2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

oooo yakışıklı desene sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

inş cnm herkese Rabbim sağlıklı sıhhatli, eli ayağı düzgün, hayırlı evlat versin inş.ben hafif kızdan yana gönlüm tersi olur genelde oğlum olcek gibi geliyo bana zaten..bakalım

inş cnm herkese Rabbim sağlıklı sıhhatli, eli ayağı düzgün, hayırlı evlat versin inş.ben hafif kızdan yana gönlüm tersi olur genelde oğlum olcek gibi geliyo bana zaten..bakalım

dediğin gibi sağlıklı, sıhhatli, eli yüzü düzgün ve hayırlı evlat olsunlar da hepsi evlat sonuçta kaydirigubbakcemile3
benim de aklımda hep kız vardı, hani çocukluktan kalma bi istek kaydirigubbakcemile3
hamile kaldım herkes oğlun olacak dedi ben de oğlana alıştım :) kıfayetleri falan hep öyle bakıyorum...
sadece eşim kız olacak bu dedi, ki nişanlıyken hep ilki oğlan olsun diyordu bebeği öğrendikten sonra kız kız kız istiyorum demeye başladı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
c.tesi doktordaydık ve doktor amcamız kesin emin değilim ama sen kız olarak düşün dedi, o cinsiyetinin çıkıntısı kız gibi duruyormuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bakalım artık :1hug:

ya banada en son gittiğimde erkek gibi dedi bende kız diye düşünmek istemedim nasip hayırlısı bakalım...Allah bilir...sağlıcakla gelsinlerde hepsi evlat

ya banada en son gittiğimde erkek gibi dedi bende kız diye düşünmek istemedim nasip hayırlısı bakalım...Allah bilir...sağlıcakla gelsinlerde hepsi evlat

amin tatlım inşallah sağlıkla gelsinler :)

ben çıkıyorum kızlar iş yapayım biraz kaydirigubbakcemile3
görüşmek üzere kendinize ve bebişlere iyi bakın yerimseniben

gutten morgen kızlar, ben de ikli test yapıyormuşum. her halükarda bakacakmış kana da. kanımı verdim geldim. drum özelde ama testlerimi devlette yaptırdım. siz de paranıza kıymayın yazık. devlette hakkımız var nasılsa..

günaydın şekercim..ksinlikle katılıyorum bende ölee yaptırıom testleri

hadı ınsalah temız cıkar sonucların pembecım.bu arada 3 ayın bıtmıs canım masallah masalah

herkese kocaman günaydınnn.. iki gündür çok yoğundum zar zor bakmaya fırstım oldu. çok özledim sizleri annecikler.. umarım herkes çok iyidir.hihoyyyt

bu arada bende göbüşümü ekledim.. kara listeden çıktım sanırım... yaşasınnnnlaelaelaelaelae

anaaaa cıngene00 yafrum senın de kızın olucak bence
bu arada karalısteden cıktın datlum

sağolasın canım. ödüm koptu ama öyle vesvese felan değildi çok tuhaf oldum. kendim olsam iplemem de bebişlerim işte... söylemeye ne gerek var değil mi... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…