2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

:CüvCüv: kizlar normalde ben agustos annesi olacakdim melegim iki hafda gec gelio suan normalde 5ayimizi tam doldurmus olacakdik.suanda ise 18hafdalik galiba ben fazla kilo aliyorum yada bebekcokacimcoook

tatlım benim bebişte önde gidiyo ama dr um benm sat tarihini baz alcaz dedi doğum tarihini etkilemez dedi ama geriden gelince farklımı oluyooo????

Canım çok tatlı olmuş yaa , maşallah bebekte çok şeker. Allah nazarlardan saklasın.
Çok beğendim valla takvimi..Ellerine, kollarına sağlık

dilek çim sen nasılsın? nasıl gidiyoo kızınla aranız iisiniz demii bizde bi öğrensek cinsiyetini taaaa 10 nisan da benim kontrol

sevgili kardeşlerim ablanız müsadenizle çarşıya gidiyor kendine ilk hamilelik kıyafetlerini alacak inşallah. şu an üstümdeki mevcut etek minoşlarımı sıkıştırmakta. selam eder gözlerinizden öperim.

ablanız...

Bu da benden kızlar...üçüzlerimle...Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı gebelik ve doğumlar nasip etsin inşallah...Sizlerde artık yavaş yavaş göbiş resimlerinizi koyarsınız artık...

aplam güzel güzel alışveriş yapabilmeni diler ellerinden öperim

kızlar dayanamıcam meraktan ölücem cinsiyetini çok merak ediyorum herkez sordukça daha da çok ediyorum

seybay vallahi manken gibisin kıssss ben tek bebişle senin kadarımm...Allah nazardan saklasın cnm

Ahh şekerim çok isterdim ama maalesefki çalışıyorum. Sen bak bakalım fiyatlara felan neler var neler yok?

Kısss maşallah göbüşüne erkek bu erkek kaydirigubbakcemile3

hayatim herkes ole diyor ama hayirlisiiiii saglikli olsunda

tatlım benim bebişte önde gidiyo ama dr um benm sat tarihini baz alcaz dedi doğum tarihini etkilemez dedi ama geriden gelince farklımı oluyooo????
sole diyeyim canim normalde 20hf olacagina suan 18hafdalik etkiliyor ama bebekler 35 hft sonrada dogabiliyor sans ve hayirlisi bekliyecegiz gorcezsüprizzzzz

5848BL canım göbeğine de, bebişine de maşallah ben de akşam çekersem koyarım yarın fotoyu :)

bekliyoruz canimmmmmmmmmm:CüvCüv:

Bu da benden kızlar...üçüzlerimle...Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı gebelik ve doğumlar nasip etsin inşallah...Sizlerde artık yavaş yavaş göbiş resimlerinizi koyarsınız artık...

SEYBAY seni görünce hep şunu diyesim geliyor: Şeybay, yani ben hamileyim. çok sevimli.:)

3 bebelere 1 de sana öpücükler....

masallah nazar degmesin cok tatlilar buda sana

Demet ciğim maşallah süper valla

sagol canim ama birazcik buyuk galibaaaaaaabenneyaptımki

SEYBAY seni görünce hep şunu diyesim geliyor: Şeybay, yani ben hamileyim. çok sevimli.:)

3 bebelere 1 de sana öpücükler....

seybay maşallah. ama tabi 3 tane yavru var

seybay vallahi manken gibisin kıssss ben tek bebişle senin kadarımm...Allah nazardan saklasın cnm

Valla kızlar ben de sizin göbişlerinizi merak ediyorum çok..sizler de koyarsanız gözümüz gönlümüz açılır...Sizlerin de bebişlerinizi allah nazarlardan saklasın...

Evet canım seybay ..yani ben hamileyim diye başlık açmıştım..Dilerim seybay yani ben doğuruyorum diye başka bi hayırlı başlık açmak nasip eder allahım..

ayy maşallah göbişine nazar değmesin üçüzlerini yerim göbişinde çok tatlı 3 tane mi var ya içinde şimdi ne güsel

dilek çim sen nasılsın? nasıl gidiyoo kızınla aranız iisiniz demii bizde bi öğrensek cinsiyetini taaaa 10 nisan da benim kontrol

İyiyim Tülaycım sağol sen nasılsın? Aramız gayet iyi, aman Allah bozmasın artık eskisi kadar eziyet de etmiyor çok şükür. Az kalmış canım şurda 10 Nisan'a ne var ki... Hayırlısı olsun tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…