2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yetiyor sanırım. evdeki günler öğleden sonra uyuyabilirim aslında ama gündüz uykusu hiç uyuyamıyorum. uykusuz olsam bile

bebelerim bana çekmez inşallah..

ayyy onu dicektim anne uyursa bebek te uyurmuş anne hamilelğinde uyuyamıyorsa bebekte uyumazmışşşş aay bunu düşünüp uyuyun bence

ay boşverrrr cnm beee üzümüyeee bağını sormaaaaaaaaaaa:roflol:

erkek olmasına rağmen bu kadar güzel anlaşmak ne güzel.. keske benımde yavrumun kardesı pes etmeseydı de ikiz olsalardı. ama kısmet işte..

ya zaten her gün iş iş can sıkıcı da, temmuz sonuna kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum bıktım valla artık çalışmaktan

bircacnım ne güzel yazmışsın. dudaklarım gülümseyerek titredi. inşalah bizimkiler de güzel anlaşır sizin gibi. bazen biri baskın öbürü çekinik, biri sosyal öbürü asosyal oluyormuş çift yumurta olunca. o biraz sıkıntılı olur tabi. işallah uyumlu olur bebelerim :) çok sağol....

kızlar ikili testimi iyi çıktı çok şükür ve benimde kumral ela gözlü oğlum olacak çıktı facebookda

canım sanırım emkli sandığında tahlillere para vermiyorolabilirler bide şöyle birşey var bazı özel hastaneler sadece eczaneye verilmesi gereken 10 ytl alıyorlar benim gittiğim hastanede bağkurlu olmama rağmen 40ytl muayene ücreti ödüyorum hastaneden hastaneyede değişebiliyor

inşallah cekmez pembe. ama onlar geldıgınde gunduz uyumaya sende alısırrsın heralde

bak ben de hiç yazmadım ikili test sonucunu :roflol:
gayet iyi hiiç bişeyi kafana takma dedi doktor amcamız kaydirigubbakcemile3
salı günü de hastanede başka bi kaç test yapıldı kan ölçümü falan mıydı artık bilmiyorum...
yine 4 tüp kan aldılar gıcıklar senağlama bi tüpü kan grubum içinmiş, dedim sorsaydınız söylerdim :roflol: :roflol:
ayrıca bi de idrar testi yaptılar, sonuç kağıdını unutmuşum bak, yanımda olsa yazardım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…