valla hiç bakmadım pembe:) ben seni hayallerimde yasattım benim hayallerimin pembesi 26 bilemedın 28 yasındaydı:)
oh oh maşallah
maşallah canım benim
5848BL sen o göbekle mi depremler yaptın bir de haha. dikkat et çocuum .aaa :)
maşalah maşallah
hayallerin bozulmasın şekerim allahıma şükür anca o kadar gösteryorum zaten tü tüt tü :) sen de maşallah de...
:CüvCüv: kizlar normalde ben agustos annesi olacakdim melegim iki hafda gec gelio suan normalde 5ayimizi tam doldurmus olacakdik.suanda ise 18hafdalikgaliba ben fazla kilo aliyorum yada bebekcokacimcoook
Canım çok tatlı olmuş yaa , maşallah bebekte çok şeker. Allah nazarlardan saklasın.
Çok beğendim valla takvimi..Ellerine, kollarına sağlık
sevgili kardeşlerim ablanız müsadenizle çarşıya gidiyor kendine ilk hamilelik kıyafetlerini alacak inşallah. şu an üstümdeki mevcut etek minoşlarımı sıkıştırmakta. selam eder gözlerinizden öperim.
ablanız...
Ahh şekerim çok isterdim ama maalesefki çalışıyorum. Sen bak bakalım fiyatlara felan neler var neler yok?
Kısss maşallah göbüşüne erkek bu erkek kaydirigubbakcemile3
sole diyeyim canim normalde 20hf olacagina suan 18hafdalik etkiliyor ama bebekler 35 hft sonrada dogabiliyor sans ve hayirlisi bekliyecegiz gorcezsüprizzzzztatlım benim bebişte önde gidiyo ama dr um benm sat tarihini baz alcaz dedi doğum tarihini etkilemez dedi ama geriden gelince farklımı oluyooo????
5848BL canım göbeğine de, bebişine de maşallah ben de akşam çekersem koyarım yarın fotoyu :)
Bu da benden kızlar...üçüzlerimle...Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı gebelik ve doğumlar nasip etsin inşallah...Sizlerde artık yavaş yavaş göbiş resimlerinizi koyarsınız artık...
Bu da benden kızlar...üçüzlerimle...Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı gebelik ve doğumlar nasip etsin inşallah...Sizlerde artık yavaş yavaş göbiş resimlerinizi koyarsınız artık...
Demet ciğim maşallah süper valla
Canım çok tatlı olmuş yaa , maşallah bebekte çok şeker. Allah nazarlardan saklasın.
Çok beğendim valla takvimi..Ellerine, kollarına sağlık
SEYBAY seni görünce hep şunu diyesim geliyor: Şeybay, yani ben hamileyim. çok sevimli.:)
3 bebelere 1 de sana öpücükler....
seybay maşallah. ama tabi 3 tane yavru var
seybay vallahi manken gibisin kıssss ben tek bebişle senin kadarımm...Allah nazardan saklasın cnm
dilek çim sen nasılsın? nasıl gidiyoo kızınla aranız iisiniz demii bizde bi öğrensek cinsiyetini taaaa 10 nisan da benim kontrol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?