iyi etmişsin cnmmm
ben o testi yaptım ela gözlu kumral bi oğlum olacakmışşşşdelikafadulden
oooo yakışıklı desene sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
inş cnm herkese Rabbim sağlıklı sıhhatli, eli ayağı düzgün, hayırlı evlat versin inş.ben hafif kızdan yana gönlüm tersi olur genelde oğlum olcek gibi geliyo bana zaten..bakalım
dediğin gibi sağlıklı, sıhhatli, eli yüzü düzgün ve hayırlı evlat olsunlar da hepsi evlat sonuçta kaydirigubbakcemile3
benim de aklımda hep kız vardı, hani çocukluktan kalma bi istek kaydirigubbakcemile3
hamile kaldım herkes oğlun olacak dedi ben de oğlana alıştım :) kıfayetleri falan hep öyle bakıyorum...
sadece eşim kız olacak bu dedi, ki nişanlıyken hep ilki oğlan olsun diyordu bebeği öğrendikten sonra kız kız kız istiyorum demeye başladı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
c.tesi doktordaydık ve doktor amcamız kesin emin değilim ama sen kız olarak düşün dedi, o cinsiyetinin çıkıntısı kız gibi duruyormuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bakalım artık :1hug:
ya banada en son gittiğimde erkek gibi dedi bende kız diye düşünmek istemedim nasip hayırlısı bakalım...Allah bilir...sağlıcakla gelsinlerde hepsi evlat
amin tatlım inşallah sağlıkla gelsinler :)
ben çıkıyorum kızlar iş yapayım biraz kaydirigubbakcemile3
görüşmek üzere kendinize ve bebişlere iyi bakın yerimseniben
gutten morgen kızlar, ben de ikli test yapıyormuşum. her halükarda bakacakmış kana da. kanımı verdim geldim. drum özelde ama testlerimi devlette yaptırdım. siz de paranıza kıymayın yazık. devlette hakkımız var nasılsa..
gutten morgen kızlar, ben de ikli test yapıyormuşum. her halükarda bakacakmış kana da. kanımı verdim geldim. drum özelde ama testlerimi devlette yaptırdım. siz de paranıza kıymayın yazık. devlette hakkımız var nasılsa..
ben geldim kahvaltımı yaptım ooooh yarasın bebişime
ooh yarasın aifyyet olsun
geçmişi oku oku bitmedi ne çok şey yazılmış, yazılmışta pembe ,ela , zeynep öyle yazmışınızki canım sıkıldı iyi haberlerinizi okuyuncada oh be dedim, hemen kötüye yoruyosunuz canınızı sıkıyosunuz bidaha yapmayın böyle. pembecim yediklerine dikkat et baklayı bilmiyorum zararlımı diye ama sadece demir yönünden zengin olduğunu biliyorum.elacım kasık ağrıları çok şiddetli değilse normaldir ama kendinide çok yorma, zeynepcim kötü düşüncelerden uzak durrr ve hayırlı olsun prensesin canım. VE kesinlikle bitki çaylarından uzak durun, diğer arkadaşlara da çok selam hepinizi öpüyorum tombişşler..
kızlar gunde kaç saat uyuyorsunuz? benım uykum yetmıyor. rezalet bir halde geziyorum. çok uykum var. bir yer bulsam uyuycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?