluyo ufuk tan dogan güneş...oyyy oyyy birinci erkek olduda ıkıncı de erkek olcak siparişle sankı daha bu bile belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?