2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet haklısın canım giydirmesi rahat olur:teytey:

mozijiku kardeş ben birazdan selekler çarşısına gideceğim hamilelik pantolonu bakacağım gelsene sen de

msms ben anlattım ya daha önce burda en büyüğüm saygılı olun bana diye :) ama küçümenim evet. hehe

KISSS maaşallah o ne göbiş öleee kaç haftalık seen??

abbbbboooooouuuwww anam sen baya baya hamılesın.massssaaalllahhh sana da bebeğine de.

maslalh canım yaaa. sen ıyı buyutmussun:)

:CüvCüv: kizlar normalde ben agustos annesi olacakdim melegim iki hafda gec gelio suan normalde 5ayimizi tam doldurmus olacakdik.suanda ise 18hafdalik galiba ben fazla kilo aliyorum yada bebekcokacimcoook

ya bir de ben biri konuşunca yaşına bakıyorum profilden msms seninle 100 yıldır yazışıyoruz hiç mi bakmadın yuh!

5848BL sen o göbekle mi depremler yaptın bir de haha. dikkat et çocuum .aaa :)

maşalah maşallah

birbelemir canım tebrik ederim ooo tosunlar prensesleri bastırcak bencede erkek yılı bu yılll

valla hiç bakmadım pembe:) ben seni hayallerimde yasattım benim hayallerimin pembesi 26 bilemedın 28 yasındaydı:)

mozijiku kardeş ben birazdan selekler çarşısına gideceğim hamilelik pantolonu bakacağım gelsene sen de

Ahh şekerim çok isterdim ama maalesefki çalışıyorum. Sen bak bakalım fiyatlara felan neler var neler yok?

:CüvCüv: kizlar normalde ben agustos annesi olacakdim melegim iki hafda gec gelio suan normalde 5ayimizi tam doldurmus olacakdik.suanda ise 18hafdalik galiba ben fazla kilo aliyorum yada bebekcokacimcoook

Kısss maşallah göbüşüne erkek bu erkek kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…