2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada biz bi alet aldik bide.bebgimizin kalp atislarini dinliyoruz.
cok acayip bise yaa cok güzel kalbini duydukca iyi oldugunu daha cok hissediyorum.

benım dun bahsettıgım alet:) senın bebek daha buyuk. benım henuz yenı yenı duyulur ama kızlar alma dedı soz dınlıycem sanırım:)

kızlar ikili testimi iyi çıktı çok şükür ve benimde kumral ela gözlü oğlum olacak çıktı facebookda

Gözünüzaydın kızlarrrrr hihoyyyt

canım annem de Türkiye hastanesinde doğum yapmıştı kardeşime...
7 aylık kontroller artı doğuma tek kuruş ödemedik üstelik sezeryanla oldu, emekli sandığına bağlıydık biz de...
sadece tüpleri bağlatmak için 150 lira ödendi o kadar...
emekli sandığıyla anlaşmalı hastanelerde öyle oluyor sanırım...

ya merve sorma ya benden de uclu yapılırken sımdıye kadar hıc olmayan buyuklukte ıgneyle kan aldılar cok gerekıomus hem kan tahlılı hem zeka testı ıcın.ama kolum curudu yanisenağlama.zaten hamılelıgın basından berı verdıgımız kanları toplasak bı su bardagından fazladır heee-tatlicadiarzu-

selam hanımlar
nasılsınız dünden bu yana
geç kalktım zaten, kahvaltı yapıyorum pc başında
geçmişi okuyamadım
ne var ne yok deyin hele bi zahmet

sakura annen mi doğurduuuu.. ne zaman!? zaten sen de minikmişsin. ya bu topik bebeklerle dolu :)))

bebek derken... :)

ela ciddi misin :1shok: :1shok: :1shok:
ya olamaz :1shok: :1shok:
ben o küçücük iğneden bile kaçıyordum nerdeyse :1shok: :1shok: eşim tuttu da oturmak zorunda kaldım -tatlicadiarzu-
yaaa olamaz yaa, hem hakikaten çok kan aldılar kansız kalıcaz -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- delikafadulden delikafadulden

ela kan konusunda hiç şikayet etme valla. bu konuda pembe ve ben konusmaya baslarsak:) tedavıde gun asırı kan alındı o koca ıgnelerle. bırde hemsire hayvandı. resmen kaldırıyordu ıgnenın ucunu kolum budum mosmor olmustu.

şekerim bizim gibi tedavi olanlar ne yapsın.:) benimkileri toplasan bir kova eder :))

sakura annen mi doğurduuuu.. ne zaman!? zaten sen de minikmişsin. ya bu topik bebeklerle dolu :)))

bebek derken... :)

klava: klava: klava:
bebişim derken gibi oldu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
annem 35 yaşında kardeşimi doğurdu kafamçokkarıştı 15 yaşımdaydım hamile kaldığında kaydirigubbakcemile3
rahim düşüklüğü vardı ve doktoru doğum önermişti hem biz de kardeş istiyorduk laelaelaelaelae
inanılmaz süper bi deneyim ama benim için a.s zaten bebeklere deli olurdum..
olurdum diyorum çünkü öyle inanılmaz çığlık atan bi kardeşim oldu ki bebek yapmaya korkar olmuştum :roflol: :roflol: :roflol:
annem sayesinde zaten meraklı olduğum bebek bakımı konusunda tamamen tecrübeliyim diyebilirim a.s

ehe msms cim demiş bile. öyle yani. bu hayatta her zaman durumumuza bakıp şükredecek bir şeyler bulabiliriz kızlar...

maşallah tatlım ne güsle ben tecrübesizim yeni doğan bebeği kucağıma hiç alamam

o kadar korktum o kadar korktum ki 21 imde hamile kaldım diyorsun :) sakın alınma takılıyorum :)

sağolun canlarım Allah razı olsun... doktor kan hapı vitamin 5. aydan sonra vercekmiş eşime öyle demiş merak ediyorum bu arada beta hcg kaç çıktı ordan belki anlarız cinsiyeti

şekerim bizim gibi tedavi olanlar ne yapsın.:) benimkileri toplasan bir kova eder :))

kıyamam sıze.ben sızı dusunemedım.ama neyse kı rabbım cektıgınız sıkıntıları bosa cıkarmadı da mucızenızı yolladı.cok sukur.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…