-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-biraz karisik ama saniyorum ki gobusunun icindeki mink kusunun sisirdigi bobusunnnnnnn uffffffffffffffffffff ne zor oldu yawwwwwwww kafamçokkarıştı:bbo:denizcimmmmmm
kızlar bizim bu ayda özellikle bebeğin beyin ve vücut gelişimi için balık ceviz ıspanak ve semizotunu çok tüketmemiz lazımmış, omega3 bunlarda varmış, dikkat edin
ayy ben dün ceviz yedim bayağıı bugün wc den çıkamadım bozmuş bnm motorudelikafadulden
ayy ben dün ceviz yedim bayağıı bugün wc den çıkamadım bozmuş bnm motorudelikafadulden
ben balık yıyemedıgım ıcın hergun 6-7 tane cevız yıyorum.keske benım motoru da bozsaakaydirigubbakcemile3
( mozijiku) özgecim sen nasılsın, doktor randevun ne zaman, seninle satımız aynıydı, nasıl gidiyor, göbişin nasıl, benim iştahım çok açıldı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canim sen benim gormedin mi?seybay bendensin sende ohh rahatladım biraz herkeşşş zayıff moralim bozuldu vallahi
Tülay keşke benim motora bozulsa, tersine bu vitamin hapı mahvetti beni, hiç çalışmıyor,
İyim cnm saolasın. Bebişte iyi göbişte iyi kaydirigubbakcemile3 Cumartesi günü randevumuz var bakalım artık söyler cinsiyetini ? senin nasıl gidiyor canım.?
Kızlar az önce çok tuhaf bişi oldu ya. Kelebek kanadı gibi diyosunuz ya. Göbeğin baya altında rahimde öyle birşey hissettim. Ayyy çok garip oldu içim yaaa bebişmiydiki :1shok:
Özgecim neden olmasın belki hissetmeye başlayabilirsin , ay inşallah bebiştir :))
evet olabilirrrrrr...çok heycanlandım
İyim cnm saolasın. Bebişte iyi göbişte iyi kaydirigubbakcemile3 Cumartesi günü randevumuz var bakalım artık söyler cinsiyetini ? senin nasıl gidiyor canım.?
Canım benim randevu 3 nisanda sen benden öncesin, inşallah öğrenirsin cinsiyetini,
mide ekşimesi dışında iyiyim, elma yiyorum o iyi geliyor, kiloda aldım,göbişde çıktı, haberlerini bekliyorum
ay özgeeeeeeeeeeee hemen yaz gelince bakim neyin olceekkkk tosun mu prensesmii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?