2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

seher ve ayfer masallah bebeklerınıze.allah nazardan saklasın cok guseller
canımm çok sağol hepimizin bebişine maşallah,annelerine babalarına ailelerinede maşallaaahh:)
Ela daha göbeğini koymayanlar var mı (ben kara listeden çıktım ya millete takılayım)

var ulen nooolaacaaakk ! süprizzzzz napalım yani bizim laptop burada değil bu da masaüstü pc ve kamerasının nasıl foto çektiğini bilmeyom.cepten çeksem aktaramıyom yoksa goca göbeemi goycem burlaraaa heraldee :çok üzgünüm:

gammacım göbeğini koymayan çok valla toplasan 10 kişi etmez hadi kızlar ela ile ikimiz koymayanları kara listeye alıyoruz ona göre...nirdeee göbüşler bakemdelikafadulden

valla ben korkumdan dun esime diyorum cabuk unutmadan cek su resmı koymam lazım sıteye:)

Çileğim ve benden hepinize günaydınlar teyzeleri. Umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir.

Kaleydeskop : Aramıza hoşgeldin cnm. Sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim.

Burkocum; Özlemiştik seni. Çok sevindim bir prenses daha geliyormuş. Hayırlı ve sağlıklı bir bebiş olur umarım prensesin.
Edacım ; Tşk ederim cnm. Evet bir kızım olacakmış nasipse. Ayrıntılı ultrasona henüz girmedik.
Gammacım ; Çok şirinmiş bebişinin giysileri. Allah sağlıkla giydirmek nasip etsin. Ayrıca kistinin yokolmasınada çok sevindim cnm.

Bircancım ; Geçmiş olsun bebişim. Lütfen şu maaş konusundada üzme kendini. Herşey halledilir.

Dilekcim ; Sanada geçmiş olsun tatlım. Senin kızda ne nazlı anacım kaydirigubbakcemile3. Hala miden berbat.

Sakuracım ; Çok sevindim bebişinin sağlıklı olduğuna. Ayrıca bir prenses daha ekleniyor sanırım topiğe. Sağlıkla gelsin inş.

Filizcim ; Geçmiş olsun. Dikkat et tatlım. Artık bence izin iste otobüste giderken. Anlayışlı biri çıkar sanırım sana yer verir.

Yumecim ; Seninde bebişin iyimiş maşallah. Erkekmi olcak ne bu kadar hareketli kaydirigubbakcemile3

Ayfercim ; çok şeker ya maşallah bebişine

Gülcancım ; Valla sorma erkek erkek dedik çocuğuma kız çıktı. Zaten bacaklarınıda kapatmış kızdı bana heralde zar zor açtı da azıcık gördü doktor kaydirigubbakcemile3

eveeeet
ayfer,candy5,cıngene,filiz,kardelen79,sad,pushıng,..
yanlıs yazmadıysam bu cadılar henuz koymadı.sebebı bızı ılgılendırmez napın ne edın koyun bebeklerımız arkadaslarının yuvalarını,annelr de arkadaslarının gobişlerı merak edıo.karsıdan oyle bakmakla olmas.cok ayıp:mymeka:

Son düzenleme:
kızlar nasıl gelir cumartesi
09:45 dr gidiyoruz inşallah bebeğim saklamaz kendini :ecrin_bebek:

ayfer zayıf olmak galıba annenın hıssetmesını değiştiriyormus. ebru sallı bır programda karnımdayken el ayak parmaklarını falan elımle hıssederdım demiş. şaşırdım valla

Uyyyy ama ben zayıf bir anne adayı değilim ki , hissedemeyecek miyim bebişimin parmaklarını

cnm bizde yasak ama başka pc'den en yakın zamanda koyucam benim karnımda top var sanki

yaa koskocaa gobek koydum hem buraya hem gobek sayfasına nıye koymadı dıyon oglumla bana ıftıra atıyon:)

Eyvah! Deşifre olduk.:) Ben de koyacağım canım ama ne zaman? . Herzaman nete giremiyorum birde bizim pc antika biraz. Babamız gelsin de bir çaresine bakalım artık.

vay anam vaaaay demek kara liste haa! bugünde bi şekilde koymazsam neyim ulennn!! gaza getirdiniz beni hoşşiklerrr! kötükedihüso

evimi yeni taşıdım fotoğraf makinamı bir bulayım hemen göbüşümü ekleyecemm:tomato:

ya ne güsel evet kızlar baya erkekler anneye düşkün oluyorlar kızlar

evet tatlım var.haklısın merak etme onların hepsını karalısteye aldım zaten.klava:

gammacım göbeğini koymayan çok valla toplasan 10 kişi etmez hadi kızlar ela ile ikimiz koymayanları kara listeye alıyoruz ona göre...nirdeee göbüşler bakemdelikafadulden

valla ben korkumdan dun esime diyorum cabuk unutmadan cek su resmı koymam lazım sıteye:)

galeyana getirdim valla herkesi nifak tohumu saçtımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…