galeyana getirdim valla herkesi nifak tohumu saçtımkaydirigubbakcemile3
anaa hakkaten besbelli.masallah senınkı baya baya erkek olucak:roflol:kızlar burda bebişim 11+3 ken.ve bacak arasındaki çıkıntıya bakın:) doktor erkek demişti.
kızlar burda bebişim 11+3 ken.ve bacak arasındaki çıkıntıya bakın:) doktor erkek demişti.
iyi ettın canım.yoksa bu cadılar baska turlu gaza gelmezlerdikaydirigubbakcemile
valla kııs ne soru sormuşun :) gemisini kurtaran kaptan ooh :)galeyana getirdim valla herkesi nifak tohumu saçtımkaydirigubbakcemile3
valla göremedim bitanem ya.aa hayrlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebişin.bu arada kartal dimi senin ikamet canım?kızlar burda bebişim 11+3 ken.ve bacak arasındaki çıkıntıya bakın:) doktor erkek demişti.
bende hamile miyim değil miyim diye ne çok fal bakmıştım günlerce... hey gidi günlerr
ya bı daha baktım da ecem,o parmakları mı pipisi mı
kızlar burda bebişim 11+3 ken.ve bacak arasındaki çıkıntıya bakın:) doktor erkek demişti.
Meryem'e : Anladım canım ama hıçkırdığında sonuçta tüm vücudu hareket eder ve onu elbette hissedersin ama parmaklarını hissetmek zor olsa gerek diye düşündüm..
Özgecim günaydın... Valla canım yaa benim kız çoook nazlı.. Yandım ben teyzesi:)))
ben dusa gırıp gelıım.mumkun olsa sızı oraya da gotrcem.ama yok artık ayıp uleyyndelikafadulden
dilek canım senin göbüşüne baktım maşallah hiç yok gibi çok zayıfsın canım ondandır sen en fazla 10 kılo ile tamamlansır 9 ayı ben diyim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?