2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Demet ne güzel işte büyük olsun benimki şu ana var olan göbüşüm mü yoksa böbüşümden olan göbüşüm mü bilmiyorum

Son düzenleme:

Bu da benden kızlar...üçüzlerimle...Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı gebelik ve doğumlar nasip etsin inşallah...Sizlerde artık yavaş yavaş göbiş resimlerinizi koyarsınız artık...
seybaaaay masssalah anacım.pek guselsın.allahım eksıksız 3unu de saglıkla kucaklamayı nasıp etsın canım.hepınıze bırer tane:)

seybay ben bilmiyordum üçüz olduğunu süper Allah nazardan saklasın hayırlısıyla kucağına al inşallah

dilek doğsun bizim beişlerede yapıcam sanada yaaprım canım benim

Canım benim çok teşekkür ederim. Valla harika olur.... Bircan Teyzesinin hediyesi olarak ömür boyu saklarız...

Seybaycım, maşallah yaa. Demek üç tane. Ne kadar şanslısın.. Tüp bebek yöntemi ile falan mı oldu? Allah hepsini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...

Hepinize teşekkür ederim kızlar.ınşallah önümüzde çok hayırlı huzurlu sağlıklı günler bizleri bekliyordur...amin...

Normalde de çok zayıf değilim yani...63 tüm 68 oldum şimdi..

Son düzenleme:

Canm bir paşa daha geliyor demek ki, hyırlı olsun,
Allah sağlıklı bir şeklide kucağına almayı nasip etsin inşalah

Hepinize teşekkür ederim kızlar.İnşallah önümüzde çok hayırlı huzurlu sağlıklı günler bizleri bekliyordur...amin...

Normalde de çok zayıf değilim yani...63 tüm 68 oldum şimdi..
ama sen cok sırın bı anne olucaksın.allah nazardan saklasın hepınızı

keske kızım ıcınde yaptırabılseydım ama cok gec. neyse ıkıncıye kısmetmıs. dogar dogmaz butun resımlerını gondercem teyzesı ayyy cok mutlu oldumm canım cok sagolkaydirigubbakcemile3

ben kızından bahsetmiştim kıznın bebeklik şimdiki hallerinden seç takvimdeki kadar resim özelden msn adresini yaz at bana resimleri

Sebay canım benim maşallah size Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.ne kadar zarif ve kibar bir görüntünüz var sizin öyle :) bin kere maşallahhh

kızlar yarından sonra ekınoks.gece gunduz esıtlenıo.10 gun sonra gunler uzamaya baslıcak yaz geldıgının habercısı cok sukurrr

Demet ne güzel işte büyük olsun benimki şu ana var olan göbüşüm mü yoksa böbüşümden olan göbüşüm mü bilmiyorum

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-biraz karisik ama saniyorum ki gobusunun icindeki mink kusunun sisirdigi bobusunnnnnnn uffffffffffffffffffff ne zor oldu yawwwwwwww kafamçokkarıştı:bbo:denizcimmmmmm

kızlar bizim bu ayda özellikle bebeğin beyin ve vücut gelişimi için balık ceviz ıspanak ve semizotunu çok tüketmemiz lazımmış, omega3 bunlarda varmış, dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…