2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi haftalar hanımlar umarım herkesin keyfi yerındedir haftasonu giremedim şimdi geçmişe şöyle bi göz atımda
özge canım ınanmıyorum doktor kız demış sana ınan şok oldum erkek diye tahmın edıyordum bende elacım senındekınde degişilık olmamış prens kesınleşmiş galıba çok sevındım
kardelen senın de gözün aydın tatlım allah hepinize hayırlı evlat nasip etsin
başka ögrenen varmı bılmyorum

Bircan'a : Yaa aslında ben de yazacaktım iskambil , tavla falanda oynarız diye ama sanki tam kumarcı bir eş gibi bir hava yaratılacak diye yazmadım:))) Zaten iki kişiyken oynamayız ancak eve çift olan arkadaşlarımız gelince çok severiz oynamayı:)))

Candy'e : Benimde aynen canım üstler çok rahat idare ediyor da pantalon artık idare etmemeye başladı. Acaba Selway alışveriş merkezinde outlet mağazalar var ya nasıldır acaba fiyatlar ? Aslında var ya ben biryer biliyorum ama tabii bayağı uzak yazın tatile giderken uğramıştık Aydın'ın girişinde outlet mağazalar var ve markalı şeyler gayet uygun fiyatlılar da aslında imkanın olacak gidip bakacaksın... Evet canım dediğin gibi en azından fikrim olur ve orda gezmek eminimki beni çok mutlu edecektir...

Ayfercim maşallah bebişini yaa ne kadar da tatlı eziş büzüş annesinin içinde öyle duruyor
tatlım benim...

kızlar ben kaçar, patron birazdan gelir, işe döneyim :)
size iyi sohbetler, görüşmek üzere tekrar a.s. a.s.
görüşürüz canım tekrar.bekleris.
Maşallah bebişine. Bu kontrole gittiğimizde doktorumuza desekde daha fazla çekse bebişi. Seyretmeye doyamıyoruz.
doğru söylüyorsun ama günbegün büyüyorlar onun heyecanıda ayrı yaf.
Ayfer masallah canım
yaa bızım nıye renklı cekmıyorlar. Hep sıyah beyaz. Tamam kuzum bjk lı olacak ama ben onu renklıde gormek ıstıyorum:) bıraz buyusun 4 boyutlu gıdıcem cok merak edıyorum onuu
canım çok sağolasın.dediğin gibi renkli olsa daha değişik oluyor.ben kocamdan 2 ay ayrı kalıcamya artık söyleye söyleye bi oldum :) oyüzden dedik cinsiyeti öğrenebileceğimiz bir doktora gidelim beraberken öğrenelim.hatta kadın doktor dediki eşiniz biraz şişman göremeyebiliriz şu anda bebek küçük dedi.ingilizce söyledi kadın kayınvalidem anlamadı iyiki karizma yerlerdeydi yoksa:)kocamda tombik nasıl olsa naapak yanii :)ama erkek olduğunu gördü şükür.
Ah canım benim alemsin , sanada bebişlerine Allah uzun ömürler versin güldürdün beni :))

Maşallah canım ne değişik birşey bu bööle :))
ya renkli diye değüşuk duriye tamam mı ! benim cucuguma laf yok deermişim :) şaka canımda çok teşekkür ederim maşallah herbirimizin bebişlerine ve bizlere.renkliolunca her ayrıntısı görünüyor ondan değişik gelmişti banada.

ayfersmu , gerçekten çok güsselll küçük mucize , renkli daha bi içerdeymiş havası verio insana

dileciğim cnm benim olur mu hiç öle şey cnm :1hug: çok kalabalığız gerçektende
:CüvCüv: maşşallah

ayfer zayıf olmak galıba annenın hıssetmesını değiştiriyormus. ebru sallı bır programda karnımdayken el ayak parmaklarını falan elımle hıssederdım demiş. şaşırdım valla

ayy ablamda diyor erkek daha bağlı anneye diye.ya kayınvalideler haklı galiba dimi bazen:)

ayy canım çok sağolasın cidden eziş büzüş olmuş yavrum yaa :)

ayyy kıyamam bensana olsun ne yapcen sağlıklı olsunda göstermesin velet...maaşallah

maaşallah bebişine

bu arada benim renkli ultrason görüntüsünü ekliyim ya ne salağım ekleyemedimdi şimdiye.

maaşallah cnm Allah nazardan saklasın bebişlerimizi

bana müsaade. yemek yapacağım. akabinde de 3 kişinin karnını doyuracağım :)

muhabbetiniz bol olsun.

yaa cok heyecanlandım.:sm_cool:yerım ben onun dudaklarını.kuzucum benım.bı arkadasım da oyle dıo annesıne duskun oluo erkekler dıe.ne gusel yaa.:teytey:

ayfer zayıf olmak galıba annenın hıssetmesını değiştiriyormus. ebru sallı bır programda karnımdayken el ayak parmaklarını falan elımle hıssederdım demiş. şaşırdım valla
e yuh diyom başka bişi demiyom ya .bence o 8 aylıktan falan bahsediyor canım yaa.
ayy dimi resmen insan orayı görmüş gibi oluyor.siyah beyazdan daha canlı bişi.
ayyy kıyamam bensana olsun ne yapcen sağlıklı olsunda göstermesin velet...maaşallah

maaşallah bebişine

maaşallah cnm Allah nazardan saklasın bebişlerimizi

amin canımm herbirimizin bebişini Allah nazardan kötü şeylerden korusun.

Bence abartmış, hamileliğin hangi evresinde olursa olsun ve ne kadar zayıf olursa olsun ben onların hissedilebileceğine hiç olasılık vermiyorum

Ela daha göbeğini koymayanlar var mı (ben kara listeden çıktım ya millete takılayım)

bebişlere ve göbüşlere maşallah valla hepsi kendini göstermeye başlamış bile ne güzel...
evet canım erkek çocuk ok bağlı oluyo anneye kızlar resmen babacı oluyolar hatta sen ikinci planda oluyosu çevremde hep böyle..benimde eğer doğru çıkar ve kızım olursa pabuç dama atılacak.kaydirigubbakcemile3 olsun sağlıcakla gelsinde bebişim...

bilmiyorum dilek. hani hıçkırıklarını falan duyuyormussun yaa bende acaba dedım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…