evet ya herkesi heyecanaldırdım çünkü sabırsızım ya hihi? bence oğlum olcak öyle hissediyorum bu gün ne komikim ya bir gün kız bir gün erkek hissediyorum öğrensemde kurtulsam meraktan
senin prenses yapıyo
evet ya cuma olsun hemen tatlışım prensesin yapıyooooooooooooooooooo annesi nazlı kızımız
Prensesim iyi teyzesi ama sabah annesini yine çok üzdü( Yataktan yine berbat bir bulantıyla kalktım ve midemdeki sarı suyu çıkardıktan sonra rahatladım... Ha bu arada 4 ayı bitiripte hala midesindeki sarı suyu çıkarmak zorunda kalan benden başka birileri var mı? Şimdi iyiyiz kahvaltısını etti , uykuya daladı bile benimki:)) Seninki napıyo?
2 gecedir klasik müzik dinletiyorum ben kızıma yarım saat kadar falan. MP3'ün kulaklarını karnıma koyuyorum öyle dinletiyorum acaba sesini ne kadar açmak gerekiyor? Ben muhtemelen duymaz diye en yüksek seviyeye açıyorum. Bir fikriniz var mı bu konuda arkadaşlar?
arkadaslar ben geldım evde degılım.heycandan hemen eve gidemedık dolandık bıraz haber vermek ıcın sabırsızlandım ama.hersey yolunda cok guzeldı masallah hareketlerını ızledık kılosu boyu heseyı normal gıdıyomus.15+4gunluk 134 gr 14 cm veeeee kesınlestı gorduk bız bıle %100kız dedı ayaklarım bır 1 saat yere basmadı.sımdı normale dondum.eve donuncede resmını yollarım teyzelerı cok mutluyuz allah herkeze yasatsın bu sevıncı
Hayırlısı olsunda farketmez kız erkek. Çok heyecanlııııııııııııııııı. Benim prenseste iyi. Kahvaltı etmekle meşgul şimdi kaydirigubbakcemile3
Prensesim iyi teyzesi ama sabah annesini yine çok üzdü( Yataktan yine berbat bir bulantıyla kalktım ve midemdeki sarı suyu çıkardıktan sonra rahatladım... Ha bu arada 4 ayı bitiripte hala midesindeki sarı suyu çıkarmak zorunda kalan benden başka birileri var mı? Şimdi iyiyiz kahvaltısını etti , uykuya daladı bile benimki:)) Seninki napıyo?
2 gecedir klasik müzik dinletiyorum ben kızıma yarım saat kadar falan. MP3'ün kulaklarını karnıma koyuyorum öyle dinletiyorum acaba sesini ne kadar açmak gerekiyor? Ben muhtemelen duymaz diye en yüksek seviyeye açıyorum. Bir fikriniz var mı bu konuda arkadaşlar?
derse gidiyorum kızlar görüşürüz..
benimki iyi ama kan ilacından mı süt içiyorum sabah kahvaltısında penirle ağırmı geliyo anlamadım midem şuan çok bulnanıyor midem ben normalde kahvaltı yapmazdım ondanda oluyor sanırım ben acıkarak bişiyler yemiyorum kızlar hala midme bulanmaya başalyınca akrnım ağırınca anlıyorumm
bebekim iyi sanırım ama kasığıma böyle ara ara sancı giriyor büyüyor galiba bebeğim
Tatlım ilacı içtikten sonra 2 saat içinde çay ve süt içmemen lazım.
kızlar ellerim ve dudakları çok kuruyorlar dudaklarım sürekli çatlıyor kremde ellerime fayda etmiyor sizdede varmı bu durum
aynen canım benimde öyle cildim bozuldu ya sivilce çıkıyo her gün bide ellerim hiç çatlamazdı benim çatlıyo kuruyo
günaydın annişlerrr.bana bi haller oldu ben kendimi 15.haftada sanırken şimdi bi baktım ben 14+4 müşüm ayy ne olduğumu şaşırdım yaaa:1shok:
bende haftaya bebeğimin cinsiyeti belli olur diyodum :çok üzgünüm:
benim sat 15 aralık ben n oluyom şimdi yaa 14.haftayım demi?:sm_confused:
benimde canım yüzümde hiç sivilce çıkmazken cildim şimdi alerji dökmüş gibi bende senin gibi cuma öğreneceğim cinsiyetini bakalım prensmi prensesmi gelecekkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?