2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende iyim kızlaar çok saolun bugün şiş karnım biraz rahatsız ediyo okadar ya dilek baktım ama bulamadım kaçıncı sayfada merak ettim.

Canım / Gebelik / Bebeğim büyüyor / 2009 Eylül anneleri göbekleri tokuştursun gibi birşeydi topiğin adı.. oraya gir zaten sadece 4 sayfa var ordan bak...

Canım / Gebelik / Bebeğim büyüyor / 2009 Eylül anneleri göbekleri tokuştursun gibi birşeydi topiğin adı.. oraya gir zaten sadece 4 sayfa var ordan bak...

evvvet dilekcim canım ya maşallah valla beninkinin tıpkısının aynısı içim rahatladı sen 54 kiloymuşsun boyun uzun heralde allah hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin canım

kızlar ben 62,5 hamile kaldım şimdi 67 kiloyum şimdi tartıldım şirkette çok kilo mu aldım acaba moralim bozuldu ama benim bir tek göbüşim var

hanımlar yemek koydum ocağa, pek yazamadım
ayy felaket acıktım, ellerim titriyor açlıktan
meyva atıştırdım ama banamısın dmeiyor
yahu kurtmu var ne var içimde

evvvet dilekcim canım ya maşallah valla beninkinin tıpkısının aynısı içim rahatladı sen 54 kiloymuşsun boyun uzun heralde allah hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin canım

İyi o zaman bak yalnız değilmişiz canım. Sende eklemiştin di mi yanlış hatırlamıyorsam resmini .. kaçıncı sayfadaydı? Evet 54 kiloyum aslında kilom az değil ama uzun boylu olduğum için ince duruyorum boyum 1,73 canım. Sen kaç kilosun boyun kaç?

bizim evlilik tarihimiz 09.09.2006 kızlar o güne kadar beklemez ama çok fazla olabilir gerçi erkek olursa geç olur benim doğum günümde 18.08 belki ona denk gelir

evet yalnız olmadığıma çok sevindim ben resmimi sildim çok büyük olmuştu ya.maşllh senin boyun varmış baya.ben çok zayıfım kilo 45 boy 1.65 ama 46 oldum :dance:kilo almayı çok istiyorum

evet yalnız olmadığıma çok sevindim ben resmimi sildim çok büyük olmuştu ya.maşllh senin boyun varmış baya.ben çok zayıfım kilo 45 boy 1.65 ama 46 oldum :dance:kilo almayı çok istiyorum

Bende hiç kilo almak istemiyorum yaaa. Hatta hamileliğimde 10-12 kilo falan alırsam.
Hamilelik sonrası 52-53 kiloya kadar tekrar geri düşmek istiyorum... Çünkü benim üst kısmım ince ama basenlerim falan var ve beni deli ediyorlar... klava:

Kızlar yaaa 4. ayım bitti ama benim çıkarmalar yine başladı.. Benimle aynı durumda olan biri var mı?
Canım sıkılıyor çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum ama böyle daha da kötü oluyorum.. Ne yapayım sizce yaaa?

tatlım biliyosun benim midede kötü ama çıkartmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…