2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay sorma elacım kımsenın çıtı çıkmıyo bugun sana özelden bi msj atmıştım çok oldu ama okudun mu

hosgeldın canım.sanırım ılk bebegın de erkektı.nerde duruodu.benım bebegımde erkek solda duruo.hatta agrırsa da hep sol kasıgım agrır.

ya erkek sagda kız solda derledi bu tez de çürüdü.ayy benımkı sagda ne acaba

kıyamam ben sana bircan cım yaa geçen hafta ben öyleydim.bişi gazmı yaptı sanada acaba

hosgeldın canım.sanırım ılk bebegın de erkektı.nerde duruodu.benım bebegımde erkek solda duruo.hatta agrırsa da hep sol kasıgım agrır.

Evet canım ilki erkekti ve solda duruyordu devamlı. Şimdi de solda duruyor :ecrin_bebek: Hatta çok hareketli olduğu zamanda, devamlı hareket ettiği zamanlarda bile sol taraflardaydı.

al sana yeni konu işyerindeki geri zekalı insanlardan nasıl korunur klava:bugün deli ettiler beni detaya girmek istemiyorum daha da sinirlenicem bebeğime yazık

al sana yeni konu işyerindeki geri zekalı insanlardan nasıl korunur klava:bugün deli ettiler beni detaya girmek istemiyorum daha da sinirlenicem bebeğime yazık

noldu canım ya.her kım sınır ettıyse bosver takmamaya calıs bebegını dusun.

benım bulantılarım gecmıstı dun gece yıne pörtledı.hele bızım lojmanda ne pısırdıklerını cok merak edıorum leş mı psırıolar acaba hergun.anca bu kadar kotu kokar.kapıda sızıo ınanın.

tuna yı bende seviyorum ama benim koçiş tuna kiremitçi den dolayı sevdiğimi düşündüğü içni nefret ediyor halbuki alakası yok aynı şeyi nasuh için de yaptı oda nasuh mahruki den aşık falan sanıyor heralde

sakin ol şekerim senin tüm stresin bebeğine geçiyor... boşver gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…