2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya benimde bulantıdan çok öğürmem var çok kötü bişey çıkmadan öğürmek...:1no2:

Bircancım , bu erkekler alem valla...:))) Tabii biz hissedicez ilk biz görücez, bunca zamandır neler çekiyoruz onlar için. Hiç onları kıskanmıyor ama di mi:))) Niye senin miden bulanıyor ya da ekşiyor benimki bulanmıyor demiyor di mi:)) Ohh iyimiş valla cefasını biz çekelim sefasını onlar sürsün...

Kızlar benim bebişimin cinsiyetini yazmışsınız zaten kiloyu da söyleyeyim.
Hamile kaldığımda 54 idim şimdi hala 54'üm..Eklerseniz sevinirim...

Handefe , gözünaydın... Allah ikinci oğlunu da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Efilcim hoşgeldin.. İyiyiz sağol sen nasılsın? Gördün mü ben resim ekledim göbeğimin resmini seninki ile karşılaştırabilirsin...

[
Kocan çok komik bişeye takmış kaydirigubbakcemile3 Seni baya bi kıskanıyor olmalı :)

Al benden de o kadar tüm kapılar pencereler kapalı bişey kızartmışlar tüm koku içerde sanki elimde limon kabuğuyla doşmaktan bir hal oldum. Bi de günün bazı saatleri burada bir okulda bazı derslere giriyorum. Çocuklar merak ediyolar elimde devamlı bişey kokluyorum ya ne olduğunu anlamaya çalışıyolar hocamız enfiye mi çekiyor devamlı diye ben de inadına söylemiyorum :roflol:

kızlar birdaha yükledim. bu sefer işaretledim ama parmaklarla karışmasın:)kaydirigubbakcemile3
ay maşallah yavyuyaaa.canım beniim.

Kızlar belki görmüşsünüzdür ama yine de paylaşmak istedim.
Sekiz doğuran kadının resimleri ektedir.
Ay Allah'ım çok acayip yaa.fena yanii.

A. adayı..............Cinsiyet.............H.ılk kilo............şimdiki kilosu

Petibor..............Erkek.....................63........................60…...
Msms...............Erkek.....................52........................53.......
Dilekakal...........Kız........................54...................... 54.........
Begum84..........Kız........................53.........................55.........
Ecem87...........Erkek..............................................................
Kedinihal.........Erkek...............................................................
Karanfil28……Erkek…………….....52…………………54……......
Mozijiku……..Kız………………......67.5……………….66…….....
Ayfersmu.........Erkek..................79............ ...........85..................

ırem34............................................ .............................26 ağustos
2. Sad……………………….20 Kasım……………….28 Ağustos
3. Lakthesis…………………22 Kasım………………29 agustos
4. dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
5. burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
6. ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
7. shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
8. Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
9. Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
10. efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
11. petibor.................................26 Kasım.............................2 Eylül
12. delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
13. pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
14. telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
15. aslıcım..............................27 Kasım...............................3 Eylül
16. flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül
17. farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
18. Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
19. aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
20. açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
21. Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
22. Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
23. cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
24. kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
25. MELıKE.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
26. BEGUM84..........................2 ARALIK.............................8 EYLÜL
27. Hzenbil……………………2Aralık……………………..8 Eylül
28. bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
29. zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
30. deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
31. serdi...................................4 Aralık................................9 Eylül
32. cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
33. karanfil28…………………5 aralık……………………..11 eylül
34. Kimeneki…………………6 Aralık…………………….14 Eylül
35. ((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
36. fussilet................................7 Aralık.................................13 Eylül
37. m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
38. Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
39. sevil78................................8 Aralık................................14 Eylül
40. MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
41. eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
42. mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
43. Cangema…………………9 aralık………………………15 eylül
44. ADA_32............................11 Aralık................................16 Eylül
45. atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
46. hakca............................................. ................................18 Eylül
47. asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
48. Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
49. kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
50. fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
51. guluncani...........................17 Aralık...............................23 Eylül
52. kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
53. ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
54. icedream...........................15 Aralık................................20 Eylül
55. süm-er................................................ ...........................23 Eylül
56. Pembemavi……………….31 aralık………………….23 Eylül
57. fbozkurt.............................18 Aralık...............................24 Eylül
58. salihas..............................18 Aralık...............................24 Eylül
59. sido..................................19 Aralık................................25 Eylül
60. ecem................................19 Aralık................................25 Eylül
61. zeytingözlü……………..19 Aralık……………………25 Eylül
62. ESERizmir.........................2 Aralık.................................25 Eylül
63. sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
64. cunos……………………..21 Aralık………………….29 Eylül
65. _SakURa_.........................22 Aralık................................28 Eylül
66. Msms…………………….22 Aralık……………………28 Eylül
67. Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül
68. sidelya81...........................23 Aralık................................29 Eylül
69. gamma..............................24 Aralık.................................30 Eylül
70. Ecrin_Ceylin……………..24 aralık………………………30 eylül
71. Kamille.............................25 Aralık...................................1 Ekim
72. Ayfersmu..........................28 kasım...........................3ekim

sat.....25agustos-13eylul arasi kizlar simdi bune bicim olay demeyin bebekler 40 hafdalik ama 43 hafdaya kadar uzuyorlarlya o sureymis ama ben 9.9.2009 isdiommmm:)))))))))))))):1no2:

dun geceden berı ıcın ıcın sol kasıgım agrıo yaaaa
canııım şunu yap bunu yapta diyemiyom ki yaa dinlen yatarak derim nacizane.bebişler büyüyor sanırım.
ya bu arada enfiye neydi kızlar dün okuduğum kitaptada vardı ?

sağol canım eklemişin teşekkürler.

Teşekkürler Begümcüm..

Sat kaç canım... ?

senin durumda değişik canım ya.onu ben bilmiyordum.bende 9/9/2009 istiyordum aslında sezeryan seçebilriz ama fazla durmuş olur benimki günaah yasııkk :)

saol ayfercım suan da uzanıorum zaten.ılık dus aldım ıyı gelır dıe.bı de mınoset yuttum.gecer ınsallah.rabbım sıfa versın

isim koymak çok zor. biz sanırım koymıycaz:)

ay komiksin kıs yaaa :) şşt bebek bebek mi diicenis:)
ben rahmetli kayınpederin ismi ile ön isim Efe koyces kısmetse inşallah. Efe Erdal yani.

bu arada begüm 84 cüm sen halledersin ancak bacım beni doğru eklen yaa
72. Ayfersmu..........................28 kasım...........................3 Eylül

bende iyim kızlaar çok saolun bugün şiş karnım biraz rahatsız ediyo okadar ya dilek baktım ama bulamadım kaçıncı sayfada merak ettim.

kızlar bu hava ısınmayacak heralde bahar gelse ya kalın kalın giyinmekten bıktım

olabılır yavru diye severız:) hep bebek kalmıycak cunku:) genel düşünmek lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…