2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkese kocaman günaydınlaaarrr :sm_cool: :sm_cool:
hala devam eden bulantılar dışında bi problem yok sanırım, maşallah iyi gidiyoruz kızlar kaydirigubbakcemile3
ben alerji oldum kızlar, doktoruma söyledim "progesteron hormonundan kaynakalanabiliyor, ilacı kesiyoruz artık geçer" dedi..
ama zaten 2 hafta önce bitmişti ilacım dedim, geç etki gösteriyordur dedi, önemli bişey değilmiş..
cildiye doktoruna gittiğimi krem verdiğini söyledim, kremin adını söyledim kullanabilirsin dedi :)

ama görmeniz lazım her yerim sinek ısırığı gibi, aynı sivriler yemiş gibiyim, ayağımın altı bile öyle kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım ya kıyamam geçmiş olsun inşallah çabuk geçer benimde mide aynı canım

canım bısey dokunmus olmasın.degısık bısey yedıysen yaa da abarttıysan bıseyı yemeyı ondan da olabılır.fisfisfis

geçmiş olsun canım benimde yüzümde var kızarıklar bende kan ilacından şüphalendim ama bitek yüzümde olunca belkide hamilelik hormanlarından diye düşündüm alerjide olabilir aslında ben doktoruma bir sorim :1no2: :1no2:

kızlar suna baksanıza rabbımın mucızesıne:Saruboceq:

Eklentiler

• $4-aylik.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 26

Geçmiş olsun tatlım.

canım ya kıyamam geçmiş olsun inşallah çabuk geçer benimde mide aynı canım

sağol canım sana da çok geçmiş olsun, işin ilginci 12. haftayı tamamladık benim de mide bulantılarım arttı :roflol:
ne kadar ters bi insanım :roflol:
inşallah çabucacık atlatırsınız bulantıları valla :Saruboceq:

canım bısey dokunmus olmasın.degısık bısey yedıysen yaa da abarttıysan bıseyı yemeyı ondan da olabılır.fisfisfis

yok tatlım çok dikkat ettik ondan mı bundan mı dedik, salak cildiye doktoru yiyeceğe alerji değil, böcek ısırığı dedi :roflol:
kendi doktorum progestan ilacından kaynaklıdır dedi..
zaten bu mevsimde hep kaşınırım ben, ilaç da tetikledi sanırım...
bakalım geçmezse alerji testi düşünüyorum...

çok sağol canım a.s.
hamileliklerde kimi ciltler alerji olabiliyormuş canım evet, bence de doktoruna bi danış derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…