2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-biraz karisik ama saniyorum ki gobusunun icindeki mink kusunun sisirdigi bobusunnnnnnn uffffffffffffffffffff ne zor oldu yawwwwwwww kafamçokkarıştı:bbo:denizcimmmmmm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar bizim bu ayda özellikle bebeğin beyin ve vücut gelişimi için balık ceviz ıspanak ve semizotunu çok tüketmemiz lazımmış, omega3 bunlarda varmış, dikkat edin

ayy ben dün ceviz yedim bayağıı bugün wc den çıkamadım bozmuş bnm motorudelikafadulden

( mozijiku) özgecim sen nasılsın, doktor randevun ne zaman, seninle satımız aynıydı, nasıl gidiyor, göbişin nasıl, benim iştahım çok açıldı

ayy ben dün ceviz yedim bayağıı bugün wc den çıkamadım bozmuş bnm motorudelikafadulden

ben balık yıyemedıgım ıcın hergun 6-7 tane cevız yıyorum.keske benım motoru da bozsaakaydirigubbakcemile3 ya kızlar boyle b..ktan muhabbetler etmek ıstemzdık ama hamıle kadına hersey mubah:)))

ben balık yıyemedıgım ıcın hergun 6-7 tane cevız yıyorum.keske benım motoru da bozsaakaydirigubbakcemile3

ben hamişliğin başında dr ye demişti kırmızı et,tavuk, balık 1 haftada gözünü çıkardım omurilik kemiği oluşuyor , fayda etsin diye sonra bulantılarım başladı şimdide yiyemiyomm......ceviz yiyebiliyorum Allah tan

Son düzenleme:
ya ben de her gün ceviz yiyorum ama motor falan hak getire , vitamin fena yapıyor bünyeyi bir hafta kullanmamıştım ne güzel normale dönmüştüm (

( mozijiku) özgecim sen nasılsın, doktor randevun ne zaman, seninle satımız aynıydı, nasıl gidiyor, göbişin nasıl, benim iştahım çok açıldı

İyim cnm saolasın. Bebişte iyi göbişte iyi kaydirigubbakcemile3 Cumartesi günü randevumuz var bakalım artık söyler cinsiyetini ? senin nasıl gidiyor canım.?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafaduldena.s.kaydirigubbakcemile5

seybay bendensin sende ohh rahatladım biraz herkeşşş zayıff moralim bozuldu vallahi
canim sen benim gormedin mi?yok istisnalar var mesela bennnnnnnnnnnnnnnn

bacimmmmmmmmm atalar bosuna dememis azi kararyasakkelime cogu zararr diyeeeeeee:bbo:

Kızlar az önce çok tuhaf bişi oldu ya. Kelebek kanadı gibi diyosunuz ya. Göbeğin baya altında rahimde öyle birşey hissettim. Ayyy çok garip oldu içim yaaa bebişmiydiki :1shok:

Tülay keşke benim motora bozulsa, tersine bu vitamin hapı mahvetti beni, hiç çalışmıyor,

aman o vitamini sorma benim b...kumun rengi kaçtı o ilaç yüzünden Allah tan 1 hafta oldu biteli drum vitamin yeter bu kadar dedi..de rahatladım biraz....seninde bırakman lazım bu haftalarda ama dr demiştir belki

İyim cnm saolasın. Bebişte iyi göbişte iyi kaydirigubbakcemile3 Cumartesi günü randevumuz var bakalım artık söyler cinsiyetini ? senin nasıl gidiyor canım.?

Canım benim randevu 3 nisanda sen benden öncesin, inşallah öğrenirsin cinsiyetini,
mide ekşimesi dışında iyiyim, elma yiyorum o iyi geliyor, kiloda aldım,göbişde çıktı, haberlerini bekliyorum

[B]Tülaycım [/B]
daha doktora 3 nisanda gideceğim, inşallah bitirir, yoksa ben çatlayacağım

Özgecim
ne kadar güzel, eminim bebişindir, keşke bende hissetsem,

Canım benim randevu 3 nisanda sen benden öncesin, inşallah öğrenirsin cinsiyetini,
mide ekşimesi dışında iyiyim, elma yiyorum o iyi geliyor, kiloda aldım,göbişde çıktı, haberlerini bekliyorum

ay özgeeeeeeeeeeee hemen yaz gelince bakim neyin olceekkkk tosun mu prensesmii???

Ayy hayırlısıyla bir öğreneyim hemen koştura koştura gelcem yazıcam kızlar size. hihoyyyt

Kızlar cogunuz benden once alacaksınız mınıklerınızı kucaklarınıza. Valla ne guzel. Keske daha onceden hamıle kalabılseydım dıyorum. Cok merak edıyorum anne olmak nasıl??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…