maşallah tatlım ne güsle ben tecrübesizim yeni doğan bebeği kucağıma hiç alamam
çok şükürr valla. neticeye bakıyoruz bizde. gerisi gecti gitti. pembe 1 kova kan verdık ama her damlası deger bee. 20 dk ultrasonda ızlıyorum onu Allahım ne buyuk mutlulukkkıyamam sıze.ben sızı dusunemedım.ama neyse kı rabbım cektıgınız sıkıntıları bosa cıkarmadı da mucızenızı yolladı.cok sukur.:1hug:
o kadar korktum o kadar korktum ki 21 imde hamile kaldım diyorsun :) sakın alınma takılıyorum :)
hoşbulduk bacım, nasılsın? çok mutlu enerjik görünüyorsun maşallah
geçenlerde hesap etmiştim günde ortlama bir buçuk saat kaka temizleyeceğim ben
sağolun canlarım Allah razı olsun... doktor kan hapı vitamin 5. aydan sonra vercekmiş eşime öyle demiş merak ediyorum bu arada beta hcg kaç çıktı ordan belki anlarız cinsiyeti
biliyorum canım ben de takılıyorum valla kaydirigubbakcemile3
ay napiim, okul bitti, çalışıyorum, maddi sıkıntı yok, eşimle de durumlar süper hamdolsun...
bekle bekle dedim napıcan.. doğur bi dene büyütürsün :roflol:
kızım senın hıc ısın gucun yok mu butun gun nerden buluon nerden aklına gelıo bunlar alemsın ya.:roflol:
yıkamak dediniz de kızlar nasıl sabırsızlanıyorum bebek yıkayacağım diye ooooyyyy
annem sezeryan olduğu için çok zorlanmıştı, zaten bel fıtığı vardı..
2 günlüktü kardeşim anneannemle beraber yıkadık bile a.s
zaten çok soğukkanlıyım her konuda çok şükür :) bi de böyle tecrübe olunca hiç korkum yok a.s
sen de haklısın. allah nazarlardan saklasın.
21 yaşımda ben kendimi çocukmuşum gibi hatırlıyorum ... 25 imde evlendim. 28 gibi şartlar mümkün olup da doğursaymışım iyi olurmuş diyorum bazen. bazen de geçmişime bakıp olabilecek en doğru zaman bu zaman diyorum. öyle işte...
sen de haklısın. allah nazarlardan saklasın.
21 yaşımda ben kendimi çocukmuşum gibi hatırlıyorum ... 25 imde evlendim. 28 gibi şartlar mümkün olup da doğursaymışım iyi olurmuş diyorum bazen. bazen de geçmişime bakıp olabilecek en doğru zaman bu zaman diyorum. öyle işte...
ooo sakuracım ne güselll şanlısıın.bende ablamların bebişlerine baktım ama bayağı oldu ama üstesinden gelriiz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?