2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Listeye ekledim

5848bl:Erdinc
Gamma:Tolga
Dilekakal:Engin
Petibor:Emre
Hzenbil:Tarik
Begum84:Emre
Guluncani:Ibrahim
Sad: Ahmet
Zeynepsz: Sertaç
Cntz_06: Savaş

emre oğlu emremi olcak :sm_cool:

oho gizlimiz saklımız kalmadı gari :)) benim eşimin adı Burak ...
Kızımız olursa ve tam eylülde olursa eylül koyacağız adını ama önce doğarsa yağmur veya ece
Oğlumuz olursa eşim isim hakkını 1 senedir almış bulunuyor Efe olacak bu arada egeyle yakından uzaktan alakası yok :))

Listeye ekledim

zeytingozlu:Burak
Nefestebircan:Gökhan
Ayfermus:Sedat Ahmet

supersin hayatim herkes kendini eklesinnnnndelikafadulden

emre oğlu emremi olcak :sm_cool:

emre gercekden guzel isim ben onceden de yazmisdim oglum olursa: Sadettin emre olacak demisdimmmmm

Son düzenleme:
begüm ela eslerınız aynı zamanlarda dogduysa o ara aksakkalı dede erkek bekleyenlerı gezmıs hepsıne emre demiş demekki:)

ne güsel işte canım antreman olmuş sana ben normalde küçük bebek kucağıma almadım alamıyorum ama kendi çocuğum olunca ben banyo bile yaptırırım o cesaret geldi
evet oradaki teyzelerden biri dediki korkak olmayın cesaretli olun kocanızında gözüne girin.bi çocuğa bile bakamıyosun dedirtmeyin dedi.helal olsun ben pek bi çekimser kalırdım cesaret geldi banada.

yumecim maşallah göbiş çook tatlı olmuşş.

benimde karnım kıllandı gibi ama erkek mi olucak kine bana da tahmin istiyooommm
ya bende falcı hesabı oldum ama fussi bence kız bacım senin.
hadı herkes verdıgımı denesın bakalım tutuo mu
ben üçüncü eşim ikinci:5 tek sayı ve erkek bizimki.
eşin tarafında ılk bebegın cınsıyetı neyse odur bebğın cınsıyetı dıe de duymustum.amaaaan turlu turlu ıste.ben aklıma geldıkce yazıom.sacma demeyın lufffen
kayınvalideminde anneminde ilk çocukları erkek.benimde erkek oldu.ama ablamın kız oldu kayınvalidesinin ilk çocuğu erkek olmasına rağmenfisfisfis

Bircancım senide çok yerinde çıtır maşallahh.

Begümcüm sanada maşallah şekerim çıtır çok:)

eslerimizin adi

Ayfersmu :Sedat Mehmet

Ben rahmetli kayınpederimin adını kayacağım mecburen Erdal ismi.Ama en azından ön isim Efe çok istiyorum.

Bizim de eğer doğana kadar değişmezse kız olursa Yağmur, erkek olursa Eren olarak düşünüyoruz bakalım...

evet msmscim doğru olabilir kaydirigubbakcemile3 elacım senin eşin doğum tarihi ne hayatım benimkinin 1973

Listeyi güncelledim

Nevestabircan: Gökhan
Begum84: Emre
Zeytingözlü: Burak
Ayfersmu: Sedat Mehmet

Arkadaşlar ekleyen olursa devam etsin

ya bende kızıma eylül ismini koymak istiyorum ama eşim sıcak bakmıyor. kandırmam lazım hem abisi ile de uyumlu Kayra Ve Eylül.. bi yanlışlık olup erkek çıkarsa Rüzgar Demir hoşuma gidiyor bakalım hayırlısı...

hepimizin göbüşlerine maşallah bu kadar yetmez devamını bekliyoruz bakarak yetinmiyoruz hamişler sositososito

bircan ve begüm hayran kaldım göbüşlerinize , yani haftanıza göre süper görünüyorsunuz :)) Ayrıca şeklide süper ben her yere eşit alıyorum , kalça göbek , belim feci kalınlaştı mesela :))

babamda bana tutturmuş UFUK TAN koy ikıncide erkek olursa DOGAN GÜNEŞ diyo
hepsini bir okuyunca anlamlı oluyo ufuk tan dogan güneş...oyyy oyyy birinci erkek olduda ıkıncı de erkek olcak siparişle sankı daha bu bile belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…