2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm handefeyerimsenibenkaç haftalıkken öğrendin bebeğinin cinsiyetini acaba?
bu arada ben 15+2 yim ve erkek hissediyom bakalım n olcak:)
sen erkek olacağını anlamışmıydın bu arada???

selam kızlaaarrr:CüvCüv:bende artık 15+2 oldum çok mutluyum.haftaya 3 lü test yaptırmaya gidicem ve umarım cinsiyeti de öğrenirim16.hafta belli olur heralde artık...benim içime hep erkek olcakmış gibi doğuyo ama eşim kız istiyoinşallah sağlıklı hayırlı bir bebek olur gerisi boş ama insan merak ediyo işte

bu arada benim gibi 15.haftayı süren arkadaşlar ne gibi değişiklikler var sizlerde neler yaşıyosunuz???

selam cici annişler
desirecim hoşgeldin canım, yoksun kaç zamandır
bende 15,haftama girdim. bişeyler hisseder gibiyim ama ne olduğunu anlamıyorum
bu arada çok çabuk üşütüyorum, üşütüncede midem bulanıyor
karnım çok çabuk acıkıyor, doymuyorum nedense
sonra karnım hep şiş, bana göre kocaman bi karnım var
cinsiyeti öğrenemedik henüz, kısmetse nisan ayında öğrencez

Selam cnm. Hadi az kalmış. Büyük ihtimalle sende öğrenirsin cinsiyeti. Cnm ben geçen hafta 15+3 iken ilk defa bebeğimi hissetmiştim. Kelebek kanat çırpar gibiydi aynı.

benımde akşamları karnım çok şişiyor gaz ama bılıyorum nıye hamılelıkte bu kadar gaz oluyo kızlar bagrsaklarım düğümlencek gibi oluyor bazen cok süt içiyorum ondanmı acep

ÇOK SEVİNDİN CNM.paşan hayırlı olsun darısı başımıza bizde bi öğrensek hayırlısıyla

ANNE ADAYI.........................SAT.......................... TAHMıNı DOĞUM TARıHı

1. ırem34............................................ .............................26 ağustos
2. Sad……………………….20 Kasım……………….28 Ağustos
3. Lakthesis…………………22 Kasım………………29 agustos
4. dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
5. burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
6. ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
7. shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
8. Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
9. Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
10. efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
11. petibor.................................26 Kasım.............................2 Eylül
12. delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
13. pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
14. telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
15. aslıcım..............................27 Kasım...............................3 Eylül
16. flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül
17. farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
18. Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
19. aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
20. açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
21. Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
22. Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
23. cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
24. kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
25. MELıKE.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
26. BEGUM84..........................2 ARALIK.............................8 EYLÜL
27. Hzenbil……………………2Aralık……………………..8 Eylül
28. bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
29. zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
30. deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
31. serdi...................................4 Aralık................................9 Eylül
32. cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
33. karanfil28…………………5 aralık……………………..11 eylül
34. Kimeneki…………………6 Aralık…………………….14 Eylül
35. ((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
36. fussilet................................7 Aralık.................................13 Eylül
37. m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
38. Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
39. sevil78................................8 Aralık................................14 Eylül
40. MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
41. eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
42. mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
43. Cangema…………………9 aralık………………………15 eylül
44. ADA_32............................11 Aralık................................16 Eylül
45. atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
46. hakca............................................. ................................18 Eylül
47. asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
48. Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
49. kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
50. fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
51. guluncani...........................17 Aralık...............................23 Eylül
52. kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
53. ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
54. icedream...........................15 Aralık................................20 Eylül
55. süm-er................................................ ...........................23 Eylül
56. Pembemavi……………….31 aralık………………….23 Eylül
57. fbozkurt.............................18 Aralık...............................24 Eylül
58. salihas..............................18 Aralık...............................24 Eylül
59. sido..................................19 Aralık................................25 Eylül
60. ecem................................19 Aralık................................25 Eylül
61. zeytingözlü……………..19 Aralık……………………25 Eylül
62. ESERizmir.........................2 Aralık.................................25 Eylül
63. sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
64. cunos……………………..21 Aralık………………….29 Eylül
65. _SakURa_.........................22 Aralık................................28 Eylül
66. Msms…………………….22 Aralık……………………28 Eylül
67. Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül
68. sidelya81...........................23 Aralık................................29 Eylül
69. gamma..............................24 Aralık.................................30 Eylül
70. Ecrin_Ceylin……………..24 aralık………………………30 eylül
71. Kamille.............................25 Aralık...................................1 Ekim

bacım varsın listede niye beni üzüyon bakemsenağlama

Bengiciğim, Kardelenciğim, Dİlekciğim çok teşekkür ederim. Böyle bir topiğin olması benim için gerçekten sevindirici oldu, paylaştıkça daha rahatlıyor insan Şeniz İnşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğimizi kucağımıza alabiliriz...
Beni de listeye ekleyebilir misiniz kızlar? Benim de SAT ım 25 Aralık, tahmini doğum tarihi 1 Ekim.
Benimki de sanırım erkek bebek. Tüm belirtiler 1. ile aynı. Hatta karnımın aynı yerinde duruyorlar. Ama daha öğrenmeme 25 gün kadar var. Doktor nisanın 20sinde bekliyor.

ay kocişin karnını doyurmaya gttım pek sessız kalmısınız canlarıım.
yaratıcı hatunlar yenı bı konu acın konusalım.:)

canım ya tosun geliyo demek çok sevindimmm sonuçlarda iyi çıkar inşallah

benim midem hala kötü kramplar çoğaldı

kızlar ben kaçıyorum , kendinize iyi bakın :))

iyi bak kendine canım

hosgeldın canım.sanırım ılk bebegın de erkektı.nerde duruodu.benım bebegımde erkek solda duruo.hatta agrırsa da hep sol kasıgım agrır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…