merhaba arkadaşlarrr....
ben cuma günü meleğimi gördğüm ve bir erkek evladım daha olcakmışşşş öle dedi dr. büyük ihtimalle.........
ikili testimi yaptırdım bıraktım dr. a akşama arar sonuç için ama oldukça iyi sonuçlar 1 ay sonra 4 lü test için gideceğim.... o zaman kesinleşirrr erkek olduğu herhalde:)
selam kızlaaarrr:CüvCüv:bende artık 15+2 oldum çok mutluyum.haftaya 3 lü test yaptırmaya gidicem ve umarım cinsiyeti de öğrenirim16.hafta belli olur heralde artık...benim içime hep erkek olcakmış gibi doğuyo ama eşim kız istiyoinşallah sağlıklı hayırlı bir bebek olur gerisi boş ama insan merak ediyo işte
bu arada benim gibi 15.haftayı süren arkadaşlar ne gibi değişiklikler var sizlerde neler yaşıyosunuz???
selam cici annişler
desirecim hoşgeldin canım, yoksun kaç zamandır
bende 15,haftama girdim. bişeyler hisseder gibiyim ama ne olduğunu anlamıyorum
bu arada çok çabuk üşütüyorum, üşütüncede midem bulanıyor
karnım çok çabuk acıkıyor, doymuyorum nedense
sonra karnım hep şiş, bana göre kocaman bi karnım var
cinsiyeti öğrenemedik henüz, kısmetse nisan ayında öğrencez
merhaba arkadaşlarrr....
ben cuma günü meleğimi gördğüm ve bir erkek evladım daha olcakmışşşş öle dedi dr. büyük ihtimalle.........
ikili testimi yaptırdım bıraktım dr. a akşama arar sonuç için ama oldukça iyi sonuçlar 1 ay sonra 4 lü test için gideceğim.... o zaman kesinleşirrr erkek olduğu herhalde:)
benımde akşamları karnım çok şişiyor gaz ama bılıyorum nıye hamılelıkte bu kadar gaz oluyo kızlar bagrsaklarım düğümlencek gibi oluyor bazen cok süt içiyorum ondanmı acep
merhaba arkadaşlarrr....
Ben cuma günü meleğimi gördğüm ve bir erkek evladım daha olcakmışşşş öle dedi dr. Büyük ihtimalle.........
Ikili testimi yaptırdım bıraktım dr. A akşama arar sonuç için ama oldukça iyi sonuçlar 1 ay sonra 4 lü test için gideceğim.... O zaman kesinleşirrr erkek olduğu herhalde:)
selam kızlaaarrr:cüvcüv:bende artık 15+2 oldum çok mutluyum.haftaya 3 lü test yaptırmaya gidicem ve umarım cinsiyeti de öğrenirim16.hafta belli olur heralde artık...benim içime hep erkek olcakmış gibi doğuyo ama eşim kız istiyoinşallah sağlıklı hayırlı bir bebek olur gerisi boş ama insan merak ediyo işte
evet aynen çatlıcam artık meraktan
bu arada benim gibi 15.haftayı süren arkadaşlar ne gibi değişiklikler var sizlerde neler yaşıyosunuz???
kızlar ben kaçıyorum , kendinize iyi bakın :))
Bengiciğim, Kardelenciğim, Dİlekciğim çok teşekkür ederim. Böyle bir topiğin olması benim için gerçekten sevindirici oldu, paylaştıkça daha rahatlıyor insan Şeniz İnşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğimizi kucağımıza alabiliriz...
Beni de listeye ekleyebilir misiniz kızlar? Benim de SAT ım 25 Aralık, tahmini doğum tarihi 1 Ekim.
Benimki de sanırım erkek bebek. Tüm belirtiler 1. ile aynı. Hatta karnımın aynı yerinde duruyorlar. Ama daha öğrenmeme 25 gün kadar var. Doktor nisanın 20sinde bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?