2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar gunde kaç saat uyuyorsunuz? benım uykum yetmıyor. rezalet bir halde geziyorum. çok uykum var. bir yer bulsam uyuycam

kızlar face booktaki nasıl bir çocuğunuz olucak testini çözdüm mavi gözlü sarışın kız çıktı hihi

maşallah ela:) bende haftasonları hemen hemen okadar uyuyorum. p.tesi salı biraz düzgün gecişyor. çarsamba ıpler kopmaya baslıyor. sonrası zaten basagrılarıyla uykusuzlukla gecıyo

kızlar face booktaki nasıl bir çocuğunuz olucak testini çözdüm mavi gözlü sarışın kız çıktı hihi

bırcancım testı buraya da yapıstr bakalım cınsıyetını ogrenenler olarak yapalım bakalım dogru mu cıkıo.sacını gozunu bılemeyız tabı dekaydirigubbakcemile3

bu arada yenı yaptrdıgım kan testıme baktım kan ılacı ıcmeye baslamadan once kanım 14 tü sımdı 12.8 olmus.nıe kı.ılac ıcıos artması gerekmıo mu.yoksa kanım artıo ama aynı zamanda bebeğin ıhtıyacı arttıgından mı

bırcancım testı buraya da yapıstr bakalım cınsıyetını ogrenenler olarak yapalım bakalım dogru mu cıkıo.sacını gozunu bılemeyız tabı dekaydirigubbakcemile3

öyle yapıştırılcak bişiy değil canım soruları cevaplıyorsun sonucu otomatik veriyo

canım benim kan degerlerım normal. hersey ıyı ama dr um kullanmaya basla dedı. çünkü ileride daha fazla kana ıhtıyac duyacaksın dedı. heralde bır kısmı bebek için gidiyor. sen benden ılerde olduguna gore muhtemelen oyledır

ben de dün nasıl oldu bilmiyorum, gebeliğin tespiti için yapılan testler var ya o testlerimi, ilk iki ayın ultrason resimlerini ve ikili test sonucunun kağıdını kaybettim
hastanede kan vermek için beklerken çantamı arkadaşıma vermiştim fermuarı açıktı, sanırım ordan düştü
Allah'tan doktora göstermişim sonucu, yoksa bi daha kan verecektim -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…