seybaaaay masssalah anacım.pek guselsın.allahım eksıksız 3unu de saglıkla kucaklamayı nasıp etsın canım.
Bu da benden kızlar...üçüzlerimle...Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı gebelik ve doğumlar nasip etsin inşallah...Sizlerde artık yavaş yavaş göbiş resimlerinizi koyarsınız artık...
dilek doğsun bizim beişlerede yapıcam sanada yaaprım canım benim
bircaaaaaaannnnnn bende istiyorum
slm güzel annişlerrr nasılsınız actımdan beri gecmiş okuyorum kızlar dün akşamdan buyana ne çok kaynatmışınız yine vallahi hızınıza yetişemiyorum ben :) ben dün akşam doktora gittim kızlar 3.lü testimiz için kan verdik ultrasonda baktı uzun uzun bu arada cinsiyetini öğrendik oğlumuz olacakmış bi oğlan annesi daha eklendi yaniii topiğimize bu sene hakkaten erkek yılı :) oğlumuz yetişmis normal haftasına 16+4 olmuşuz inanamıyorum yaa 4 ayı bitirdik bu arada ben 1.5 kilo almışım 67 dim 68,5 olmuşuz
yapalım at bebişinin resimlerini bana yapalım
ama sen cok sırın bı anne olucaksın.allah nazardan saklasın hepınızıHepinize teşekkür ederim kızlar.İnşallah önümüzde çok hayırlı huzurlu sağlıklı günler bizleri bekliyordur...amin...
Normalde de çok zayıf değilim yani...63 tüm 68 oldum şimdi..
keske kızım ıcınde yaptırabılseydım ama cok gec. neyse ıkıncıye kısmetmıs. dogar dogmaz butun resımlerını gondercem teyzesı ayyy cok mutlu oldumm canım cok sagolkaydirigubbakcemile3
Önceki halim...
Sonraki halim...
Hepinize teşekkür ederim kızlar.İnşallah önümüzde çok hayırlı huzurlu sağlıklı günler bizleri bekliyordur...amin...
Normalde de çok zayıf değilim yani...63 tüm 68 oldum şimdi..
ben kızından bahsetmiştim kıznın bebeklik şimdiki hallerinden seç takvimdeki kadar resim özelden msn adresini yaz at bana resimleri
Demet ne güzel işte büyük olsun benimki şu ana var olan göbüşüm mü yoksa böbüşümden olan göbüşüm mü bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?