2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah tatlım ne güsle ben tecrübesizim yeni doğan bebeği kucağıma hiç alamam

annem sezeryan olduğu için çok zorlanmıştı, zaten bel fıtığı vardı..
2 günlüktü kardeşim anneannemle beraber yıkadık bile a.s
zaten çok soğukkanlıyım her konuda çok şükür :) bi de böyle tecrübe olunca hiç korkum yok a.s

kıyamam sıze.ben sızı dusunemedım.ama neyse kı rabbım cektıgınız sıkıntıları bosa cıkarmadı da mucızenızı yolladı.cok sukur.:1hug:
çok şükürr valla. neticeye bakıyoruz bizde. gerisi gecti gitti. pembe 1 kova kan verdık ama her damlası deger bee. 20 dk ultrasonda ızlıyorum onu Allahım ne buyuk mutlulukk

o kadar korktum o kadar korktum ki 21 imde hamile kaldım diyorsun :) sakın alınma takılıyorum :)

biliyorum canım ben de takılıyorum valla kaydirigubbakcemile3
ay napiim, okul bitti, çalışıyorum, maddi sıkıntı yok, eşimle de durumlar süper hamdolsun...
bekle bekle dedim napıcan.. doğur bi dene büyütürsün :roflol:

geçenlerde hesap etmiştim günde ortlama bir buçuk saat kaka temizleyeceğim ben

delikafadulden Allahım ya:) bu iyi ihtimal:) ben hep emzirme olayını nasıl yaparım dıe düşünmüştüm pembe. yastıklardan mutlaka almaya karar vermiştim. biri bi memeye biri diğerine. ozelııkle ilk 3 ay ıkısını aynı anda emzırmeyı onerıyorlar. ypoksa kendıne zamanın kalmazmıs

sağolun canlarım Allah razı olsun... doktor kan hapı vitamin 5. aydan sonra vercekmiş eşime öyle demiş merak ediyorum bu arada beta hcg kaç çıktı ordan belki anlarız cinsiyeti

canım benim 26.18 çıktı ama cinsiyet tahmininde doğru sonuç vermiyor galiba

sen de haklısın. allah nazarlardan saklasın.

21 yaşımda ben kendimi çocukmuşum gibi hatırlıyorum ... 25 imde evlendim. 28 gibi şartlar mümkün olup da doğursaymışım iyi olurmuş diyorum bazen. bazen de geçmişime bakıp olabilecek en doğru zaman bu zaman diyorum. öyle işte...

ooo sakuracım ne güselll şanlısıın.bende ablamların bebişlerine baktım ama bayağı oldu ama üstesinden gelriiz inş.

kızım senın hıc ısın gucun yok mu butun gun nerden buluon nerden aklına gelıo bunlar alemsın ya.:roflol:

:) peti 3 aydır aklım fikrim bebekte. başka bir şey düşünmüyorum. sanki siz başkasınız hıh!
bir de benim aklım böyle maymunluklara gereksiz işlere fazla çalışıyor o kadar :) beynimin içi çöplük çöplük.

ne güsel ya

hr işte bı hyr vardır oyle dusun o zaman dogursan belkı bı tane olcaktı ama allah boyle ıkı tane verdı bak.bır de 21ımde ben de cocukmusum gıbı gelıo ama ınsan kucuk yasta evlenınce daha cabuk olgunlasıo.ben 25imde evlendım ama evlenmeden onceki halım, 20 yasında olup evlı olan arkadasımdan daha cocuktu

kızlar hiç beşik bakıyor musunuz? ben iki gündür netten bakıyom çok güzel beşikler var..

ben de bazen erken mi diyorum ama sonra düşünüyorum madem herşey yolunda hamdolsun güzel gidiyorsun, erken anne olma şansın var diyorum iyi ki yapmışım yani :icecream:

ooo sakuracım ne güselll şanlısıın.bende ablamların bebişlerine baktım ama bayağı oldu ama üstesinden gelriiz inş.

canım o bakım bile en azından aşinalığımız olduğu için çok faydalı..
bi de ben herkesin çocuğuna bakardım, daha 10 yaşımdayken dayımın oğlu oldu, yengem sağolsun öyle çok yardım ettiriyordu ki hevesliyim diye, 1 yaşındayken ben banyosunu yaptırabiliyordum hatta benden başka kimseyle durmak istemiyordu :roflol:
kuzenlerim, komşu çocukları falan bi çok küçük bebeğe uzun süreli bakmışlığım vardır yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…