canim yaa bence o bebisin eli.kol kemigini takip et bak bi..hayirlisi olsun insallah.bana eliymis gibi geldi.CADIARZUcünkü o kadar büyük olmuyo benimde oglum olcak hayirlisiyla ordan biliyorum azicik yani.
teşekürler kızlar hepiniz sağolun...bunuda başka bir hastanede çekilmiştim.hatta doktor 14 cm 133 gr diyince afallamıştım..çünkü bebek daha 13+3 tü...çok merak ediyorum bu cuma kendi doktorum ne dicekk:)
Kızlar belki görmüşsünüzdür ama yine de paylaşmak istedim.
Sekiz doğuran kadının resimleri ektedir.
Kızlar haftasonu eşimle sohber ediyoruz tabii bebek hakkında. Daha önce bahsetmiştim eşimin kan görünce tansiyon düşmesi problemi var.. İğne bile olamıyor diye.. Neyse doğuma girmek istiyordu zaten. Birde şimdi şey düşünmüş . Diyor ki ben kesin doğuma giricem hem senin yanında olucam hemde hemen bebeği görmem lazım neymiş hemşireler falan karıştırabilirlermiş bebeği:)) Çok güldüm valla. Dedim sen hiç peşinden ayrılma olur mu?? Dışarı falan çıkarırlarsa hemen koş arkalarından dedim:))
canım kolla karışmasın diye işaretleyip ikinci kez gene yolladım altlarda ok
A. adayı..............Cinsiyet.............H.İlk kilo............şimdiki kilosu
Petibor..............Erkek...............................................................
Msms...............Erkek...............................................................
Dilekakal...........Kız..................................................................
Begum84..........Kız........................53.........................55...........
Ecem87...........Erkek...............................................................
Kedinihal.........Erkek................................................................
ya kızlar hftasonu arkadasımlarla falan buluştum neyse ya bana herkes erkek diyo şimdiye kadar bı kışıde kız demedi ya deli olcam kız olursa bu benım değil falan olcam yanı
sizin içinizden geçen bişey varmı benım için tahmınleri alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?