canımm çok sağol hepimizin bebişine maşallah,annelerine babalarına ailelerinede maşallaaahh:)seher ve ayfer masallah bebeklerınıze.allah nazardan saklasın cok guseller
Ela daha göbeğini koymayanlar var mı (ben kara listeden çıktım ya millete takılayım)
Ela daha göbeğini koymayanlar var mı (ben kara listeden çıktım ya millete takılayım)
ayfer zayıf olmak galıba annenın hıssetmesını değiştiriyormus. ebru sallı bır programda karnımdayken el ayak parmaklarını falan elımle hıssederdım demiş. şaşırdım valla
eveeeet
ayfer,candy5,cıngene,filiz,kardelen79,sad,pushıng,msms..
yanlıs yazmadıysam bu cadılar henuz koymadı.sebebı bızı ılgılendırmez napın ne edın koyun bebeklerımız arkadaslarının yuvalarını,annelr de arkadaslarının gobişlerı merak edıo.karsıdan oyle bakmakla olmas.cok ayıp:mymeka:
eveeeet
yanlıs yazmadıysam bu cadılar henuz koymadı.sebebı bızı ılgılendırmez napın ne edın koyun bebeklerımız arkadaslarının yuvalarını,annelr de arkadaslarının gobişlerı merak edıo.karsıdan oyle bakmakla olmas.cok ayıp:mymeka:
eveeeet
eveeeet
Bircan'a : Yaa aslında ben de yazacaktım iskambil , tavla falanda oynarız diye ama sanki tam kumarcı bir eş gibi bir hava yaratılacak diye yazmadım:))) Zaten iki kişiyken oynamayız ancak eve çift olan arkadaşlarımız gelince çok severiz oynamayı:)))
biz iki kişi iskambil oynuyoruz ama nedense o ben yenince o hep ben yeneyim diye bekliyormuş ondna ben yeniyormuşum yenilmeye hiç tamülü yok..
bide fal bakarız beraber sonra snein yüzündne çıkmadı ben ona snein yüzünden çıkmadı sonra bir daha bakarız değişik falalr biliyoruz iyi oluyo.. çıkıncada hep onun yüzündne çıkayınca benim yüzümden oluyo hihoyyyt
tebrikler canım sende erkek annesi oluyosun çok güzel bi duygu inan erkek evlat anneye okadar bağlı oluyoki..benim oğlum bi kaç gündür dudağıma öpücük konduruyor babasıda kıskanıyo tabikaydirigubbakcemile3 kızımda bana böyle yapacak diyo çok komik..:roflol:
pardon canım.bu hamılenın kör gozlerıne ver:)
canımm çok sağol hepimizin bebişine maşallah,annelerine babalarına ailelerinede maşallaaahh:)
var ulen nooolaacaaakk ! süprizzzzz napalım yani bizim laptop burada değil bu da masaüstü pc ve kamerasının nasıl foto çektiğini bilmeyom.cepten çeksem aktaramıyom yoksa goca göbeemi goycem burlaraaa heraldee :çok üzgünüm:
evet tatlım var.haklısın merak etme onların hepsını karalısteye aldım zaten.klava:
gammacım göbeğini koymayan çok valla toplasan 10 kişi etmez hadi kızlar ela ile ikimiz koymayanları kara listeye alıyoruz ona göre...nirdeee göbüşler bakemdelikafadulden
valla ben korkumdan dun esime diyorum cabuk unutmadan cek su resmı koymam lazım sıteye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?