2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar burda bebişim 11+3 ken.ve bacak arasındaki çıkıntıya bakın:) doktor erkek demişti.

Eklentiler

• $tara0006.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 20
Meryem'e : Anladım canım ama hıçkırdığında sonuçta tüm vücudu hareket eder ve onu elbette hissedersin ama parmaklarını hissetmek zor olsa gerek diye düşündüm..

Özgecim günaydın... Valla canım yaa benim kız çoook nazlı.. Yandım ben teyzesi:)))

Tunaydin kizlar nasilsiniz.hasta olanlara gecmis olsun,bebeklerinin cinsiyetini ogrenenlerin gozu aydin,bebislerinin ve gobuslerinin fotosunu koyanlarida allah nazardan saklasin ve saglikli sekilde kucaklarina almayi nasip etsin yuce tanrimiz.gecmis cok uzun okuyamadim.:1no2:

galeyana getirdim valla herkesi nifak tohumu saçtımkaydirigubbakcemile3
valla kııs ne soru sormuşun :) gemisini kurtaran kaptan ooh :)
kızlar burda bebişim 11+3 ken.ve bacak arasındaki çıkıntıya bakın:) doktor erkek demişti.
valla göremedim bitanem ya.aa hayrlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebişin.bu arada kartal dimi senin ikamet canım?
bende hamile miyim değil miyim diye ne çok fal bakmıştım günlerce... hey gidi günlerr

ayy dimii.bırak onu benim ilk bir ay haberim bile yoktu yaa.günler geçmiyordu ama topiğimiz sayesinde maşallah ne güzelde anlıyoruz bebişlerimizi.hepimiz aynı anda neredeyse doğum yaparız nasipse inşallah ama çıkmak zor olur .artık tebrikleri yollarız.erken ama hastanelerimizi falan hep haber verelim birbirimizeee.a.s.

ben dusa gırıp gelıım.mumkun olsa sızı oraya da gotrcem.ama yok artık ayıp uleyyndelikafadulden

anammm maşallah kız. Erkeğe bakın erkeğe kaydirigubbakcemile3

Kurban olur ona teyzesi beee Şeniz

kızlar birdaha yükledim. bu sefer işaretledim ama parmaklarla karışmasın:)kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $tara0006.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 19
Bircancım sanırım erkekler hep aynı yenilmeye tahammülleri yok:))) Ben iskambilde pek yenemem de ama tavlada bazen yenerim ve onu deli ederim. Tanıştığımız zamanlar tavla oynamayı biliyor musun demişti birgün bana bende yeni yeni öğreniyordum ve hemen atladım tabii biliyorum diye:))) Oynadık ve beni 6 - 0 yenmişti hepsini mars alarak yani:)))
Ben ne olduğumu şaşırdım sonra öyle hırs yaptım ki rakip tanımamaya başlamıştım yurdumuzda.. Yani üniversiteydim o nedenle yurtta.. Şimdi o nedenle zoruna gidiyor yenilmek:)) Ee iyi gelince falımıza da bakarsınız öyleyse:)) Biz pek anlamayız öyle şeylerden...

Ecemcim maşallah bebişine..

hadı bı gonullu ısımlerımızle cınsıyetlerı yazsın.ogrenenler oldukca guncellerız

canim yaa bence o bebisin eli.kol kemigini takip et bak bi..hayirlisi olsun insallah.bana eliymis gibi geldi.CADIARZUcünkü o kadar büyük olmuyo benimde oglum olcak hayirlisiyla ordan biliyorum azicik yani.

dilek canım senin göbüşüne baktım maşallah hiç yok gibi çok zayıfsın canım ondandır sen en fazla 10 kılo ile tamamlansır 9 ayı ben diyim sana

dilek canım senin göbüşüne baktım maşallah hiç yok gibi çok zayıfsın canım ondandır sen en fazla 10 kılo ile tamamlansır 9 ayı ben diyim sana

Evet canım nerdeyse yok gibi benimki:) Bende zayıflığıma yoruyorum zaten bu durumu. İnşallah dediğin gibi olur 10 kilo ile tamamlarım zaten hedefim 12 kilo idi valla işime gelir...
Sağol canım yorumun için beni mutlu ettin doğrusu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…